АНТИМАЛИГНОЦИТ-ние болните от рак,молим за подкрепата Ви!!!

• 98 820
  • 897
  •   1
Отговори
# 315
Имате и моята подкрепа.

# 316
Подкрепям изцяло! Изгубила съм четирима близки в следствие на тази отвратителна и коварна болест  #2gunfire

# 317
# 318
# 319
 Peace имате и моята подкрепа

# 320
Искрено се надявам усилията ви да не са напразни!
Подкрепям ви от сърце!  Hug

# 321
  • Монтана
Aз също подкрепих инициативата.Дано има успех.  Hug

# 322
Искрено се надявам усилията ви да не са напразни!
Подкрепям ви от сърце!  Hug

Praynig

# 323
Подпис и от мен!

# 324
Хули-разписах се и аз в сайта.А защо не се опитат да го регистрират това лекарство в Австрия?Нали там им е клиниката и лабораторията?

# 325
  • Бургас
Имате и моята подкрепа Peace

# 326
Правени са опити от христов и във Австрия, но са му искали технологията преди регистрацията...което по закон не се изисква...За да научите всичко прочетете книгата на Продан Христов, "Ракът-открито е лекарство" и  Искрено и лично "Лекарство срещу рак" в сайта на сдружението.

# 327
  • София
технологията на производство задължително се описва в досието, подавано при кандидатстване за Разрешение за Употреба, само че схематично - ключовите етапи на производствения процес и как го контролира също така (в смисъл какви параметри следи при производството, как контролира продукта да се получава възпроизводимо и в определените граници)....

По схема процеса не може да се възпроизведе, дето се казва, от недобронамерени лица, зависи колко подробно са му искали.

Той къде точно го произвежда, има ли GMP лиценз?

Определено смятам, че може да опита да мине като хранителна добавка -- изискванията не са толкова големи, досието е опростено, и регистрацията е по лесна. Ето тревичките на др Тошков са залели пазара, а това лекарство да не може да се регистрира...

Не съм наясно по въпроса с патентите - може ли да го патентова преди регистрация, доколко е защитен при това положение?

Последна редакция: пт, 07 ное 2008, 22:37 от дъщерята на Мистрал

# 328
Не съм запозната със случая.Случайно попаднах на темата ровичкайки се из форумите.Но ми се струва много странно как едно лекарство ,след като има вече дори излекували се хора от тази коварна болест,не може да бъде регистрирано нито в България,нито в чужбина.Просто не мога да повярвам.По цял свят има толкова болни хора от рак,тук при нас имам съседи,които си отидоха за нула време от тази болест.Не може да е невъзможно,има нещо нередно сигурно,не знам,но така ми изглежда.Има толкова фармацефтични компании,богати хора,които да помогнат,и които могат да направят състояние с това лекарство,защо никой не се наема.Странна работа,дано скоро се реши проблема и всички болни хора се възползват от това чудо.

# 329
Технологичният процес е описан и приложен в документацията, но естественно не на 100%,. Пет института в Австрия и Германия по токсикология, са дали становище, че Антималигноцит е 100% нетоксично, включително и в България института по токсикология в Пловдив, сертификат от "Фризениум" приложено в документацията.
Клинично изпробвано при 1400 болни /рецидив,отписани/, какво има да се доказва незная...Четири златни медала за иновации, а държавата ни го клевети, а би трябвало да финансира, стимолира награждава и т.н. всяка иновация, до нейното реализиране..., още повече, когато става въпрос за откритие на лекарство, което света "търси". Написах го в кавички, защото лекарство, което лекува не е нужно на никой освен на болния, и това трябва добре да го знаете, повече се печели от подържане на живота и смъртта. Прави се всичко възможно, такива лекарства, да не стигат до болните и да се държат в затъмнение...

Общи условия

Активация на акаунт