АНТИМАЛИГНОЦИТ-ние болните от рак,молим за подкрепата Ви!!!

• 98 826
  • 897
  •   1
Отговори
# 330
Пропуснах да напиша, че Антималигноцит няма нищо общо с хапчетата на Тошков, не е и екстракт от билки. От тези билки е изолирана само една субстанция, която е активна при раковата клетка и я убива, свързана е по химичен път с аминокиселини, който имат ролята да е пренесат до раковата клетка, тъй като тя се нуждае много повече от тях от здравата, но така поема и активната субстанция и клетката умира, поради тази причина действа избирателно, не уврежда здравата клетка и кръвната картина не се променя, за разлика от химиотерапията... А как цитостатиците отговарят на този толкова хуманен, стриктен закон, направен единственно да регистрира качествени лекарства, защото няма такива.... някой може ли да отговори....? И защо Антималигноцит не се регистрира, след ккато лекува и е 100% нетоксичен...

# 331
Чак ме хваща яд значи.Пак ще се повторя,защо след като не е токсичен и излекувал толкова хора не го регистрират в друга държава?Да не е България,щом не го приемат там.Има стотици държави,които предполагам няма да имат нищо против да се регистрира и произвежда там?Щом е чудодейно това лекарство,значи ще се купува много.Какъв е проблема,само в България ли трябва да бъде регистриран,след като доктора който го е създал живее и работи и го е създал в друга държава?Егати бюрократщината егати чудото.

# 332
Не е бюрокращина

Знаеш ли колко струва една банка с химия? -МНОГО
И знаеш ли колко са необходими за един с диагнозата РАК? -НЯКОЛКО
Знаеш ли колко струва едно хормонално хапче? МНОГО
А знаеш ли колко много са с тази диагноза? -МНОГО опашките в онкологиите са убииствени.
Лекарствата се плащат от държавата, но се произвеждат от частни фармацевтични компании.

Знаеш ли колко струва АНТИМАЛИГНОЦИТ -жълти стотинки

И знаеш ли колко ще загуби фармацевтиката от това? МНОГО

Лекарство за РАКА има но не се пуска на пазара, за да печелят фармацевтичните босове

# 333
Защо трябва да се стига до спор?Темата не е да се регистрира лекарството или не!Стига се до дескусии който нямат нищо общо с нея.Незнам за всичките фарма компаний,и причините за който не се регистрира лекарството.Когато баща ми беше болен говорих с Продан Христов лично.Каза че 6 мес назад не трябва да има никакви химео и лъче терапий,за да му даде ефект.За съжаление той ги имаше,а време нямаше.Беше късно.Незнам в крайна сметка дали помага или не,но според мен е добре да го има.От там нататък остава личният избор.....

# 334
Скъпа Ни най-малко не споря

Всъщност темата е: АНТИМАЛИГНОЦИТ-ние болните от рак,молим за подкрепата Ви!!!

АЗ МОЛЯ, моля всички засегнати от рака и всички които имат засегнат в семейството си от от РАКА, да се изправим и да търсим.
Моля и тези които не са засегнати да станат и да търсят, защото гаранция няма за никой, без значение дали е млад или стар.

Аз искам да ме лекуват не със скъпостуващата химия, за която никои не ми дава гаранция.
Искам на пазара да излезе лекарство което лекува и от което не съществува опасност да ми се увредят органите.
Може би това лекарство е АНТИМАЛИГНОЦИТ

Затова моля и затова изказвам мнението си относно фармацевтичната промишленост

# 335
  • София
aз също не споря.

Опитвам се да помогна, като си кажа мнението, тъй като имам някаква представа как работи ИАЛ.
Следя темата, защото макар да нямам личен опит с тази болест, нещо ме кара да вярвам, че лекарството помага.

Не виждам нищо лошо в дискусията, може на някой да му хрумне добра идея как да се прокара регистрацията.
Успех.   bouquet

# 336
Има депутати, който имат волята да решат проблема, но те са в опозиция, а когато се гласува мнозинството успява....Мин. председателя също може да издаде указ и регистрацията да се случи...но.... Ако не се направи нищо при това управление, всъщност не се и надявам, остава да се надяваме на следващото. В някой европейски държави в закона е въведен термина "състрадателно приложение", което дава възможност да се прилагат такива лекарства при заболявания със висока смъртност, защо обаче нашите управляващи не го виждат това и да ги последват, аказват "законът е приравнен с европейския и трябва да се спази", ацитираната от мен възможност не я допускат...Тези държави са Италия, Франция, Дания, Германия. Гледайте по интернет утре от 20.30 ч. или от 21.30 по РЕ.ТВ предаването "Под въпрос" за Антималигноцит и ще го коментираме след това.

# 337
До дъщерята на Мистрал
 Не знам как работи ИАЛ, но моето мнение, че за Антималигноцит изобщо не работи. Емил Христов на среща януари месец каза, че не е виждал документацията, А клевети и се подписва на писма до Христов. Ако е лекар и иска доброто на болните, то отдавна трябваше да го регистрира или да се опита да помогне, за да се случи. Ние сме се срещали със професори, който бяха прочели документацията на Христов и казаха "Това е за Нобелова награда", което ние знаехме и без тях, но какво от това, а ИАЛ не го ли знае, знае го. Друго което ни казаха, и което ние също знаем беше "Не разбирате ли, че лекарство, което лекува, няма как да бъде регистрирано, да беше само за един вид рак да, ама за всички, просто няма как да стане". Това го зная, но не го приемам му казах и излесте и го кажете на болните от рак, защото те няма да ви разберат.

# 338
  • София
Ами Емил Христов не чете документацията, която постъпва за регистрация от фирмите. За това си има експерти, главни експерти в голям брой отдели и пр. Въпреки това всяко писмо излизащо от ИАЛ към някоя компания е с неговия подпис - също не значи, че го пише лично.

Също ще ви кажа, че от догодина нещата при регистрациите ще се усложнят - ИАЛ (а и др. евр. агенции) въвежда (т.е. става задължително) т.нар. електронно досие, което се изгражда по специален начин (макар и в същия формат), със специален софтуер, който всяка фирма, която иска да регистрира в БГ лекарства ще трябва да си закупи и да оформи документацията с него. Всичко ще се подава само по електронен път макар, че ще има известен преходен период.

В предния си пост под дали има GMP имах предвид за мястото, където произвежда лекарството?

Цитат
Друго което ни казаха, и което ние също знаем беше "Не разбирате ли, че лекарство, което лекува, няма как да бъде регистрирано, да беше само за един вид рак да, ама за всички, просто няма как да стане".
Това последното беше ли ви казано директно в личен разговор ли или на г-н Продан Христов  Shocked

Последна редакция: нд, 09 ное 2008, 16:18 от дъщерята на Мистрал

# 339
Беше ни казано в разговор стях, на която среща бяхме общо четирима. А по повод това, че Емил Христов не ги чете, със сигурност е така, но би трябвало неговите експерти да са го информирали за качествата на лекарството, а също да знаят, че е за Нобелова награда, и така поне да не си позволява да го клевети. Убедена съм, че те самите не си вярват на това което говорят и знаят, че лекарството лекува, но те трябва да работят срещу това да няма лекарство, да не се допусне до болните..., тези експерти трябва да работят и за подготовка на документацията, но не и за Антималигноцит..Всичко е ужасно...Как цитостатиците отговориха на закона, последния член от който гласи "Регистрират се лекарства, който не вредят и имат лечебен ефект" - цитирах по памет. Идеята Антималигноцит в България не е да мине като всяко едно лекарство, защото не е сироп за кашлица, идеята е  "ДА  ЗАЩИТИМ БЪЛГАРСКОТО ОТКРИТИЕ СРЕЩУ РАКА, ДА ГО ПРИЗНАЕМ" и се направи каквото е нужно от всички зависищи институции. Защо лъжат че се търси лекарство, а когато то е открито се прави всичко възможно да бъде унищожено?!!!!!!!!

# 340
Почева, просто нямам думи!  Shocked
Такава наглост, такава пошлост, толкова мръсотия... на тия хора роднините им не боледуват ли от рак? Само това се питам?! Или, когато това стане ще потърсят лекарството лично от д-р Христов само за себе си?  Rolling Eyes
Аз все пак ви призовавам да се разшумите медийно, колкото се може повече! Нека цяла БГразбере, нека разбере ЕС, нека разбере и целия свят!
Идеята за концерта не ви ли хареса? Потърсете Васил Найденов, БТР, Марги Хранова и други такива и направо говорете с тях.
Други не знам какво да предложа. Това ми се струва най-подходящо за този момент.

# 341
Сега се сетих и друго: можете да направите плакати (хубави, големи и показателни) показващи например един болен от рак,протягащ ръка за лекарството си, а лекарството Антималигноцит - в другия край на плаката. А по средата, между болния и Антималигноцита, картата на България(пречката за болния да стигне лекарството).
И примерно да се призоват всички известно личности в БГ да се направи едно шоу под наслов "Регистрирайте Антималигноцит - Спасете света!"
Това ще се отрази веднага по телевизиите в целия свят.

П.П: Шоуто може да включва както певци и групи, така и актьори, известни журналисти, танцьори и т.н....каквото се сетите...

Последна редакция: пн, 10 ное 2008, 11:27 от infinity

# 342
За съжаление медиите не ни подкрепят, те служат на управляващите, а те не служат на избирателя си...Изключение прави Миглена Чекракчиева, на която искренно благодаря не само от мое име, но и от името на тези, който се излекуваха след първото предаване през 2006г., една от който е Диана Михалева от Варна /виж в сайта ни/. Скоро ще побликуваме и другите случай с епикризи и координати. Един от тях е и случая на майката на Стефка Райнова от Стара Загора, която участва във второто предаване на Миглена /виж записа в сайта ни/. НЯкой весници също са писали и някой кабелни телевизий- днес може да гледате по RE:TV от 20. 30 или от 21.30 предаването "ПОД ВЪПРОС" и след това ще коментираме, вижте какво е отношението на ИАЛ.Писах на БНТ, отначало бяха впечатлени, след което ми казаха "Забравете ние сме национална медия и това е подсъдно", от БТВ чакам отговор 3 месеца. Слави Трифонов също знае, но и той мълчи. Ако националните медий не го направят, не виждам как ще успеем.Писах на доста изпълнители за идеята Ви, но отново се мълчи, ще опитаме и лично.След първото предаване на Миглена бяхме разпитвани от НСС, включително и Миглена и майки на излекуваните деца, работи се много организирано срещу Антималигноцит, съответно срещу живота на българина от собственните им избранници...

# 343
Гледайте новините на БТВ  тази вечер : "Български учени на крачка да открият лекарство против Рак"!?

НЯМАМ ДУМИ.

# 344
Това, което видях нищо не говори. Отдавна Христов е минал по този път, при животни, хора и е доказано. Защо БТВ не съобщи нищо за златните медали на Продан Христов за иновации, който им изпратихме, а веднага съобщават за нещо, което тепърва предстой....поредната заблуда, че се търси лекарство...Ако се получи нещо, незнайно кога, ще направят така, че да го забравим..

Общи условия

Активация на акаунт