Любители на котки - тема 8

• 26 693
  • 522
  •   1
Отговори
# 195
според мен котетата са родени наистина вчера или оня ден, не знам как да разбера, но са сляпи и много малки. дано наистина да е рано за акане, защото това ме тревожи много. пият мляко Нан само и пишкат. ако прескочат трапа ще ги снимам.. и ще им търсим дом, понеже имам малко куче, което вече е в истерия пред вратата и съм убедена че ще ги хване за врата, както прави с плюшените играчки..  мерси че ме подкрепяте

# 196
pfy, спокойно, давай им млекце, стимулирай ги да пишат (явно наистина са малки, за да акат) и би трябвало да са наред. Не съм много запозната с млеката, но такова специално ли им даваш?

# 197
rorrr, много благодаря за информацията  bouquet

pfy, лекаря, на който се обадихме, за да ни каже как да спасим малкото ни каза да го храним с една смес от 60 мл. мляко, 60 мл. вода и един жълтък. Пробвай с това, ако искаш. Може да помогне! Успех Simple Smile

# 198
  • DE
Ох, покрай жегата само лежа и пуфтя и пропускам важни котешки случки!

АнМари, радвам се, че цялата бебешко-котешко-майчинска банда е добре!

pfy, добре дошла, ще стискаме палци бебетата да оживеят! Ти явно знаеш какво да правиш, пък и виж, тук са се събрали много дами, които могат да ти помогнат със съвет, ако нещо се обърка!

Whitewitch,  бебето е страхотно, много харесвам този цвят! Какви са майка му и татко му, не помня да си показвала снимки (или съм пропуснала, ако е така, прощавай!)

***Диди***, на Рети доста му е пораснала козинката, може би ще трябва да го фризирате пак, за да изкара лятото без да умира от жега. Като го гледам как се е разположил, ми иде и аз да се протегна така пред някоя врата!

Шушулче, обещала си снимки!!!

Lebeduna, на Алка мина ли й разгонването?

# 199
Знам, че във ветеринарните аптеки/клиники (а и в магазините сигурно) продават специално сухо мляко, което се разтваря в съответната доза с вода и е за такива мъници. То може би ще е добър вариант за бебовците.

# 200
  • София
An Mary - ти и миналия път спомента нещо ,но реших ,че не е културно да питам,но след като написа скалпел -признай си всичко сега   bouquet

# 201

Whitewitch,  бебето е страхотно, много харесвам този цвят! Какви са майка му и татко му, не помня да си показвала снимки (или съм пропуснала, ако е така, прощавай!)

Като татко си е Simple Smile Пускала съм снимки и сега пак ще покажа мама и тати  Heart Eyes

мама
http://images26.snimka.bg/005917396-big.jpg
http://images26.snimka.bg/005912461-big.jpg

тати
http://images26.snimka.bg/005917413-big.jpg
http://images26.snimka.bg/005912460-big.jpg

# 202
Сиамка ,  Hug ! Мъжа все иска да съм му подстрижела пак корема , но аз отказвам. Той откакто е дошъл вкъщи спи пред врата , но сега си търси място и до вратите на терасите , може би там му е по-хладно. Ти как си , мила ?

# 203
  • DE

Като татко си е Simple Smile Пускала съм снимки и сега пак ще покажа мама и тати  Heart Eyes

Ааа, пропуснала съм ги, щях да си спомням, ако ги бях виждала! Татьото е разкошен! И мама си я бива, обаче котаракът е жесток, да са живи и здрави!

Диди,  Hug мерси, добре съм вече, е, относително разбира се, но вече посвикнах с мисълта, някой ден ще си имам ново коте и на вас първи ще го покажа!  Hug

# 204
Сиамка, на Алка отдавна и мина. Те нейните щения за 2 - 3 дни отшумяват и не са така истерични.
Нашата снощи я заварих навита на кравай върху масата в трапезарията, а тази сутрин се беше изплющяла на кухненската маса. Нямах време да я превъзпитавам, защото бързах за работа, но ако пак я заваря така нагиздена, ще станем на кълбо. Не и позволявам да се качва по масите. Вечер сигурно ходи на разузнаване, но в мое присъствие никога не си позволява. Когато режа нещо на кухненската маса, понеже е любопитна, се качва на перваза на прозореца (масата е под прозореца в кухнята) и оттнам наблюдава кое как режа и дали правилно го правя. Трябва да я снимам като шпионира. Провира си главата под пердето и върти очагите любопитно. И понеже пердето е точно до перваза, когато легне да спи там (напоследък често) се виждат висящи във въздуха 2 лапи и опашка. Другото е скрито. Ще я снимам.

# 205
  • Бургас
Мацки, някоя от вас има ли такава тоалетна с борд ? Пухи е с обикновен леген и  цялата баня е в парченца силикон и бенто  #2gunfire Ако му купя такава дали пак ще излизат навън?

# 206
не виждам причина да не излиза. То и това е леген, само че са му лепнали по-висока цена.

# 207
 radinna , ще излиза , няма смисъл да си даваш парите.Просто като си ровят и после изскачат отвътре и хвърчат гранулки пясък !   Peace

# 208
  • Бургас
И как се спасявате от гранулките? мета по няколко пъти, но те са на всевъзможни места #Cussing out

# 209
Ние сме с подобна тоалетна и излиза, но съм се замислила за тези, които са като къщичка...мнения?  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт