АНТИМАЛИГНОЦИТ-ние болните от рак,молим за подкрепата Ви!!!

• 98 814
  • 897
  •   1
Отговори
# 300
  • Бургас
Подкрепих ВИ,всички вас които се борите за лекарството.Преди 8 години загубих съпруга си който беше болен от рак

# 301
  • Луната ни пази
Подкрепих ви! Когато човек е здрав, а и всички покрай него са здрави не се замисля за тези неща, но дано имате успех момичета.

# 302
Подкрепих ме ви и аз и етра ми! Много ми се иска да няма болести  newsm17 Weary и се моля всеки ден за това. Не съм пряко засегната от болестта и дано Бог да помилва хората и лекарството да помогне тя да е лечима.

Жалко само, че създателя не желае да остави технологията ако не го регистрира. Надявам се, че ще бъде регистрирано и ще излекува мн хора, но ако се забави - дано да го остави на наследници, които да могат да го произвеждат !!!!!!!!

Успех в борбата и дано Бог да е с вас!

# 303
Какво става, имате ли напредък? Много ми се иска да има движение вм положителна за вас насока!

# 304
Вече можете да гледате "Искрено и лично" - "ЛЕКАРСТВО СРЕЩУ РАКА" и в сайта на Сдружение "АНТИМАЛИГНОЦИТ"

# 305
  • тук и там където дойде
Подкрепям Ви и аз  Praynig да се регистрира това лекарство и колкото може повече хора да се излекуват

# 306
Гледайте "Искрено и лично" - "Лекарство срещу рак" в сайта на сдружение "Антималигноцит"

# 307
Искам да знаете, че във някой европейски държави в законодателството съществува термина "състрадателно приложение", което означава, че на такива заболявания, се дава възможност на приложение с алтернативни методи на лечение официално в клиники, и с държавни средства. Въпреки, че антималигноцит не бива да е алтернатива, а първото лечение...

# 308
# 309
Имате и моята подкрепа!

# 310
  • София
Подкрепям ви и се надявам в близко бъдеще повече хора да имат достъп до лекарството.

# 311
  • София
Имате и моята подкрепа. Дано успеем да помогнем.

# 312
Гледала съм предаването и се радвам,че ще мога по някакъв начин и аз да помогна.
Ще се радвам да успеем Peace

# 313
Не мога да разбера за нещо толкова важно, защо е нужда петиция и т.н.
Дадох си своя глас, но се чудя на тези отгоре.... Нали и те са хора...

# 314
  • София
Изпратих! Никой не може да е сигурен,че и на него няма да му потрябва.
Peace

Общи условия

Активация на акаунт