МАЙчета полу- добрички искат само на ръчички (6)

• 12 421
  • 267
  •   1
Отговори
# 15
  • ул. "Мечтание"
 wavey Цоп! И аз да се намърдам тук!
Алабала, данке за темичката!
megelinka, честит рожден ден! Много щастие ти желая!

# 16
megelinka, честит рожден ден! Да си жива и здрава, много късмет и сбъднати мечти!

Рая е само на кърма. Яде в 7, 10, 13, 16, 19 и 22 часа по 90-100. През нощта ако се събуди е на чайче. Иначе пие доста чай и по-малко вода. С акото нямаме проблем - ходи по 2 пъти на ден.
Аз имам проблем - в едната ми гърда млякото много ми намаля.

# 17
  • София
Мерси за новата тема   bouquet

За меда... пасувам. На Дияна алергии не й докарах, но най-вероятно кариесите й бяха от това. И мисля, че не е подходящ за малките бебоци.

Аз имам проблем - в едната ми гърда млякото много ми намаля.
По принцип млякото в двете гърди не е еднакво по количество.

# 18
Честит рожден ден на Мегелинка!Много здраве, а пък другото ще си го купиш smile3503
Благодаря на  sinara и boikinova.И аз така смятах да постъпя,те и от социалните така ми казаха.Но в тия жеги и с детето,просто не посмях да отида до НОИ.То милото какво е виновно,че да го мъча.Вече изтървах за тоя месец ,но за следващия ще се опитам да направя нещо.

# 19
Alabala, благодарности за поредната темичка.   bouquet

Мегелинка, ЧРД! Да си жива и здрава!   bouquet

За меда - знам, че е много рано да се дава на бебе - може би чак след 1 годинка може да му се дава, ако не и повече.

И ние сме само на кърма и понякога бебчо е много нервен - пуска гърдата, захапва пак, рита с крачета и мрънка. Мисля си, че ми намалява кърмата, но като стисна и виждам как млякото избива на струйки. Не нервничи и заради коликите, което ме навежда на мисълта, че започва да става нервен преди сън и като му се спи, мрънка. Иначе поплаква малко вечер преди баня, но нали казват, че вечер бебетата плачели, за да се освободят от емоциите, натупани през деня, та било нормално.

Да питам кърмещите майки - пиете ли или хапвате ли нещо специално за увеличаване на кърмата? Аз опитах с лактогенния чай, който е така хвален, но при мен нямаше никакъв ефект. За сметка на това чаят на Hipp за кърмачки много ми помага. Имам чувството, че само благодарение на него не ми е спряла досега кърмата. На 2 пъти спирах да го пия и ден след това малкият започваше да нервничи на гърдата и да иска да яде през 2 минути.

Като казах хранене през 2 минути, моят малък човек се храни на поискване, но изглежда е в поредната криза на растежа, защото наистина ми виси постоянно на гърдите. Храним се няколко пъти през 30-40 мин, след това спи по 2-3 часа. Не мога да изляза никъде по-далеч на разходка с него, защото не знам кога ще се събуди и ще си поиска млекцето. Не че не съм го кърмила и навън, ама не върви да сядам през пейка в Южния парк и да кърмя.  hahaha

# 20
  • Луната ни пази
elada, и аз пия лактогенния чай за кърмачки на Хип и съм много доволна от него. И моята е така, доста често си хапва тази седмица. Особено сутрин е много интензивна. И аз си мисля, че това е заради растежа, нали казват, че през 3тата и 6тата седмица децата растат като гъби. За меда и аз знам, че е силен алерген и не  е препоръчителен до 1та годинка.

# 21
  • София - Дианабад
Ето нещо интересно за кризите на растежа: http://www.biberonbg.com/info/plach.htm#top

# 22
  • Варна

http://img521.imageshack.us/img521/64/76083999st9.jpg

нещо такова е засега колажа, обаче май трябва да понаместя снимките и ще го сложа на първа страница.Ако не ми остане време ще го цопна така пък на следващото обновяване ще го оправям  Peace

ПП:приемам всякакви градивни критики и предложения  Twisted Evil

Последна редакция: чт, 26 юни 2008, 17:26 от Alabala

# 23
Здравейте и от мен в тази голяма жега !
Alabala супер ще стане колажа - браво за чудесната идея и, че си намерила време за това ! Аз от топлото ли от недостиг на сън ли едвам се влача !
Момичета кажете за климатиците - пускате ли вкъщи ? Ние не издържаме вече и пускаме в едната стая, стоим в другата, после спираме и се местим - при вас  как е ?

# 24
  • ул. "Мечтание"
Днес за сефте от раждането насам се почувствах наистина като бял човек!  Crazy Ма то хубаво било бееее!  Mr. Green

Аз само си мечтая за климатик. Недейте се мъчета така - и себе си и бебоците! Ако климатика не духа срещу бебето не е проблем да го пускате.

Алабала, страхотне колаж! Нямам забележки за момента!  Peace

# 25
Абеее момичетааа,имамее многооо хубави деца беее:Р
..................ние още сме болни:(

# 26
Браво Алабала!Супер е станал колажа,но нас ни няма smile3518

# 27
  • Варна
Ивали, снимка сложила ли си в албума който е за колажа

# 28
Не знаех,имахме само в албумчето,но вече сложих и за колажа.Благодаря,Алабала!направо ти се възхищавам как намираш време!

# 29
Alabala, много е хубаво творението!
Момичета, и ние имаме проблем със запека, а сме само на кърма Sad. Ака на 2 дена веднъж, но не това ме притеснява, а че се напъва и плаче, много жално ми става. Вчера се притесних вече много и днес го водих на преглед - и на мен ми казаха овесена отвара, ама ме е страх да давам заради алергии. От друга страна нямам избор - не знам какво друго да дам, а детето не може да спи спокойно така, много е нервен. Приемам всякакви идеи за справяне с този проблем!
Лекарката каза и аз да ям разхлабващи храни, ама май не помага това, аз колко череши изядох... Simple Smile
Найде на разходка (ако времето позволи)!

Общи условия

Активация на акаунт