УЧИЛИЩЕ ЗА ФОТОШОП (19)

• 19 432
  • 309
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
ами аз съм със Практика, доволна съм към 200-300 лв беше

# 61
Аз съм с канон и съм много доволна.За 500лв може да си купиш доста хубав среден клас  Peace

# 62
Не знам защо не ми се получава състаряването на снимката.  ooooh! Вече я правих по два урока като спазвам всичко. Първият път ми стана розова, а сега е жълта.  Thinking

Последна редакция: сб, 28 юни 2008, 16:22 от stasssy

# 63
Стаси, получило се е, само жълтото в твърде много, трябва леко да жълтее снимката по края, а не да е само жълто.

# 64
имам следния въпрос - Как в мултито мога да сложа парола на отделен албум и това въобще възможно ли е?

# 65
Парола не можеш, но можеш да избираш за кого да е виден. Може да е виден само за теб си, за няколко човека от твоите контакти, за всички твои контакти и тн...

# 66
Стаси, получило се е, само жълтото в твърде много, трябва леко да жълтее снимката по края, а не да е само жълто.

Благодаря. Ще я преработя отново.  Peace

# 67
Парола не можеш, но можеш да избираш за кого да е виден. Може да е виден само за теб си, за няколко човека от твоите контакти, за всички твои контакти и тн...
и как става това Sad

# 68
Тъй като днес съм седнала да чета уроците в началото на темата, искам да отбележа, че "Много лесен урок за изрязване на коса" не присъства в системата с уроци. Можете да махнете този линк.  Rolling Eyes

# 69
Когато си качиш снимките, преди да натиснеш save&publish (или нещо в този род) под снимките има опции. Или когато натиснеш едит, пак отваря тази страница.

# 70
  • Бургас
Вижте пък аз каква идея си краднах:

Честит Рожден Ден Арабела!!! newsm59  bigdance2

Мактуб ако имаш верния линк за урока за състаряване на Татяна го пусни, за да го откорегирам на първа страница.

stasssy втория вариант на състаряване се е получил, просто жълтото не трябва да е толкова искрящо и трябва да е съвсем малко  Peace

tatyana_77 малко цветовете на рамката не ми се вързват с цветовете на снимките, иначе като композиция е добра.

# 71
Честит Рожден Ден, Арабела!   bouquet

Ето линка към урока http://raltchev.info/?p=68

Ники, готина е рамката Grinning . Само шрифта е доста завъртян и трудно се чете. Може би ако е и с малки букви, без stroke... И цвета им е изваден от самата рамка, например вместо оранжево да е жълто като клюна на щъркела...

# 72
  • Бургас

Мерси   bouquet

Ники, готина е рамката Grinning . Само шрифта е доста завъртян и трудно се чете. Може би ако е и с малки букви, без stroke... И цвета им е изваден от самата рамка, например вместо оранжево да е жълто като клюна на щъркела...

Точно като клюна е жълтото, но тоя червения строук му придава оранжев отенък  newsm78 Сега ще попроменя текста, знаех си, че там ми куца нещо

С поправката:

http://images.martichka.multiply.com/image/3/photos/1/500x500/79 … amp;nmid=57463493

Последна редакция: нд, 29 юни 2008, 00:50 от Здравка Желязкова от село Стомана

# 73
  • Шумен
Арабела, на патерици честит рожден ден! Много щастие и фотошопски успехи.
Здравка, така вече е по-добре, чете се. Grinning Самата рамка е много сладка, особено бебока. Hug
tatyana_77, на мен ми харесва. Peace
Stasy, Ани е дала точен цвят в урока, дали не е от това? newsm78

# 74
Момичета, закъсах го.

Намерих този урок, но като стигнах до направата на рамката спрях.Не ми се получава това с Select -> Modify -> Contract; селектиран е слоя, всичко както си го пише, ама не ми дава менюто Contract, а само Border. Моля ви, помогнете ми.  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт