МАЙчета полу- добрички искат само на ръчички (6)

• 12 356
  • 267
  •   1
Отговори
# 60
  • ул. "Мечтание"
Здравейте и от мен.Искам да попитам майките които кърмят на поискване давате ли вода на бебетата и залъгалка?

Давам вода, пие много! И залъгалка давам - понякога просто иска да си цока. И повярвайте прави разлика между трите! Като е гладен посмъртно не мога да го залъжа ни с вода, ни със залъгалка.

# 61
И аз давам вода и биба, по-често ги плюе, но в тия жеги без вода Naughty
Биба, признавам си, давам, като искам да се отърва. И аз уж на поискване, но тя и по много суче Елена, зърната ме болят. Усещам когато вече не суче, за да се храни, а ме използва за залъгалка или за приспиване, и тогава ако мога, бутам бибата. Ако поеме.
Иначе за кърмата се тровя с кво ли не - освен лактогонния чай / и български, и Хип/, пия и жаблек, рицинус комунис - хомеопатично. Освен това боза, безалкохолна бира, овесени ядки, мюсли, жито, ядки. Сто кила ще стана, дано поне има полза за детето

# 62
  • Луната ни пази
Здравейте и от мен.Искам да попитам майките които кърмят на поискване давате ли вода на бебетата и залъгалка?

Давам вода, пие много! И залъгалка давам - понякога просто иска да си цока. И повярвайте прави разлика между трите! Като е гладен посмъртно не мога да го залъжа ни с вода, ни със залъгалка.
Здравейте и от мен!Кики е  по същия начин като Божидар на Селин, много вода, залъгалка, но гладна ли е и двете не минават.
Алабала, не знам дали ти казах, но колажа е страхотен. И бебетата ни са невероятни!

# 63
Лелеее, не съм влизала в нета почти седмица...
В тия жеги се прибираме по това време и започвам шетнята.
Направо не знам как издържат горкичките бебоци... при тия 35 градуса
Ема също пие много вода /не я кърмя, но сме при поискване/, близо 300 мл. дневно, и биба залъгалка цока.
Вече почти се отучихме от нощното хранене  Wink, храним се по 6 пъти не по 7, но през ден  Confused

Приятна вечер   bouquet

# 64
  • Варна
Днеска моята Йоана ми разказа играта- изобщо не е спала.Или ако заспи е за минутки и веднага се събужда от нещо.Не плаче  но все иска на ръчички.Навънка спа половин час и това беше.Сега уж пак заспа да видим за колко време- дано се оспи, че съм каталясала...
Спокойна вечер на всички  Hug

# 65
здравейте

от вчера Неда отказва да яде от шише.
аз си я кърмя но понякога като съм навън цедя една доза в шише но тя не иска вече.Някой има ли представа защо?
аз давам вода но откакто не иска шише не е пила 2 дена само лигави шишето но не засмуква
а биберон също и бутам в устата понякога го задържа но рядко

# 66
  • у нас
Момичета, някой има ли крак или някакъв номер за регистриране на бебешкия албум от първа страница?

# 67
  • ул. "Мечтание"
Момичета, някой има ли крак или някакъв номер за регистриране на бебешкия албум от първа страница?

аз мисля че го пазя! сега ще погледна.

едит: мдам, имам го! но той трябва да си го има крака във файла. като го свалих имашеедна папка crack. Файлчето дето се намира в него го копираш в папката, където ти е инсталиран дневника. ако го няма, пиши на Лични да ти го пратя.

# 68
 baby_neutral така правя и аз сега
Алабала благодаря за темата!
Честит празник на всички и от мен!

# 69
за увеличаване на кърмата освен чая за кърмачки и много течности /най добре е вода/ друго незнам
тук в болницата дават "компот" както му викат но не е като нашия компот а нещо като много сладка вода варена с плодове вътре но без плодовете и 3те дни ми даваха по 1 литър от тази отвара освен чая на Хумана /4 пъти на ден/ ,след това в къщи свекърва ми ми вареше такова ако искате ще питам за рецепта / те от всякакви плодове го правят/.
тук също казват сладкото помага - десертите със захарен сироп баклави и такива но е доста калорично.
Призмо, тук пък казват, че захарта предизвиква стомашни проблеми при бебетата.

# 70
  • София
Аз сложих захар във водата само веднъж. Алекс и тогава не беше във възторг от водата. Основно кара на кърма и чай.
Преди малко го кърмих. И уж с баща си заспаха в стаята. Но чувам странни звуци от бебефона.
Бе, кухо парче съм аз. Алекс си спи, мъж ми хърка, бебефона бръмчи...  Joy
Будуването на бебоците вчера е било повсеместно явление. И моя не спа много. На следобедната разходка също. Кърмих го навън, с рев го прибрахме, дохранвах. Навън не може да яде хубаво.

# 71
здравейте

от вчера Неда отказва да яде от шише.
аз си я кърмя но понякога като съм навън цедя една доза в шише но тя не иска вече.Някой има ли представа защо?
аз давам вода но откакто не иска шише не е пила 2 дена само лигави шишето но не засмуква
а биберон също и бутам в устата понякога го задържа но рядко
скъпа да не би да има млечица и зтова да ти отказва.Мони и беше побеляла остата и нещеше да яде  защото я болеше.незнам друго какво може да е Thinking

# 72
Добро утро момичета!
Днес рано рано се изнасяне и нямаме време за кафенце!отиваме на първата ЕКСКУРЗИЯ ( Joy)ЗА Ванко разходка до село.

Честит рожден ден на reniuga

Здраве, щастие, късмет и сбъднати мечти! newsm51 newsm51 newsm51

# 73
Добро утро и от мен!Нашия Ванко от 2 дена ми прави въртели,не заспива,все се напъва нещо.Ака си човека,но явно има нещо друго.Предполагам,че е от топлото.Вашите бебоци потят ли се?

# 74
  • София
Алекс също много се напъва, пръцка, пълни памперса. Става червен като домат. Но коликите го мъчат доста.
Да, поти се.

Общи условия

Активация на акаунт