62 Луни около Юпитер - нова американска тема

• 28 272
  • 293
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте момичета, извинявайте че ви нахлувам в темичката, но искам да ви питам дали в САЩ разрешават секциото по желание?

В моя клас за бременни стана на въпрос, че 1 или 2 от всеки 4 жени имат в крайна сметка секцио. Не мисля, че се разрешава в точния смисъл на думата, но мисля, че може да натиснеш доктора си, ако искаш и той ще си измисли причина. Отделно, че правят много операции, за да си покрият д-то, за да могат да покажат накрая, че "всичко възможно са направили" и да не могат да ги изкарат небрежни в съда.

# 241
Здравейте момичета, извинявайте че ви нахлувам в темичката, но искам да ви питам дали в САЩ разрешават секциото по желание?

По принцип, не. Зависи от застраховката и лекаря обаче. Има жени, които се разбират по някакъв начин с лекарите си ( пример моя колежка с близнаци, която не искаше да ражда вагинално). Има лекари, които отказват. Със сигурност го няма манталитета в България, че ти си човека, който избира как ще раждаш...

# 242
Уинкс, да ти е живо и здраво момченцето  bouquet
Пингвин, весело изкарване с половинката 1dating luvbed  loveuuu
Вчера голяма природна заря Shocked. Заваля дъжд, светкавици, гръмотевици, Плами се уплаши взе да си запушва ушите и се скри под дивана / още по лошо защото като падне гръм цялата къща се люлее/. , имаме 3 счупени клона, а на комшийте дървото се счупи от вятър, през няколко къщи падна гръм и така ЧЕСТИТ МИ 4 ЮЛИ.

# 243
MVK, вие по нашите стъпки вървите, ужас! Confused

# 244
Winx, честит ти рожденик!!! С всяка година все по-хубаво става! Гледаш, гледаш и си мислиш, от това по-прекрасно няма на къде, пък той порасне още малко и още по-хубаво е.  Laughing Полета ви е бил ужасен, съчувствам ви...

Тандури, имам чувството, че едни и същи хора са живели в нашите кухни  Rolling Eyes. Добре, че я разкарахме и си сложихме Икейска. Ама още малко и сигурно щеше да ми струва брака тая кухня. Но горе-долу със шкафовете, бои, няколко нови уреда и пр. ни излезе около 4к.

# 245
Winx, честит ти рожденик!!! С всяка година все по-хубаво става! Гледаш, гледаш и си мислиш, от това по-прекрасно няма на къде, пък той порасне още малко и още по-хубаво е. 

не съм сигурна, че тъй ще си мисля като стане на 18 и отиде в колеж  Cry

Уинкс, ЧРД на твоето хубаво момче    bouquet  bouquet  bouquet
пусни ми тел за връзка на лични, за да се разберем да се видим тази седмица.  Hug

Биз, на вас ще ви пиша имейл да се разберем къде и кога среща във Варна

Hereuse, ако следиш селебрити клюките, може да се сетиш, че Бритни Спиърс например роди секцио по желание. По моите спомени, секцио си се разрешава най-добре т.е. по-точно казано, не е изрично забранено, но докторите го минават като 'необходимо', за да може да го покрие застраховката, тъй като иначе (понеже е по желание) трябва да се плати от пациентката. 

Иначе от личен опит (и аз така исках да раждам), като го казах това и докторът рече : "ей това е мой тип пациентка" (доволен демек)

# 246
  • USA
Джена, ще ти пиша на имейла. Зори, мерси много!

Последна редакция: нд, 06 юли 2008, 21:37 от Winx

# 247
Winx, изтрий си телефоните от съобщението. Не знаеш какви идиоти четат тук и кой ще започне да ти се обажда.
Ще ти пратя мейла на Джена на лични, за да й ги изпратиш.

# 248
  • У дома
Честито но всички рожденници, малки и големи!!!

Да ви разкажа със закъснение какви емоции имахме на 4ти. В разгара на бомбандировките, в които и ние участвахме,  точно след смрачаване, единия съсед като се разтича... прибра си семейството вътре и хукна с едно фенерче да търси нещо из двора на другия съсед, който имаше по-големи гърмялки от нашите. Дойдоха линейки, полиция... гърмежите спряха за малко, че и без това са забранени в Илинойс и се оказа, че всички търсели в тревата очната ябълка на другия съсед.
Слава богу, не беше толкова зле положението, но явно доста е бил наранен над окото и ревнал, че го е загубил.
Познайте догодина дали ще позволя на мъжо да купува гърмялки от Индиана.

# 249
Аз май доста рожденици съм пропуснала... Да сте живи и здрави и вие, и дечицата ви!   bouquet

Спицялни поздрави за Кейси по случай коментарите й в темата за австралийските ризи, на която й теглиха ключа. Къртиш мивки, Кейс!  Laughing

Снощи се прибрахме. Чакахме си багажа 45 минути, след това намерихме колата с угаснала батерия, чакахме пътна помощ, след това решихме да идем, към 11 вечерта, да си видим новия апартамент, в който трябваше да се нанасяме днес. Чукаме на вратата, за всеки случай, не вярвахме да има някой. Отваря възрастна жена, говори само испански, затръшна ни вратата под носа. Ние си пробвахме ключовете, работят, ама решихме да не я притесняваме и си тръгваме. Тя се скрила в колата си долу и ни гледа. И като видя, че сме двойка, тоест не е само някакъв непознат двуметров мъж, ни прибилижи. И не можем да се разберем и не можем. С познанията си от гледане на филми на испански разбрахме, че е от Колумбия и че дъщеря й е в болница. Междувремнно жената ни приканва да й пипнем сърцето и да усетим колко сме я уплашили, даже си поплака малко и през цялото това време не спира да говори на испански. Аз вече съвсем се шашнах.  ooooh!

Една съседка извика мъж, който говори испански и се разбра, че това е майката на хазайката, която била в болница и затуй е закъсняла с местенето, та ние можем да се нанасяме едва утре. Милата, разведе ни отново из апартамента, нацелува ни, извинияваше се през минута. Та сега сме тръгнали да и носим бонбони.  Laughing

Аталанта
, майко мила, това много страшно!

# 250
Тандури, ужас Shocked  Аз съм виждала на крайглист да продават кухненски шкафове- нови, сглобени. Може би са от модел хоумс. Иначе трип до Икеа  Wink

Хиър, големи преживелици! Представям си бабата колко наистина е била уплашена.

Аталанта, страхотиии!

Мария, дано ви отминат гръмотевиците скоро... целувки на Пухкавелко Heart Eyes

нас вчера ни валя дъжд, буря, заметресение ни тресе и почти ни настигна вулкан ....в Science museum....много яко беше направено.

# 251
Благодаря момичета! Аз всъщност се порових за  малко статистика и разбрах че 29 процента от ражданията в САЩ са със секцио и че причината за увеличението му са ражданията след предишно раждане със секцио. Въпреки че ако след секцио се опита нормално раждане усложненията били много редки, болниците от страх от съдебни дела направо определяли тези жени за секцио. Още виднъж ви благодаря!

# 252
Хиър,  Laughing Laughing. Бонбони, а Grinning. Хиър, ако знаеш Бенсън в една тема за ежедневието, как хубаво и точно им каза нещата Peace/ и тази тема е заключена/
Бенсън, благодаря , до другата неделя го дават все така дъждовно и гръмотевично, дано е по малко
heureuse, благодаря че попита момичетата. Определено, ако имам второ дете ще се опитам да е секцио, т.к. с първото раждане имах доста проблеми , някой и досега си ги влача / лично мнение  bouquet/

# 253
Клеър що ме издаде че остарях вчера , а...? Mr. Green Хайде да почерпя 
Аталанта те и тука са забранени. Дида много им се радва , но не купувам -гледа съседите. По безопасно
Уинкс с твоя юнак сме раждани на една дата. Да ти е живо и здраво малкото "раче" , много да ви радва
 nbirthday  ura Tada
Сипируми и на теб честит рожден ден.  newsm59. Ех много раци се насъбрахме( и при тортите също).
Тандури що се чудиш - американците са изобретателна нация- всякаква поразия можеш да видиш. Лек ремонт и да си оставиш време за тортеното предизвикателство  Wink
Бенсън аз давам череши , ягоди  на малкия, от както стана на 11м. Ягоди не повече от 1-2  (веднъж седмично). Избягвам ги все пак лесно развиват алергия.
heureuse предполагам че си е до щата и иншуранса. Аз нямах кавъридж на моя за бременност( по късно взех медикеийд за бремени - в 7м), но още от самото начало доктора ми ме пита как искам да раждам-секцио или нормално. При мен първото си ми беше секцио в Бг и си реших секцио и тук. Каза ми само" нали знаеш че слагаме анестезия , и нормално да е няма да усещаш болка" аз му казах секцио. Не се е опитвал по никакъв начин да ме откаже или нещо подобно. Имам приятелка която също беше така ( тя имаше иншуранс от работата на мъжа си).
Както казах предполагам  си е до щата.

# 254
raya_usa , честит рожден ден,   bouquet
Аз да се похваля ходя с една патерица . Извинявам се , че оспамих темата, ама не мога да не се похваля Grinning

Общи условия

Активация на акаунт