МАЙчета полу- добрички искат само на ръчички (6)

• 12 361
  • 267
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Alabala колажа е страхотен   bouquet

Малкото ми момченце наваксва Simple Smile Вече си има гривнички Simple Smile

Излезе му родилно петно на дясната ръка, вижда се леко на последната снимка. Педито я нямаше, в края на месеца ще я питам.

Алекс не е запечен, но много се напъвам, почервенява, голяма борба е докато напълни памперса.

# 31
Alabala---------------------ne iskam da dosajdam,no ako tova e kolaja-Az ne vijdam moq Antonio-----kaji kakvo da napravq-Molqte smile3518

# 32
  • Варна
В албума ни има направен албум  "Снимки за колажа" там слагайте по една снимка и на следващото обновяване (ще стане като подреждам този но като ми остане време) и ще добавя.Това е все още само пробно  Peace

# 33
  • Варна
Здрасти, мъжо туко що сложи снимка и на нашето бебче в албума за колажа.
Алабала предварително благодаря   bouquet

# 34
хей, привет,
Една скромна пояерпка с палаячинки и сладко от горси ягоди от мен, за едната месеяинка на Калина, която беве вчера Simple Smile
Магелинка, ЧРД, много здраве, щастие, обичана майка и съпруга да си!
Алабала,колажът е супер  bouquet
За акането - е и в Дания казват, ако бебето не се напъва няма проблем , даже и 10 дена, та и до 2 седмици да не се изхожда. Важно е да пълни памперсите с пиш!
Мед освен алергии може да доведе и до бутолизъм. На Борис още не смме давали, Калина също ще чака.
 Оня ден бяхме на консултация - резултатът е една дълга дама - 57 см и 4500 гр, с 1200 за 3 седмици, беше свалила 100 гр след раждането.

Калина също е от дърпащите се веяер на цицата. Аз си го обяснявам с изморяването й вечер, от там не ще да суче, или хем и се спи, хем и се яде....или е понамаляла кърмата веяер и тя се нерви, че няма.....кой знае. Понякога го прави и през дения. Но не мисля, че това е повод да се притеснявам дали имам кърма. Явно има, добре си наддава девойката. Края на първия месец и края на 3тия поради увеличени нужди, скок в растежа, може и да си искат на през половин час, докато мама не започне да пройзвежда необходимото количество кърма. леко изнервящо за мама, но знаейки, че е за няколко дни, се старая да не обръщам внимание.  Затова и тази седмица на разходките, когато сме с таткото сме интересна картинка. Борис в количката си, а аз бутам празна количка, а наша Калина ми виси на цицата, в слинга. Ако сме само с баткото, тя си е така или иначе в слинг.
Много се разписах. Сладки и най-вечеспокойни сънища на всички майчета и майки Simple Smile

# 35
Ха здравейте и от нас!
Много хайманосваме и не ни остава време за писане
Алабала мерси за темата и колажа   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquetАма не си видях моето гардже!

Магелинка, ЧРД, много здраве, щастие, обичана майка и съпруга да си! smile3525 newsm51 smile3525

ние сме на климатик от почти 2 седмици бебето е в най отдалечения край на стаята и климатика е на 25-26 градуса.

Последна редакция: чт, 26 юни 2008, 23:05 от mmagy ( Маги)

# 36
Благодаря за прекрасната тема.  bouquet
Елада, аз също се разхождам в ''Южния парк". Ако искаш някой ден можем да си направим среща, че ми омръзна да се скитам сама.

# 37
Мегелинка, честит рожден ден!!! Пожелавам ти много следващи години като тази  bouquet

Ан Мари, Дени също има родилно петно, но на челото, даже на колажа се вижда. Още в родилният дом ми казаха, че това е вследствие на напъните и ще изчезне с времето. Дъщеря ми пък имаше отзад на вратлето и може би чак след година време изчезна.
Алабала, колажа е много красив, ама то и с такива хубави бебета Hug Как намираш време и желание за такива неща, евала  bouquet Би ли добавила и името на сина ми на първата страничка- Денислав.
Дени също имаше такива бели пъпчици и скоро му изчезнаха, най- добре е изобщо да не се пипат.

# 38
Здравейте майчета! Аз от няколко дни не съм влизала и сега ви изчетох отгоре-отгоре  Simple Smile
При нас нищо ново. На осми сме на консултация и да ни бият пентаксима  ooooh! Исках да прекарам таткото да отиде ама е на работа. Пак ще трябва аз да рева с бебо  Cry
Този уикенд ще ходим на първата ни екскурзия! После ще разказвам и ще пусна снимки.
Айде лека и мека.

# 39
Честит Рожден Ден Мегелинка! Всичко най хубаво ти желая, заповядай един подарък от мен

# 40
 Hugох какви са ни хубави бебоците  Hug/пу пу грозни бебета/  страхотни са

а Гошко защо още е болен хайде да оздравява.Какво ви има?

и Неда има петно /аз не съм се напъвала - секцио/ което казаха ще се махне едно такова червено на единия клепач и отзад на врата - постепенно избледняват то има име за тези петна но не се сещам сега как беше

ние пускаме климатика на най ниско да духа и на 25 градуса като усетим че става хладно го спираме и после пак пускаме и така
но да не духа директно към нас разбира се.и не през нощта.

за увеличаване на кърмата освен чая за кърмачки и много течности /най добре е вода/ друго незнам
тук в болницата дават "компот" както му викат но не е като нашия компот а нещо като много сладка вода варена с плодове вътре но без плодовете и 3те дни ми даваха по 1 литър от тази отвара освен чая на Хумана /4 пъти на ден/ ,след това в къщи свекърва ми ми вареше такова ако искате ще питам за рецепта / те от всякакви плодове го правят/.
тук също казват сладкото помага - десертите със захарен сироп баклави и такива но е доста калорично.
незнам дали ми помогна този компот или си дойде време да имам мляко но изведнъж ми тръгна млякото даже се препълвах и спрях да пия каквото и да е защото и температура имах веднъж и замалко да си направа беля.

лека

# 41
  • Варна
Синът ми има едно синкаво петно на дупето- монголско петно му викали.С него се роди и още си го има
Маги, има ви бе, петата снимка най в дясно Peace

Последна редакция: чт, 26 юни 2008, 23:56 от Alabala

# 42
  • Варна
Добро утро!
Лек и спокоен ден и послушни бебоци! Hug

# 43
Добро утро!

Алабала хиляди извинения ама заедно с Миша гледахме и пак не сте видели!!!

# 44
И аз си добавих гарджето в албума за колажа. Сега установих, че нямам нито една снимка, на която Цецко да е с отворени очи  Rolling Eyes. Но пък всичките ни снимки са от деня на раждането и от изписването, той тогава почти не отваряше очички.
Така е, като нямаме дигитален апарат и разчитаме само на снимки, дето друг ги е правил  Confused.

Общи условия

Активация на акаунт