УЧИЛИЩЕ ЗА ФОТОШОП (19)

• 19 441
  • 309
  •   1
Отговори
# 45
Аз лично пробвах да отворя урока Състаряване на снимка - предложен урок от tatyana_77 , но не можах. Ще погледна тези на Ани. Аз пробвах нещо, ама май не стана много добре.  Confused

Здравка, много ми харесва рамката ти. Нещо само в буквата ми идва в повече черната част (или може би, ако не излиза от очертанията на синята)  newsm78

# 46
Значи утре 9-9:30 на езерото, нали?

# 47
И не се спотайвам Wink. Цял ден минавам уроци по фотошоп. Ето какво нарисувах:

А който се чуди как да ме познае: http://marinaph.multiply.com/

# 48
  • Бургас
Аз лично пробвах да отворя урока Състаряване на снимка - предложен урок от tatyana_77 , но не можах. Ще погледна тези на Ани. Аз пробвах нещо, ама май не стана много добре.  Confused

Предполагам, че Татяна е дала линк към урок на личен сайт, който урок после е изтрила  newsm78

Поправих си буквата в синьо, че и мен това черното нещо ме дразнеше.

http://images.martichka.multiply.com/image/3/photos/1/500x500/77 … amp;nmid=57463493

Последна редакция: пт, 27 юни 2008, 20:34 от Здравка Желязкова от село Стомана

# 49
Там си е урока, от 29 август 2006г.

Стаси, детето е розово   Rolling Eyes Може би махни целия червен цвят и ще стане по-истинска. Пробвай от  Image->adjustments-> replace color например.

# 50
Там си е урока, от 29 август 2006г.

Стаси, детето е розово   Rolling Eyes Може би махни целия червен цвят и ще стане по-истинска. Пробвай от  Image->adjustments-> replace color например.

Много благодаря. Открих и урока, но нямаше да се справя без теб.   bouquet Ще се опитам да махна и червеният цвят, но досега не съм го правила. Дано да се справя.  ooooh! Май нещо не се справям. Можеш ли да ми кажеш нещо повече за този диалогов прозорец. Горе червеният цвят ли трябва да посоча? И после да движа Hue, Saturation, Lightness. A какво означава Fuzziness?
Искам да попитам, как мога да селектирам конкретен layer и да го копирам в друг документ?

А как ви се струва самата рамка. Много ли е натрупана? Какво да оправя? Исках да направя някаква ретро рамка  newsm78 със състарена снимка.  Rolling Eyes

Здравка, така е много по-добре със синята буква.  Peace

zaika baika, всичко ли сама нарисува? Много е хубаво.

Последна редакция: пт, 27 юни 2008, 21:43 от stasssy

# 51
Значи утре 9-9:30 на езерото, нали?

Да ще се познаем Simple Smile

Много добре си се справила с рисуването браво   bouquet

# 52
  • София
stasssy, отиваш си на лайера, селект ал - едит - копи, после отиваш на новия документ - пейст.
Писанке, много ми харесва червената!

# 53
stasssy, отиваш си на лайера, селект ал - едит - копи, после отиваш на новия документ - пейст.
Писанке, много ми харесва червената!

Заради китките ще да е  Joy

# 54
Почерпете се от мен, с чудна торта с крем
и огромен сладолед, за да ми е на късмет!
Нищо че годинките тъй шеметно летят,
срещам утрото с усмивка всеки път!!!

# 55
Честит Рожден Ден!
Много здраве,щастие любов и въображение  Hug

Пусни нещо ново в темата за илюстратора:) Правила ли си нещичко ?

# 56
Използвах първият урок на Ани за състаряване на снимка. Кажете дали е по-добре.  Praynig

Честит рожден ден, arabela!

Букет от нежни пожелания,
дарила бих ти с две ръце,
щастие и радост
желая ти от все сърце!
Живот и здраве,
любов и дълги дни
и нека с рози е окичен
живота ти до старини!

# 57
  • София
arabela, честит рожден ден! Много здраве, щастие и късмет.! Обичай и бъди обичана!   bouquet   bouquet   bouquet

stasssy, рамката е хубава /само книгата с Айфеловата кула не съм сигурна, че трябва да я има или, че е разположена правилно/. Снимката обаче не се е получила добре - не изглежда стара, а жълта.

Утре ви оставям на мира за седмица - отивам в Рила. Ще ми липсвате  Hug

# 58

zaika baika, всичко ли сама нарисува? Много е хубаво.

Да всичко, по урок.   bouquet

# 59
  • на село
Една не особено сполучлива рамка от мен, че дане ми е хептен гол записа  Rolling Eyes

Момичета, както виждате, фотоапарата ми съвсем се скапа. Препоръчайте ми някакъв на по- сносна цена. Да речем от порядъка на 200-500лв. Все заглеждам едни от хиляда нагоре  Rolling Eyes, ама доста ще ми натоварят бюджета в момента.

Общи условия

Активация на акаунт