МАЙчета полу- добрички искат само на ръчички (6)

• 12 358
  • 267
  •   1
Отговори
# 45
  • Луната ни пази
Добро утро и от мен! Отново ви благодаря за хубавите пожелания. Хайде на кафенце

Маги, има го Ванко- кротанко на колажа. Точно там , където каза Алабала. 6ти отгоре надолу, най- вдясно.  Sunglasses

# 46
  • Варна
Добро утро!

Алабала хиляди извинения ама заедно с Миша гледахме и пак не сте видели!!!
Да не съм объркала бебето, щото съм ти писала името и това на бебо  newsm78

# 47
  • ул. "Мечтание"
Привет-мривет!

Вчера ходихме да павим изследвания на малкия. Държа се много геройски, докато му вземаха кръв. Поплака малко и то май по-скоро защото го събудихме, а не защото го боля! После почти цял ден спинка, та имах почти целия ден на разположение за себе си!  Laughing Днес обаче, ще ми разкаже играта! Денят си е негов - иска да го гушакм и да си играем, и ако го оставя и аз 5 минути прочва да мрънка и да плаче! Малък тиранин!  Laughing Сега заспа най-сетне! Та ще се възползвам да хапна малко, че умирам от глад вече!

Аз съм много щастливя! Малкия вече си гука и се усмихва съзнателно. Ето ви малко нови синмчици: http://yana-mitseva.com/gal/displayimage.php?album=5&pos=43

# 48
Привет и от мен!  bouquet

Алабала,колажа е страхотен ,и аз си сложих снимка за добавяне  Peace

Ние утре ще имаме рожд.ден-втори месец Grinning
Искам да ви питам-какво да очаквам през третия месец-как се променя храненето и променя ли се изобщо newsm78
Ние сме с шесткратно хранене,през 3 часа,като в 12ч храненето отпадна.А в 6 часа сутринта кога трябва да отпадне?? newsm78
Четох една мама тук храни през 4 часа-да увели4авам ли интервала и аз newsm78трябва ли не трябва ли newsm78

А да ви питам как реагират бебоците ви на вечерната баня?Моя мушморок толкова се радва и му е толкова хубаво-пу,пу GrinningЛежи си послушен във ваничката и нито мърда,нито глас,само се кефи и кокори Grinning

Една мама не е писала дълго време-Intasiable??Какво става с теб,преди беше много редовна newsm78

Аз пак да попитам за компания-ако има някоя варненка живещя в Младост,може да ми се обажда за разходки Simple Smile

newsm78

# 49
  • ул. "Мечтание"
sundey, Intasiable не пише, понеже няма интернет!

# 50
аааааааха Grinningмерси Селин Hug

# 51
  • София
megelinka ,честито на патерици!  bouquet
Алабала,колажът е страхотен и темичката ,както винаги. HugМного са ни сладки бебетата Grinning
При нас нищо ново-все така си ревем и аз вече се отчаях ooooh!
Храним се горе-долу на 4 часа,но вода ако не е сладка-не пием.

# 52
  • София
На Алекс петното не е от напъване. Както е писала Алабала, по-скоро "монголоидно".

Дияна имаше две родилни, които са се получили или от напъването (тогава си беше зор, даже шефа на отделението ми скочи на корема) или са я хванали точно там. Заради едното петно (приличаше на спукани капиляри) педито ме накара да заведа Дияна на ехо, за проверка на вътрешни органи. Петното беше на гърдата, в областта на сърцето. Всичко беше ок на ехото. След няколко месеца изчезна. Другото петно беше на крака й. Пак приличаше на спукани капиляри. Все още леко си личи. Когато на Дияна й е студено си личи малко повече.

На Алекс петното по-скоро е сиво, няма изменение на кожата, просто пигментацията е различна. Забелязахме го миналата седмица.

# 53
AnMary, мисля че това петно не е родилно, а е хемангион - разширени кръвоносни съдове. Моята племеница имаше два хемангиона. Единият й го оперираха, когато стана на 8 месеца, а другия го излекуваха с лекарства.
Първият й го забелязахме месец след като се роди. Забелязахме й го след една баня. Все едно баба й я беше натиснала с палеца по-силно. В последствие почна да става по-червено и да става по-голямо.

# 54
  • София
Дияна беше с хемангиоми, на Алекс не е.
- на дясната ръка до свивката на лакътя. Снимката не е много светла, но се вижда.

# 55
Здравейте,
И Калата има родилно петно отзад на врата. Ама не е от напъни, защото раждах секцио. Чела съм, че тези петна сами изчезват, но някои стоят до годинка, че и повече.

Аlabala, колажът е страхотен, благодаря ти за усилията, които влагаш. Чудя ти се как намираш време... newsm78

# 56
Здравейте и от мен.Искам да попитам майките които кърмят на поискване давате ли вода на бебетата и залъгалка?

# 57
  • София
Алекс не иска вода. Предпочита чая на Хип, давам го заради коликите. Залъгалка също не иска. Няма да му я бутам насила.
Щом го храниш при поискване, защо предлагаш залъгалка?

# 58
Здравейте и от мен.Искам да попитам майките които кърмят на поискване давате ли вода на бебетата и залъгалка?

Аз лично не давам вода, чай и каквото и да било. Само на кърма сме. А залъгалката я предлагам, когато много плаче. Опитвам се да я избягвам, но не винаги се получава.

# 59
Alabala-Моляте провери дали съм качила снимката на момя бебешок Антонио newsm03-

Общи условия

Активация на акаунт