Любители на котки - тема 8

• 26 693
  • 522
  •   1
Отговори
# 180
Стискам,дано малките имат късмет.

# 181
pfy, как са малките? Дано да оцелеят! Браво, че им помагаш  Hug

# 182
Добре са уж, само не мога да ги накарам да свършат голямата работа, колкото и да им масажирам коремите. Иначе спят ядат и пишкат. Чудя се дали да не пробвам с мушкато като с бебетата. знам, че е много лошо да не акат.

# 183
Ако са наистина новородени, още им е рано да акат. В началото само пишат, защото са само на течности. Предполагам ги стимулираш с навлажнено памуче. Всъщност, само на течности ли са? Ако не, скоро трябва да дойде и акото...

# 184
  • София
Добре са уж, само не мога да ги накарам да свършат голямата работа, колкото и да им масажирам коремите. Иначе спят ядат и пишкат. Чудя се дали да не пробвам с мушкато като с бебетата. знам, че е много лошо да не акат.

Наистина може да им е рано за голяма нужда.Според теб имат ли месец или са по-големи.

# 185
Ако имат месец, то вече ще могат да се хранят сами, да се ближат нескопосано и да ходят като пияни моркови. Моите вчера станаха на месец и инфото е съвсем прясно. А, и зъби имат.

# 186
Аз скоро не съм се включвала, а само ви чета, но сега ще покажа две снимки на бебето, което днес прави 8 дена и не мога да му се нарадвам

http://media.snimka.bg/0001/006256504-big.jpg
http://media.snimka.bg/0001/006256505-big.jpg

Не са с идеалното качество, но се вижда какво е пухче Heart Eyes

# 187
  • София
А, добър ви ден. Минах през скалпела и оживях Simple Smile Харо ме ухажва, но по-скоро иска ядене Simple Smile

# 188

Не са с идеалното качество, но се вижда какво е пухче Heart Eyes

Мдаа .., и двете са пухчета !  Joy   bouquet

# 189
Whitewitch, невероятен бонбон е!  Heart Eyes

AnMary, операция ли са ти правили? Пропуснала съм нещо... добре ли си? 

# 190
Ооо , AnMary , дано не те боли или ако да  Sad , то поне да е малко и да мине бързо !    bouquet

# 191
аз преди малко забравих да ви питам кога трябва да му се отворят очетата на това малкото бебоче...просто ми се иска вече да  му видя очетата  Heart Eyes

А, добър ви ден. Минах през скалпела и оживях Simple Smile Харо ме ухажва, но по-скоро иска ядене Simple Smile

Какъв скалпел?  Shocked Какво са ти правили? Нали си добре?

# 192
Ко, ко, ко станало...Какъв скалпел, какви котета! AnMary разправяй бързо кое, как и защо тъй стана? Ти добре ли си?  Hug Бебо как е?
Whitewitch, бебока е прекрасен и е жив благодарение на теб  Hug
pfy браво за решението да отгледаш мъниците  Hug Пиши как са и дай снимки ако има.  Peace

# 193
Айде да не се притеснявате , ще кажа вместо АнМари - проблем при кърмачки ! Алекс и Харо са добре - поне така се надявам !  Simple Smile

# 194
Whitewitch, към края на втората седмица почват малко по малко да се отварят. Първоначално може да изглежда кривогледо, щото ципата му може да се отваря неравномерно (много са смешни в този им период, когато те гледат вдигат цялата глава, щото очичките им още не се връткат лесно хихихи).

Общи условия

Активация на акаунт