Мутрите не измряха ли?

• 2 948
  • 39
  •   1
Отговори
# 30
В Бургас определено още ги има. По-голямата част от тях дори не успяха да се превърнат в добре облечени бизнесмени.
Стоят си същите, както в зората на демокрацията - със същите анцузи и същите ланци, със същото отношение към останалите хора.

# 31
Нямам какво да кажа, защото Тео го е казала вече- напълно съм съгласна и мисля едно към едно!

# 32
нямат измиране ,
разслоиха се - някои са кметове и евродепутати ,
другите станаха част от подземния свят

# 33
  • Пловдив
точно днес се сблъсках с един от тия най-простите .....заплашва ,вика , крещи , псува абе не може да води нормален разговор, че и психясал от жегите ли не знам човек не знае как да реагира ........... Shocked

# 34
                      Минзухар, около мен измряха, да ти кажа... Но иди виж във Варна и Бургас как процъфтяват... не е истина просто...

# 35
  • Tам през Атлантическия океан
Мислех си, че е така. Докато работех по цял ден нямах досег с такива. Обаче напоследък навсякъде имам  сблъсъци с тях. Преди  с един дето си качи камиона на тротоара  при децата, после  един, чиито пес като кон се изсра на два метра от количката ми, после един собственик на заведение.. абе.. Sick  Вие срещате ли ги?

Абе ти у ред ли си, те управляват цялата държава, ти измрели?!?
т.е. трансформират се  Sunglasses

# 36
България е една Мутренска чалгаджийница!!!

Това е и моето мнение. А иначе другите имена на България са Чалгария и Булгаристан. Изберете си някое, което ви харесва повече и го употребявайте смело. Няма да сгрешите.

Peace

# 37
Според мен нормалните хора измутряха. Просто такъв поведенчески модел се наложи - жените се носят като фолк-звезди, мъжете им - като съответстващите мутри. Дори да са на светлинни години като доходи и занимания.

# 38
  • София
Re: Мутрите не измряха ли?
Де да беше така,ама НЕ?Както казаха по-горе трансформирали са се Laughing

# 39
За съжаление няма измиране на т.нар. "мутри" ,поне покрай мен измряха доста-включително и баща ми,поне така сме го обявили  newsm78 , но пък той сам си казваше-днес съм тук,утре ме няма.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт