АВГУСТовските муцуни, правят майките си на маймуни!

• 14 432
  • 299
  •   1
Отговори
# 270
  • гр.София
 Анди,мисълта ми беше,не може ли периодично,профилактично да правите някакви изследвания и да следите някакви показатели ( някакви-някакви ooooh! И аз съм много конкретна,няма що) през тия години,в кото ще чакате да го израсте.
AndyB, дано не ви се случва никога повече миличка това!!!!  Praynig Praynig Praynig
Praynig

# 271
Анди, миличка, много ви гушкам  Hug Миличкото ни мишленце, дано повече не преживявате този ужас  Praynig
А паспортите да не сте ги забравили на летището  newsm78 или може да си ги пъхнала някъде като си оправяла багажа и да изкочат  Peace

Нана, дано и обрива на Кало да се оправи бързо  Hug

# 272
  • София
Ами дадох Зиртек и след половин час обривът избледня леко, което просто ме навежда на мисълта, че не е от претопляне ами си е баш алергичен. И сега докато го приспивам се умосвам от какво може да е.

Прах му два пъти дрехите с друг прах - не с Тео бебе.
Мазах му ръцете и краката с Аутан - обаче обривът е по корема и гърдите.
И го мазах с олио на Хип, обаче той вече е мазан като бебе с него. Тогава не се обрина.
Другото ново е, че яде пъпеш. Досега не му бях давала или поне не помня аз да съм му давала. Ама пък от пъпееееееш да ми прави такива неща-  newsm78

# 273
Ох Нанче и на теб кураж злато  Hug И да ви минават тия обриви час по скоро   bouquet

elen@, виждам те мила, какво става?

Мама Марго , приемам мнението ти и даже съм склонна да го приема  Hug

Последна редакция: ср, 02 юли 2008, 22:51 от val_stef

# 274
 Леле,Анди,много е гадно това с припадъците.Дано не ви се случва пак. Praynig

Ема-нямам  думи с които да изкажа адекватно,за това колко съжелявам за нещастието ,което ви е сполетяло.   Cry

Честити 2-годинки на Антъни,Боби и Лорка.Да растат здрави и щастливи дечица.

Марти пък беше болна от Херпангина и за първи път пи антибиотик.Сега вече е добре и утре през нощта ще я караме за малко при баба и дядо на морето.Аз също отново боледувам и сериозно съм намислила да си направя пълни изследвания.Срив на имунната система ли правя-не знам,но за 3 -ти път боледувам от едно и също нещо в рамките на месец и половина. Confused

# 275
  • София
Анди, гушкам ви много, миличка, и двамата! Дано не се случва повече!  Praynig Praynig Praynig
Нана, дано и при вас нещата се оправят!  Praynig Възможно е да е от пъпеша.  Rolling Eyes
Ммилена, милата Марти! При теб може би наистина е понижен имунитета в момента. А и нали знаеш - като боледуваш, организма се поизтощава и после лесно лепва нови неща.  Confused Дано всичко е наред и не се разболяваш повече!  Praynig Peace
Елена, още едни път - много късмет, спокойствие и леко да мине утре/днес всичко ти пожелавам! Hug Peace Heart Eyes

# 276
  • у дома
покрай тези взривове и дебнене по бтв какво става съвсем се ошашках, НО имам удоволствието да ви напиша първа следната новина:

в 6.28ч elen@ стана за втори път мама на малък-голям мъж 3900гр и 52см  newsm44 newsm51

все още няма инфо за името  Mr. Green

# 277
  • София
Е, хайде да й е честит втория малък-голям мъж на Елен!
Дойде на бял свят със страхотни фойерверки  Joy

Сега по темата - моля ви хора, просто не се шашкайте! Няма опасност от обгазяване, няма опасност от натравяне. Складът е с обикновени патрони и снаряди. Ще погърмят още малко и това ще е. Няма химическо оръжие, няма повишена радиация. Димът, ако стигне до вас е гадничък и затова затворене прозорците.

Ама да ви кажа - аз съм в Дружба и нищо не съм чула.  Wink

# 278
покрай тези взривове и дебнене по бтв какво става съвсем се ошашках, НО имам удоволствието да ви напиша първа следната новина:

в 6.28ч elen@ стана за втори път мама на малък-голям мъж 3900гр и 52см  newsm44 newsm51

все още няма инфо за името  Mr. Green

Честито на Елан@!Да е жив и здрав малкия юнак, а мама бързо да се възстановява! Hug

Страхотна новина рано сутрин, че с информацията за тези взривове съм малко притеснена. Дано няма пострадали. Има ли августинки в района?

# 279
  • у дома
nana77, аз следя тази сутрин по бтв и вече разбрах за тези неща  Peace

ама си е смущаващо да се събудиш от взрив и разтрисане, което се случи и у нас, нищо че сме в овча купел, проблема беше докато се получи що годе читаво инфо  Crazy

както и да е, бързо възстановяване на elen@, да са живи и здрави   Hug  bouquet много, много се радвам  Grinning

# 280
Ах, каква хубава новина днес, на фона на тези събития.
УЖАСНО МНОГО СЕ РАДВАМ. ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ, СПОКОЕН  И УСМИХНАТ  СЛАДУРКОТО, ДА РАДВА МАМА, ТАТИ И БАТИ  Hug  bouquet БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ЕЛЕНА  Hug  bouquet

Нана, да ти кажа аз още треперя и не мога да се успокоя, едва приспахф и Лори преди малко. При нас го усетихме доста яко - къщата се разтресе страхотно  отвориха се всички врати, направо незнаехме какво става. Аз си помислих, че е гръмнал бойлера или сушилнята която работеше  ooooh! Изплашихме си се доста  Sad

# 281
Честито на Елена Hug  Хей - с какви салюти  се появи на бял свят сина й!Да е жив и здрав пожелавам, а на мама- бързо възстановяване  bouquet
Блу, моят мъж от мен разбра какво се случва ooooh!.Нищо не  е усетил.Дари вече е на ясла, а аз- ще поддържам фронта на работното място Crazy
Анди,  много прегръдки от нас за теб и Гого Hug.Малкият син  на  сестра ми прави такива гърчове......... Sickта- знам колко е ужасно.Не знам дали ще те успокои това, но  той след  2-годишна възраст някъде  престана с тия "номера".(В момента е на почти 4).Дано и при вас да стане така Praynig

# 282
Да е жив и здрав малкия мъж на Ели   bouquet  bouquet  bouquet А мама да се възстановява бързо!  bouquet

А аз се обърках вчера като те дзярнах във форума, че вчера е 3-ти, затова питах какво става  Embarassed

Иначе не си пуснах детето на ясла днес, просто промяната в нея е драстична, след като си я вземах вечерта след работа от бабата в нас само лежа, днес сутринта пак така - няма го онова щастливото, лудо дете, което само беснее, ами все едно е в някаква депресия - супер тъжно  Tired Свеки и тя каза, че на разходката през деня изобщо не е искала да стане от количката и само гледала отнесено, само Насито малко я разсеял на обяд като са се видяли с Ели.
Не съм убедена, че съм права в това което правя, но наистина психически има голяма промяна в нея, затова тия дни ще мисля какво да правя и кое ще е най-правилното за нея - ясла или да даваме някой лев на бабата и да я гледа до 3 годинки...направо не знам

Пак ви занимавам с моите проблеми, но съм в затруднения и наистина бих се радвала да чуя вие какво бихте направили ако сте в моя случай, благодаря ви предварително!   bouquet

# 283
  • София
Честито на Ели. Да й е жив и здрав. Вярно с гръм е появи на бял свят  Laughing  bouquet

Вал ако имаш възможност дай я на бабата да я гледа. Аз мислех към 2 и половина да дам Миташки ( пък дори и на частна ясла), заради децата. Говорих обаче с педиатъра и неговото мнение беше, че ако можем да си го позволим е най-добре детето до 3 годишна възраст да се гледа вкъщи. Така ще направим и ние. Затова ако можеш го направи. Аз никога не съм ходила дори и на детска градина ( майка ми просто не е работила - но са можели да си го позволят) и не мисля, че ми липсва нещо  Wink.

Анди  Hug за Гого. Не може ли наистина както е писала Бланк да му правите периодично профилактични прегледи. Аз щях да се побъркам сигурно.

Хм, за взривовете - дето сме на противоположния край на София - така яко ни разтресе и нас сутринта. Днес ще сме на затворени прозорци. Аз на военните не им вярвам. Мъжът ми като е бил в школата в Плевен ( редовна военна служба) е бил химик ( и аз не знам защо - той е руска гимназия) та той ми каза, че във всеки взрив има химикали...различно съдържание...но все пак има. Не са отровни, но във всеки случай не са полезни за здравето...пък има и частици прах и тн. Не че искам да всявам паника. Просто малко повече предпазни мерки никому не са излишни. 

# 284
  • гр.София

Ч Р Д, didika!! Много щастие и любов ти пожелавам![/color]

Елена, да ти е жив и здрав юнака! Бързо възстановяване и те чакаме !

Вярно,тези рожденици са си поръчали страховити салюти Grinning
 Любо казва,че в Центъра мирише на сяра.

Валка, каквото ти решиш-то ще е правилното. Ти най-добре си познаваш детето.( За последно давам мой пример-Пепи плачеше,вярно,но през останалото време-с мен си беше същото весело дете.И сънят му си беше ОК. Виж като се поскарахме и разделихме с баща му-се получи точно същата реакция,като на Али. Съсипахме му душичката като си го прехвърляхме в почивните дни).
 Вие не се ли познавате с някои от децата в яслата? Да излизате  с тях,да се опознаят, сприятелят...

Милена,Марти не замина на море ли? Дано резултатите са ти добри.Пожелавам ти повече почивка  и хубави емоции.

Общи условия

Активация на акаунт