62 Луни около Юпитер - нова американска тема

• 28 299
  • 293
  •   1
Отговори
# 225
Честит 4ти юли  Hug

Ние сме в Банско и на всичко отгоре има театрален фестивал цяла седмица, не мога да се събера в себе си от кеф Grinning Невероятни постановки /хумористични/, страхотни актьори, залата пълна всяка вечер, хората ходят ухилени цял ден след това Grinning

Весел празник на Сипируми и Атти   bouquet

Последна редакция: пт, 04 юли 2008, 23:00 от Пумпал

# 226
Честит празник на празнуващите и на почиващите....аз работих днес  Crossing Arms  Rolling Eyes
Честит рожден ден на Сипируми   bouquet
Честита годишнина на Атти   bouquet

# 227
Честит празник Сипируми! Това да си роден на 4.юли в Америка си повод за гордост  bouquet
Честита годишина Ати!
Пумпал, ако "отскочите" до "Байраковата механа" в банско, МОЛЯ те, предай специални поздрави на собствениците Румен и Здравка от Деси и Емо от Денвър

# 228
radi-t , истина е Peace
Анет, благодаря на инфото  bouquet, но продължавам да си мисля че в някой детски градини дори и 1 звездичка им е много. Има изучаване на испански и как става една мексиканка само говори на испански, защото тя английски не говори, а колко мръсотия само Shocked
По- всяка вероятност ще ходи на една детска градина , която е близо до нас, вярно е че ще е единственото бяло дете в неговата група, но пък той почти всеки ден си играе с дечицата от градината / вече не го гонят, ама и ние гледаме да не сме нахални/ и много си се обичат ,ей така по детски. / другата детска градина , когато се обадят, тогава ще ходи, тя ми е най- на сърце и джоб Laughing/

# 229
Сипируми - честито! Атти и на теб! Къде сте?

# 230
Честито на Сипируми и Атти.  Laughing

# 231
  • USA
Привет и от мен, вече в България! Преживяхме един кошмарен полет и то не заради Кристиан, ами заради обстоятелствата. В ЛА имаше заплаха за бомба и бяха отцепили летището, но това се разреши за 2 часа. След това в Бг заради есплозиите бяха затворили летището и трябваше да седиме във Франкфурт 12 ужасни часа. Накрая се добрахме с хиляди неприятности по пътя. Кристиан се държи много добре. Сега се бориме с разликата във времето.

Аз съм в София до средата на следващата седмица и съм на линия за срещи горещи ако има други желаещи.

И аз да почерпя, днес моето прекрасно моменце става на 1 годинка!  party023  Gift newsm38  bigdance2

Честит празник на Сипируми и Атти!

# 232
Winx, честита 1 годинка на Кристиан!!!! newsm38 , нека само радост да ти носи!
Съжалявам за ужасното ти пътуване, весело изкарване на РД!
За срещи аз не съм много на разположение, че и моят съпруг си пристига днес  Grinning, не сме се виждали 5 месеца все пак ooooh! , но с теб винаги можем да направим един плаж в ЛА   Wink
Аз изчезвам, отивам към летището....

# 233
Честити празници на празнуващите!   bouquet Желая много щастие и усмивки! На малкия голям човек на Winx пожелавам щастливо детство! А аз си мислех, че моето пътуване е било кошмарно. Hug
Аз потеглям в средата на седмицата обратно. Искрено се надявам да нямаме непредвидени неприятности, така или иначе предвидените ще са ми в повече.

Лека и приятна почивка на всички!

# 234
Raya Happy Birthday!!!
Winx chestit ti rojdennik!!!
Penguin chestit ti muj !!!!
Sorry no mi se skapa komputara neshto,

# 235
Уинкс, честит празник! Да ти е здрава и усмихната!  Simple Smile

Пингвинчето, няма такова чувство, а Grinning Радвайте се един на друг, и всичко най! Мъжът ти откога не е виждал Изи, била е на 2 месеца последния път?

# 236
Уинкс, честит РД на малкото човече! Най-важното е, че вече сте на родна земя и можете там да отпразнувате РДто - на мен това ми е мечтата за тази зима, дано да се уреди. Simple Smile

Пингвин, познати са ми тези трепети след дълга раздяла, но предполагам с дечко са още по-силни, няма как. Приятно изкарване!

Как изкарахте празника вчера? Ние обикновено пътуваме по тези празници и сега за първи път бяхме в града. Имам чувството, че майка ми ще остане с абсолютно погрешно впечатление за това как изглежда центъра на Сейнт Пол, защото вчера беше като някакъв Европейски център, пълен с народ, хората наконтени, тук там будчици с храна и т.н., а не както е обикновено мъртвилка след 5ч.

# 237
Честит малък рожденик на Уинкс!   bouquet  Да расте здрав и послушен! Hug

Пингвин, честит мъж на теб! Какво стана с твоето интервю?

Атти, ние нищо не правихме, наш приятел ни беше на гости вечерта, ББКю и играхме wii за няколко часа Crazy Имаше някаква заря и това е, но нали при нас сега е "зимния" ни сезон, та на вън си е мъртвило, много жега...

аз отивам до Икеа, имам гифт кард и трябва да я оползотворя Mr. Green

# 238
Аз пък се боря с кухнята и до тука май тя води.  Rolling Eyes Кажете ми кой и с какъв акъл ще залепи в/у кухненски плот тапети?! Има ли някой нормален, който да го направи това?! Искахме да залепим на стената около печка, мивка и т.н. плочки, но представете си изненадата ни, след като стъргахме сума време тапетите- отдолу там беше плот като този в/у който готвя! Не искам дори да започвам да ви описвам как се чисти това от лепилото.  ooooh!После пък зад хладилника стената въобще не шпаклована даже, та и шпакловка правих, не бях подготвена, че ми свърши гипса и хоп, под лампата дето "великите майстори" преди нас са направили " шпакловка" след като боядисах тавана точно там стана на макарони! Пълна идиотщина! Сега трябва да повтарям тяхната шпакловка, както и тавана.  Sad Да не говорим, че се хванах да измия шкафчетата с препарат за мазнина и като падна целия ужас отгоре ( явно от 40 години поне не са ги мили, аз като се нанесохме чистих с обикновен препарат колкото можах отгоре) и се оказа, че "домакинята" моля ви се е стъргала с телена четка и е остъргала боята! Това не си личеше, защото явно мазнината е попила и добила цвета на кухнята.  ooooh! И сега целите ми шкафчета са на петна...и аз се чудя какво да ги правя, защото няма да имам време да ги шкуря и мажа отгоре.  Sad Направо ужасно се нервирам, като гледам как са си оставили ръцете във всяко едно нещо, дето са пипнали. Лепили тиксо в/у прозорците, после не го свалили на места и го намазали с боя отгоре. Къде трябва да са ти заврени ръцете, за да го направиш така немърливо.... Confused Сори, че ви надувам главите, но в момента съм бясна, защото въобще няма да стане това, което исках кухнята, а няма възможност сега да я подменяме и ще си я гледам такава.  Rolling Eyes

# 239
Здравейте момичета, извинявайте че ви нахлувам в темичката, но искам да ви питам дали в САЩ разрешават секциото по желание?

Общи условия

Активация на акаунт