Отговори
# 105
Здравейте момичета! У нас е на вили и могили мъжа ми започва да боядисва и е ужас през седмицата докато измием и подредим ще стане сложно, но така е трябва да е чисто и уютно. За това може да нямам време да ви пиша. Приятна разходка на разхождащите се и приятна почивка на почиващите. Лек ден!

# 106
  • София/Търново
Записвам се за срещата утре. Ако ме няма не ме чакайте.   bouquet

# 107
  • София
Aлекс76, май и теб те е погнал гладът.

Сисилия, да не си яла нещо развалено? Много неприятно. Айде днес да си свежарка. Препечена филийка ще ти оправи стомахчето.

Галина, не е късно да се запишеш в понеделник. Аз така правех.

Снощи в 2ч още бях будна и затова днес станахме в 11ч. Сега ще наблегна на хапването. Мъжа ми е приготвил макарони на фурна   chef

# 108
  • Варна
Сисилия, сега лятото ходят такива вирусчета стомашни. Аз миналия път послушах Мимисофия, пих една Смекта и се оправих веднага.
Зори, аз си вадя рибите сама.  Laughing  Колкото по-голяма рибата и тръпката е по-голяма. Ходя и за сомове и бели риби, но нещо не открих снимките да кача. Явно са на дискове вече. Ходя и по състезания и обикновенно съм единствената жена там. Sunglasses
Ох, мразя съботите и неделите, защото много малко пишете, а аз обичам да ви чета. Confused

# 109
newsm44 rotfImaoще идваааааааааам, ураааааааааа newsm44.
Днес мъжо ми заяви: " Нема ли от лекциите на 9М, да не ми пречкаш в краката", защото той като кърти аз все му задавам  въпроси, а това сега за какво ще е, онова за какво ще е?
Урааааааааааааааа newsm44 newsm44 newsm44

# 110
  • София
 newsm78 Абе незнам вирус ли е, какво е,ама така ме съборииии, където си мислех че съм със здрав стомах. Ама от къде пък ще съм го лепнала? Напоследък, заради жегите от къщи не излизам  Rolling Eyes
Имам аз едни съмнения за едни картофени кюфтета. Правих ги в сряда и нали съм си лакомия, направих една огромна купа. А мъжо е много спешъл,ако му сервирам два пъти едно и също,олеле мале,не ще да яде  Crossing Arms . А аз тея картофени кюфтенца много ги обичам и в четвъртък си ги ядох целия ден със салатка от домати, за закуска,обяд и вечеря  eat
И като се замисля,друго не съм яла  newsm78

# 111
Уф, ужасно е навън, нямаме си климатик в колата, бях я оставила на слънце.......как ли живеят хората в Близкия Изток  Sick. Сега да се похваля, че си купих нови рибки (аквариумни, не като гиганта на Пуканка  Laughing) и в момента се забавлявам да наблюдавам как новодомците свикват със старите кучета. Други домашни любимци си нямаме, имахме котарак около 4-5 месеца, но скочи от терасата( 1 етаж  Wink) и така и не положихме усилия да го приберем, вече бях 3-ти месец и ме достраша, беше ходил доста навън. Храним го, той се върти около блока. Обещала съм на малкия, че като поотрасне беба ще вземем пак коте, то и аз ги обичам. Но до менажерията на Пуканка не смея да достигна  Laughing, само се радвам отстрани на такива семейства.
Довечера съм на юбилей на вуйна ми, купих й най-красивия букет, щото много си я обичам.
Сисилия, поне ще си прочистиш организма с наложителното кратко въздържание. Така де, трябва да търсим положителния момент в неприятните случки, които ни сполетяват. Hug
До скоро, отивам да полегна, нещо ме завъртя главата

# 112
  • София
Сисилия, а и другите мамчета,
Преди няколко дни по телевизията казаха, че в София има някаква бактерия във водата! Министъра на околната среда и водите отрече, но от сигурен източник знам, че е истина - пийте сами минерална вода поне още 2-3 дена. Много хора се оплакват от това стомашно неразположение..но не е вируса - няма температура, само много разстроен стомах с болки - така че - вода от магазина или преварена  Peace

# 113
СИСИЛИЯ ДАНО БЪРЗО ДА СЕ ОПРАВИШ, ПИЙ ПОВЕЧКО ВОДА ДА НЕ СЕ ОБЕЗВОДНИШ!
Пуки, и аз съм рибарка, но в сравнение с теб съм пълен аматьор.Нямам хванати такива шарани.Повече ходим на костур -това лято още не сме открили сезона.Голяма жега е ,или по-скоро аз трудно я понасям.Може би ще идем да си начешем крастата на Цигов чарк или Доспат- че там е по-хладничко.
alliss3, и ние имаме рибки- до скоро имахме само златни,но преди 2 седмици взехме още 6 други по-дребни, в началото и аз ги зяпах по цяла вечер да видя как ще се приспособят.Горкити хайвани водата им е почти 29 градуса и на тях им е топличко!

# 114
  • София
Аууу, как може в питейната вода да има бактерии, че и да потулват случая и да отричат.  #Cussing out Аз по принцип пия само розов Девин и не съм разбрала, но мъжа ми вчера се учудил продавачката като го питала още ли не са оправили водата (щото е купувал минерална тогава) Rolling Eyes

Сисилия, ако това ще те успокои и моя не повтаря с яденето, затова винаги готвех всяка вечер (добре че много обичам да кулинарствам) или на ресторантче Wink Ама сега той се оправя с тия въпроси, аз като не мога. Погледни го от добрата страна - винаги ще има в изобилие за нас лакомиите  Crazy А картофени кюфтета бих яла цяла седмица, обожавам  Simple Smile

Алис, какви рибки си купи? На мен ми остана една златна, която се угоява успешно.  Mr. Green Много ни е умна, като ни види, че сме в стаята и се лепва на съответното стъкло и почва да прави някакви превъзбудени пируети (даже по гръб Laughing), а как си познава бурканчето с манджатаааа.... Преди, когато работех на компютъра в хола като стане 18ч. почваше да ми пльока на повърхността и ме гледа да й дам да яде, че редовно я пропускам.  Blush Преди като четох, че били умни ми се струваше смешно, но нашата е дърта магарица с навици  Joy  

Днес се сдобих с крема против стрии на Матерна Програм. Вие сте виновни, че ме подкукуросахте  Mr. Green , но сега ви благодаря, защото е много добро кремчето.  Peace

Купиха ми и бебешка каша с елда и консерва червено цвекло да си вдигам хемоглобина  Laughing Тая елда отдавна знам, че е много препоръчителна при желязодефицитни анемии, но никъде на кутията не пишеше, че съдържа желязо  Rolling Eyes Не съм опитала още, ще споделя как е. Иначе суровата идея си нямам как се приготвя. Първия път мъжа ми се връща с празни ръце, нямало такава каша в бурканчета  Joy Викам  "Ти не знаеш ли, че кашите обикновено са в кутии?"  ooooh! На второто пазаруване намери  Mr. Green Ще задобрее до раждането на бебка. Laughing

# 115
Сисилия пожелавам бързо оздравяване   bouquet  мале каква жега е днес Simple Smile а чакахме захлаждане  Sunglasses ах тези малки сладки бебоци в коремчртата толкова радости носят  Hug

# 116
Аз наблягам на супите в тази жега!/от тиквички,от картофки.../ cook
Доки ми препоръча айран със сол,разходки само по хладното.  animal037

# 117
И аз да се запиша за днес Simple Smile
С това чистене вече ми иде да се  #2gunfire Добре че др. седмица отиваме на почивка Crazy
Аз ям плодове и супи без хляб.Днес се мерих и според кантара не съм качила нищо може би около 300-400 грама ама ще видим какво ще покаже кантара в Шейново.Иначе за сметка на друго корема ми растееееееее.Ще съм като шамандура на морето както не мога да плувам и стоя само на едно място Laughing

# 118
  • София
Благодаря ви за подкрепата момичета   bouquet
Вече съм доста по-добре,само малко гладна  Laughing

# 119
Добър вечер   bouquet
mylili  да ти кажа за елдата,наистина съдържа желязо,сега ми напомни за нея и аз ще си купя,че е много полезна.Вземай си елда на зърна.Има я в големите магазини в София във Фантастико съм я виждала.Изглежда като леща почти и е в прозрачни пликове по половинка или кило.Пише "ЕЛДА" или "Гречка".Вари се докато се разпукат зърната и омекнат,после изцеждаш излишната вода,слагаш сирене и хапваш.Може и със захар.Когато детето беше малко я пасирах със сирене и така я ядеше.Обаче като изтине става гадна  Sick Кашите в картонените кутии обикновено са асорти и имат и други неща вътре.В понеделник ще си взема ако има в магазина и ще снимам опаковката .......ако искаш де........
Охо Гери и ние другата седмица ще бягаме на почивка.После почваме с ремонта,но аз няма да правя кое знае какво само ще надзиравам  Mr. Green  ,а мъжо ще маже стените и ще слага ламиниран паркет  Grinning  Детската вече ни е готова и гардероба сме купили, сега легло за Йоана,че кошарата да остане за бебо.
sisilia  не се притеснявай минава аз 3 дни не ядох и се закрепих.Преварена вода ,солетки и обикновенни бисквитки и ще закрепнеш.Но не много по 1-2 солетки на час и постепенно увеличаваш.Утре да пишеш как си  Hug
Хайде лека вечер    bouquet

Общи условия

Активация на акаунт