62 Луни около Юпитер - нова американска тема

• 28 355
  • 293
  •   1
Отговори
# 90
Джи кажи повече подробности за кръщенето плс....., че нали и ние ще кръщаваме малката след седмица, а взеха много да ме разколебават за Рилския манастир, даже и такава тема мярнах и тълпа разочаровани  Thinking
Мдааа и ние с Джена най-после се отчетохме с САДС, общо взето очакван завършек....ама айде няма да споделям друго за все още не гледалите Simple Smile
Софко, Вальо = value   Laughing , говорехме си за някакви ценности, а Джи недоразбрала вика : Кой Вальо бе? Аз не го познавам.... Joy ...... след като стана нарицателно въпросното/ят валЮ, Джи си нарочи един гологлав, танцуващ "убавец" за Вальо , та го обсъдихме подобаващо без той дори да подозира  Mr. Green

# 91
Мдаа, penguin , забавлявали сте се  Joy... мерси за разяснението Laughing Laughing Laughing!!!
Не му се плаши на кръщенето, по- добре в Рилския отколкото тука. Аз още преживявам сблъсъка ни със сръбския поп и "номер две" определено ще я кръщаваме в България.
Между другото, гледайки някакви статистики из нетя установих, че София е най- популярното име за 2007...  Wink MrsG, май вие водите тренда  Flutter?

Аз честно да си призная много съм си харесала едно именце с В, и то дотолкоз, че съм глуха и сляпа за всичко друго... пак завършва, на "ия"... но ще видим до октомври дали още ще ме държи...
Приятна събота и неделя от нас!

ДЖИ, ЧЕСТИТО ТИ ХРИСТИЯНЧЕ!!!!   bouquet Hug

Последна редакция: сб, 28 юни 2008, 16:45 от [sfkbfk]

# 92
Пиша бързо преди поредната маса.

Благодаря от сърце на всички за честитките!

penguin, също смутена от разни коментари за Рилския манастир, които чух в последния момент, без записан час и специални уговорки с тях, отидохме, аз - твърдо решена да не се връщам без да съм свършила работа, на всяка цена. Носех само американския акт за раждане на А.К. Там, на входа, някаква луда бабка, която продаваше свещи, започна да ми "продава" и важности от сорта на това, къде бил преведения акт за раждане на А.К., който преведен акт за раждане "щял да му донесе автоматически и ЕГН" - цитирам дословно Laughing Joy, при което аз разбрах, че тя нищо не разбира, а само си придава важности от типа "царят дава, пъдарят не дава", докато и плащах таксата за кръщене. Обясних, че нямам нищо преведено, че нямам намерение да правя ЕГН на Антъни и че най-вече нямам намерение да се разправям с нея, затова се насочих към някакъв друг, появил се от нищото свещеник, който леко трудно, но все пак смирено Mr. Green, написа сертификата за кръщене на А.К., като през цялото време и той плашеше гаргите с коменатри от сорта на: "Ох, ама къде е бащата, ох, ама той бащата не е кръстен в нашата вяра, ох, ама той чужденец, ох, ама каква му е вярата, ох, ама как се пише името му";  и после нови вопли: "Ох, дано отеца се съгласи да го кръсти", "ох, дано да не откаже", "Ох, дано въобще стане нещо, ох, дано не се разсърди" Rolling Eyes. Аз обаче, решена на всичко, изобщо не слушах мрънканията му, а си изчаках търпеливо да си донапише писанието, грабнах сертификата и зачаках страшилището-отец, мислейки благи думи и богоугодни изречения, за да стане в крайна сметка работата. В това време се появи друга пъргава баба, която ни въведе в една нова ремонтирана част от манастира, чиста, хладна, предназначена за кръщенета. Зачакахме. Други хора нямаше, никакви такива 5-6 деца наведнъж...Започнаха да се приготвят, напълниха купелът с вода, надонесоха там нещата и по всичко личеше, че кръщене ще има. Накрая дойде най-благият поп на земята, след всичките глупости на онези, имах чувството, че виждам ореолът над главата на този, не ни каза и дума на въпреки, пое нещата, направи чудно, благо, добро и свето кръщение, което на всичкото отгоре не продължи до безкрайност, а беше съвсем стегнато, по всички канони и просто чудесно. Накрая се подписа под сертификата, пожела ни всичко най-добро и се изнесе тихо, както беше и дошъл. Амин.
Пъргавата баба, обаче, споменала на кръстницата (жената на кръстника), че сме извадили голям късмет, защото често се случвало да кръщават по 5-6 деца наведнъж.... Thinking
После заседнахме в една кръчма надолу по пътя, тази вечер сме пак на гости на кръстниците и така с нашите кръщелни подвизи. Grinning

За Валю, гледам, сте се обяснили. Laughing Джена е образ невъзможен. И Агентката. И пингвин. Да живее купонът!

До скоро! Аз отивам да се боря с маси.

# 93
Аз пак да похваля Аризонската полиция Laughing

Снощи в 12 часа, се започна една шумотевица, от съседната къща, 10 минути по- късно цялата къща подскочи от силна музиката. Гледката през порозореца- 40-50 деца напълнили съседния двор и си правят кегър  Shocked  изчакахме няколко минути, дано само е било любимата песен, да ама не, иззад завоя нова тумба тинейджъри се заниза Crazy Обадихме се на полицията и 15-20 минути по-късно дойдаха 2 коли и 3 джипа- явно някой от децата ги видя, че каква паника стана в двора, за секунди се бяха качили някои от тях на оградата, и аха да скочат в нашия двор. Мъжа ми светна лампата до вратата и се изтреляха направо към поляната отзад. Едни фарове грейнаха и като хлабарки тичаха през поляната подпилите хлапета Laughing
Хванаха един с наркотици, най-вероятно трева. Пуснаха почти всички и едни от умниците, дадоха задна и удариха колата зад тях и избягаха #Crazy, та след като бяха пуснати от купона се натресоха на хит и рън ситуация Crazy. Полицайчетата естествено записаха номера им.
След час всичко беше мирно  тихо, само щурците препяваха и в далечината ново кълбо дим от поредния пожар в района ни.....Много исках да запиша с камерата, но мъжа ми не даде, че щяло да се вижда светлината...беше като на филм или като епизод от cop show Laughing

софко, мъчиш с името сега Crossing Arms Hug ще се опитаме да сме търпеливи Wink

на свой ред да попитам, какво е САДС?  Blush

Последна редакция: нд, 29 юни 2008, 06:26 от benson10

# 94
Джи, браво за находчивия подход при изпълнението на заветната цел и честито още веднъж!  bouquet

Бенсън, леле, че екшън! Аз (ние) имахме подобен епизод (но много по- лек) преди няколко месеца в къщата на мои близки. Обаче явно бяха по- разбрани от вашите  купонджии, защото аз им дадох предупредителен (светлинен) сигнал като светнах и изгасих лампата на порча на нашата къща няколко пъти и те моментално намалиха музиката, даже май я спряха, аз чак се  почувствах неудобно каква съм вещица да развалям така на хората купона, но нямаше как, със спящо бебе бяхме все пак.  Naughty

Язък че не си снимала, обаче, щеше да е интересно. Laughing

САДС= Sex And The City 

(който аз най- накрая ще гледам идния четвъртък, само дето прочетох един спойлър случайно без да искам и сега се ядосвам, толкова се чудех иначе защо всеки втори ми казва, че плакал на филма, а аз се пуля как чак пък толкова, но сега малко по- мейква сенс).

Я моля, кажете, този секретен списък със срещи и емайли за Бг- включва ли вече план за Август? Който го организира, да ме включи моля, ако да. Flutter

# 95
Дженна, хайде стига де, сега да ти се молим ли искаш. Давай снимки пък.  Crossing Arms

те всичко пуснаха девойките, аз направих 10тина само  Embarassed направо е цяло чудо как и толкова успях, толкова ми отпусна моят хубостник, който, както Джи ви каза, не ме остави на мира  Crazy

Я моля, кажете, този секретен списък със срещи и емайли за Бг- включва ли вече план за Август? Който го организира, да ме включи моля, ако да. Flutter

Аз не помня кой щеше да си идва август - те нали все бяха несигурни - само за теб и Мишолина знам, а и двете не сте от София  Sad
С вас ще се срещам поединично. Всички настоящи ще са си заминали вече.

Бенсън, ама че случка!!!  Grinning

# 96
а и двете не сте от София  Sad

Ааа, моля, моля, съвсем от София съм даже.   Simple Smile

И ако искаш там да се видим, а не в града на липите, където живее баба ми ( Naughty), нямам нищо против.  Simple Smile

Иначе и аз знам за Мишолина и също май Бубка (а дано!) за Август, но други има ли, няма ли...?
Обаждайте се.

# 97
Ние се прибираме в края на август 27 до 26 септември. Ако имам късмет ще се видя с Биз Grinning
Бенсън,  Shocked. то вярно , че и ние преди 2 седмици звъняхме. В съседите имаше някакъв скандал и започнаха и да се бият, но изглежда някой и оттам се е обадил. За 2 минути 3 коли- участъка е на 5 минути пеш от нас. Сега е тишина и спокойствие. Иначе са свестни родителите, ама имат 4 тинейджъра и малко трудно ги усмиряват, особено им е трудно с 2 момичета, да не повярваш чак Rolling Eyes

# 98
а и двете не сте от София  Sad

Ааа, моля, моля, съвсем от София съм даже.   Simple Smile

Уф верно бе, ама че съм зашморцана ooooh!  Hug
ами значи ще се виждаме поне два пъти

ма тя и Бубка от Пловдив (нямаше ли да си идва септ?)

# 99
Тандури аз такива неща не гледам -но чалгата продава. То не бяха Мара отварачката , Бат Азис гол до паметника Левси и още други. Не се връзвай ами стягай тортата за предизвикателството. Аз да ти кажа под "секрет" малко ми се развали настроението ( да не пиша в темата там) , но с това ограничение на размерите- как да се хвана да права мини торта 4"6"8" ( то неблагодарна работа). Карай ще я правя на 2 етажа  Grinning

Рая, ходатайствам ти за размера Wink

Ние боядисваме в момента и ми е някакъв ужас, а май и следващият дълъг уикенд това ни се очертава.  ooooh!

# 100
misholina,чрд! да си здрава и да си имаш поводи за усмихване!
*
ние сме у дома,пак на тръстиката..по повода все се каня да питам дамите дето седят в Бг бая време-как става с работа?отпуски много ли имате,или напускате и търсите нова работа или взимате неплатен(не се ли отразява на кариера newsm78)?от любопитство питам,нямам хидън агенда 8

# 101
Ха, какъв хубав повод за честитене Grinning

Късмет и щастие и много, много здраве, Мишолина,  и за теб, и за всички, които обичаш  Hug
и най-убийствената нова работа!  Praynig

Анет, аз съм в неплатен... за първи път - child bonding - иначе правя чудеса в мирно време, за да взема платения + сик дейс + официален празник комбо...

И на Стела децата страхотни, но и Феята е лепнала от известно време 2 уникално сладки снимки на нейните принцеси, а никой не го отбеляза  Hug

# 102
И на Стела децата страхотни, но и Феята е лепнала от известно време 2 уникално сладки снимки на нейните принцеси, а никой не го отбеляза  Hug

аз го отбелязвам умствено всеки път и все забравям да го пиша!!!  Embarassed
Фея, мнооого сладки снимки  Heart Eyes

# 103
  • USA
Честит рожден ден, мишолина! Да си много здрава и щастлива!     bouquet

Малките фейчета и аз съм ги забелязала от отдавна! Страшни моделки са - много сладки!  Heart Eyes

# 104
Мишолина, честит рожден ден! Само усмивки да има покрай теб!

Много ме зарадвахте с тези снимки от срещата, толква са сладки дечицата, не е за разправяне и то това само по снимките, представям си какво е било в действителност.  Sunglasses

Бенсън, да дам отчет, купих гювеч, сготвих боб и след това гювеча се спука (не по моя вина), та сега ще ходя за нов. Иначе бобът стана просто фантастичен така.

Общи условия

Активация на акаунт