АВГУСТовските муцуни, правят майките си на маймуни!

• 14 428
  • 299
  •   1
Отговори
# 30
  • софия
анди,приятно изкарване мацка  Hug!
аз си мислех,че тези мачове продължават много време ,а то му дошъл краят  Laughing

# 31
  • софия
може да е и цвети Wink.нали и те май са в албена
найа няма ли да се буди  Rolling Eyes...,щото вече прекалих  Crazy

# 32
Мадонка подскажи поне къде да надникнем? Аз досега се рових из очакващи бебета ама нъцки...
Само да кажа нещо за отпуските, albena_vlady сигурно е по добре запозната от мен, но все пак...
Значи следа такова дълго отсъствие е добре, да се върнете на работа поне за 10 дни за да може да ви се преизчисли базата, върху която ще ви изпатят дните през които сте в отпуск. Редовният отпуск се изплаща на база последния месец през който има най малко 10 отработени дни.

# 33
  • гр.София
 Моята заподозряна чете в момента темата Simple Smile

Крайно време е и аз да се махам от компа.

# 34
Ейййй, опасни сте  Laughing Сега и аз ще се чудя цяла вечер - никакво излизане, ще чакам хубави новини  Laughing
Блан, айде де издай заподозряната  Praynig

# 35
  • София
Дриймс, мерси за инфото! И аз се чудех как стои въпроса с отпуските и дали трябва да се върна на раб.за няк.дни.
Блан, за Ралка ли мислиш ти?  Simple Smile
Ама защо решихме, че е бъдещата мама е с цветни писания и е на море?  Joy

# 36
  • София
Аз реших, че Мадонка е срещнала нещо във форума. И реших да проверя - натъкнах се на една наша мама - ама понеже съм изпушила не знам дали вече не си беше казала  newsm78 . Трябва да ражда есента. Имаме ли такава мама? в смисъл казала ли си е

# 37
  • София
Пух, аз не се сещам. Помня само за Габи32, но тя е пак августинка. Мадонка как ни пусна въдицата само  Crossing Arms Laughing На Шерлок Холмс заприличахме  Joy

# 38
  • гр.София
 Elli 78 чакаме само за наесен. Други заявени няма.

Елвинг-да Simple Smile.

# 39
  • София
аа, не сетих се, че си имаме, тя си чете в момента при нас. Така че трябва да търсим друг заподозрян

# 40
  • София
да, Ели78 си е признала вече  Laughing

# 41
  • софия
надвявам се да няма нищо повтарящо се в ник-а  Wink

# 42
  • София
ето каква вест ви трябва, за да пишете, а?  Mr. Green

# 43
Аз май си вкарах таралеж в гащите с тази новина, последен жокер и мълча вовеки веков, че да не ям бой накрая - не пише в цветно и не е на морето. Натъкнах се на нейн пост из други форуми. Слагам си вече ей това -  smile3505

# 44
Ех,тъкмо вчера си мислех,че скоро ще си бременея сама и чаках някой да се похвали,а то сега ще ни гложди любопитство Laughing
 Хайде ,че нямам търпение кое мамче ще ни зарадва Peace

Общи условия

Активация на акаунт