Отговори
# 135
Хей голяма скука в почивните дни тука  Rolling Eyes.
Крисси браво  Hug и честито ти мъжле.
А на мен така ми се ходи на почивка,че чак ми се smile3518

# 136
Браво, Крисси,
Честито ти мъжле smile3525
drize, на теб честита госпожица  bouquet

# 137
drize  честита ти госпожица ,до сега и аз имам една ,а сега чакам да разбера пола на бебо   Grinning
Крисси честит ти мъж  Grinning  щом искаш и второ ,дано е момиченце.
Лек следобед

# 138
Забравих да пожелая весело изкарване на мамитата, които са на срещичката newsm10
и после да разказвате, и снимчици да качите Hug

# 139
Алисс, и преди някой те пита, ама не видях отговор. защо лентичката ти има само 8 месеца?
mylili ме беше питала, не отговорих щото остана в историята докато се включа. Явно замисъла на авторите е такъв, странен, първия месец с малката едва видима точица не са го нарисували. В момента съм 6-ти, а на линията е 5-то правоъгълниче. Пък може и да са объркали, не знам.
Крисси, честито ти момченце! Много е хубаво да си мъжка мама, да знаеш  Hug. Скоро за пореден път чух, че в момента се раждали 3 пъти по-малко мъже от жените. Радвам се, че ги оборваме, мъжете все още са ни необходими  Wink

# 140
  • София
Здравейте и от мен! Нас ни събудиха по телефона в 12ч. Цяла вечер се въртях и се опитвах да заспя, явно съм успяла призори.

Кашата от елда много ми хареса. Направихме я с прясно мляко и я подсладихме с мед, че детските храни са много неовкусени. Мъжа ми ме бъзика, че така или иначе ми допадат детските храни, вече нямало да готви по жегите, а щял да ми накупи от детските храни в бурканчета или да ме запише на детска кухня.  Joy

За стриите- един дерматолог каза, че най-важното е да не се качват много кг. Те са основната причина за нацепването на кожата. Има мами в 9 месец с малки коремчета (като моя в момента), нормално е по-малко да се нацепят. Аз още нямам стрии, но тепърва темповете на растеж на корема ще се увеличават.

Криси, честит ви мъж!
Дризе, честита ви девойка!

# 141
  • София
Здарвейте момичета!
Виждам, че си говорите за стриите - аз вече си открих стрии и
изпаднах в драма, защото се мазах през цялото време, макар и по 1 път на ден.
Но стриите са високо на дупето и май там много не съм се старала.
Мазах се с Мама Дона на Чико и Мустела. Сега вече почвам със зехтин да се мажа
и се замислям за олиото на Матерн, но че видя.
Мимисофия - и на мен левият крак ми се подува повече от десния, не знам дали
това значи нещо, но много ме стряска. Аз като се прибера след работа каракат ми
са направо като копитца на слон и нито топене в ледена вода, нито мазане и качване
на високо помагат. Само събота и неделя като не седя и не ходя много-много са ми ок краката.
Мисля тази седмица като отида на преглед да попитам защо левият се подува повече.
Хубава почивка на всички!

# 142
са направо като копитца на слон и нито топене в ледена вода, нито мазане и качване
на високо помагат. Само събота и неделя като не седя и не ходя много-много са ми ок краката.
Мисля тази седмица като отида на преглед да попитам защо левият се подува повече.

Аз съм на 10ти на преглед и също мисля да питам. От това което прочетох разбрах, че подуването е опасно само при наличие на белтък в урината. Аз на предните изследвания нямах, да видим на тези как ще е.

# 143
mimisofia,
и на мен с Данни ми се беше подул десния крак по едно време- глезена ми направо го нямаше, но нищо притеснително нямаше според докторите...
Ама наистина гледай да не се зориш с толкова много работа!

# 144
  • Варна

Аз съм на 10ти на преглед и също мисля да питам. От това което прочетох разбрах, че подуването е опасно само при наличие на белтък в урината. Аз на предните изследвания нямах, да видим на тези как ще е.

Опитай се за няколко дни да изключиш солта изцяло от менюто си и виж дали ще се подува през тези дни.

# 145
  • София
Ей, Крисси, честито ти мъжле! Радвом се, че прегледа е минал добри и си щастлива!  Hug
mylili, като ти слушам за тази каша от елда.....не е ли гадна на вкус  newsm78
Ох, аз така се наядох на именния ден, че само  пъшкам в момента, ама аз съм си виновна като съм лакома......
Чакам момичетата да се върнат от срещичката, да разказват, че много ме е яд, че така се получи!

# 146
Ето ни ,май аз първа се прибрах,добре си прекарахме и си побъбрихме ,хапнахме на хлад под една дебела сянка и направо не ни се тръгваше .Снимки ще чакам  да качат "колежките ",снимахме с 3 фотоапарата от различни ъгли ,направо цяла фотосесия си направихме Joy Айде другия път да сме повече-много е приятно да говориш с хора ,които са на твоята вълна ,защото и най-добрите ти приятели не винаги им се слуша и говори за бебета и бременност..Айде чао за сега,ще чакам снимките.
,,

# 147
  И аз вече съм в къщи.Момичета много ви се карам  Naughty,много сте несриозни.Много хубаво си побъбрихме на срещата (повечко аз де,да ме извинят другите че съм голяма бъбривка Embarassed).Хубаво е да си правим такива срещи,жалко че неможахте да дойдете,но нищо другия път.Обещахме на Надето като дойде пак на изпит в София пак да се видим (тя каза 19 юли,че е на изпит).
  Крисси,радвам се че видяхте вече пола на бебчо и че всичко е наред!
  drize,на теб честито ти още една принцеска и по-честичко да се включваш тука при нас  Hug!
  trixy,мила може ли и аз да помоля за рецептата с мес и невен  Blush

# 148
  • София
Мили момичета, много ви благодаря за всички съвети за стриите  Peace
На Трикси специални  Hug за рецептата с невен   bouquet
И мен ме е яд че не можах да се организирам за срещата, но другия път  Peace
.... а кога е следващата среща  newsm78

# 149
Мъжа ми ме бъзика, че така или иначе ми допадат детските храни, вече нямало да готви по жегите, а щял да ми накупи от детските храни в бурканчета или да ме запише на детска кухня.  Joy
hahaha Големи сте терци! Ама верно е много вкусна храната от детската кухня, поне тук при нас  Wink

Общи условия

Активация на акаунт