Отговори
# 150
  • София
Добро утро на всички!
За първи път и аз да съм най-ранобудна!  Grinning
Днес ще ни сменят дограмата и съм в потрес, надявам се довечера да мога да ви изчета!
Лек и прохладен ден на всички!   bouquet

# 151
  • София
Добро утро! Аз изобщо не съм спала. Цяла вечер имах бодежи ниско долу (знам, че касаят шийката) и онова разтягане в корема, за което ви споменах преди няколко дни, все едно бебето се опитва да ме изкорми  Confused Беше се събрала в лявата половина на корема ни (видимо изпъкнал и твърд в ляво) и всеки опит да се обърна на дясно ми причиняваше болка. Накрая реших, че е време да почна да си пия Гинепрал-а. Бях цяла седмица без лекарства. Само аз ли имам подобни изживявания?

Ели, няма да се плашиш от майсторите! Знам, че обикновено са като природно бедствие, но погледни нещата от добрата страна-ще си имате чисто новичка дограма!  Peace Ще чакаме да се похвалиш!

Момичета, чакам снимките от срещата. Аз като не мога да дойда поне виртуално да стана съпричастна  Simple Smile

# 152
Добро утро и лека и прохладна седмичка от мен!

Да ви се оплача, едва се довлякох до работата, или границите са ми са се събрали или кръвното ми е паднало, ама и взездички видях по едно време, сега седя и гледам в една точка. Ама не ми се прибира в нас, че е такъв мор, пек, жега...... тук поне може климатичето да си пуснем...

Момичета, искам да ви питам тумбачетата колко са ви големи вече??? Аз цяла седмица моя го меря и не е мръднал(((, започвам да се притеснявам, че не ми расте корема Shocked Аз го меря така - в легнало положение малко под кръста отдолу метърчето и отгоре на най-щръкналото на корема. Все излиза около 97 см((( Вашите колко са???

# 153
Добро утро Hug
Ина ами аз сега се опитах да измеря и моя е към 98-100, но не се притеснявай корема ще ти изхвръкне изведнъж Laughing
Дайте снимки от срещата Simple Smile

# 154
  • Велико Търново
Слушам и изпълнявам  thumbsup 4 снимки от моят апарат вече са качени, сега чакаме и от другите. Наистина беше много приятно на срещата и се надявам пак да се видим. Така че, нека 19 юли ви е в ума...

# 155
  • София
Добро утро, момичета!
Еленцето, не е приятно да имаш майстори в къщата, разбирам те напълно! Стискай зъби, дано резултатът да си заслужава!
mylili, ама цяла седмица ли не си пила лекарства  newsm78 не си прави експерименти, мила,а и тези болки, които си изтърпяла  Naughty Аз също в петък вечерта имах серия от контракции и болки, даже си мислех, че този път няма да мога да ги овладея с хапчета и ще трябва да ходя в болницата, слава богу не се стигна до там!
ina.gg, защо така с това кръвно, пийвай студено айрянче с много сол, хапни шоколад, а ако не ти стане по - добре се прибирай и лягай! Трябва да се пазим много! Аз корема никога не съм си го мерила и не знам колко ми е обиколката ама недей се тревожи той мъника си расте!

# 156
Добро ви утро.
Да ви се отчета - от тази сутрин освен ходещ инкубатор съм вече и ходеща млекоценрала. Сутринта се събудих с капчици коластра по спалното бельо. Да ми е честито  Mr. Green  Има ли и други печеливши?

# 157
Добро ви утро.
Да ви се отчета - от тази сутрин освен ходещ инкубатор съм вече и ходеща млекоценрала. Сутринта се събудих с капчици коластра по спалното бельо. Да ми е честито  Mr. Green  Има ли и други печеливши?

hahaha hahaha hahaha
Като каза млекоцентрала Дени като се роди ме виждаше като мама Милка JoyДушеше ме и се опитваше да ме захапе веднага като го гушна hahaha

# 158
Здравейте момичета! smile3525

Завърнах се благополучно от палатките през уикенда! Беше страхотно! Имах обаче малко коремни преживявания. За първи път изпитах една болка ниско долу от двете страни все едно ми се схваща мускулатурата. Беше доста силна и малко се уплаших, реших че може да е контракция, но след като изпих едно хапченце нош па се успокои, повече не ме е притеснявало. По този повод исках да ви помоля да ми опишете усещането при контракции, който го е изпитвал разбира се. Непознатите усещания винаги ме плашат! Ето и една две снимки от палатките  Wink:

Това е рано сутринта, за това изглеждам смешно!

иначе добре се чуствах както виждате Simple Smile

# 159
Добър ден и от мен  bouquet

Много ви благодаря за честитките  и за синия щъркел Hug

Много съм щастлива, че всичко е наред. Вече мечтая в синьо! Laughing Ох..нямам търпение да идва сепмтври и да тръгвам на покупки вече Laughing

За коластрата аз още нямам, но от два дни зърната ми направо горят #Crazy Може ли и на мен да пратите на лични рецептата с невена?Или да ми дадете линк където я има?

shikimiki , браво за почивката Peace и аз бях на блакан, но в такива условия не отивамV..не е  за мен. Laughing Браво за куража  bouquet

mylili , на мен по принцип си ми стои бебо от ляво, но нямам проблеми с дясната страна за сега.Като умалея на ляво сменям..Почивай и вичко ще е наред Hug

Трикси , пази се и ти много! Hug

Пазете се много!Сега ще поработя пак, по- късно дано успея да се включа.До скоро Hug Heart Eyes

Ще погледна снимките от срещата ей сега Laughing

# 160
  • София
Добро утро. колежки  Sunglasses
Ох,аз добре си поспах  Blush Вчера дойде една приятелка на гости и като седнаха да се черпят с мъжо,откараха от следобяд до късни доби  ooooh! Аз си се наливах послушно с фантичка,ама така ми се пиеше едно джинче с тоник..... направо без малко да хукна към магазина  Laughing Беше ми приятно,поне в началото,после настроението ми спадна правопропорционално на покачването на тяхното,зарязах ги да си се донапиват и си легнах  Crossing Arms И къде пък го намерих тоя "Титаник" да го загледам, баш накрая и такъв рев му дръпнах  Mr. Green Изобщо беше весело  Laughing
Криси, добре дошла в синия отбор   bouquet
Шикимики,ох как ти завиждааааам,много хубави снимки, искам и аз така на хладинка,на шезлонгчето и с масичката отпред ( и ако може едно малко бифитърче с тоник  Laughing
Барабина,май като се замисля всички минахме през тези капчици,ама все се каня да ви питам имате ли още? На мен ми зацапваше към 17-21 седмица и от тогава- няма нищо  newsm78
Инче,моето коремче е 101 в право положение, ако легна сигурно ще е и по-малко. Спомням си че преди месец,пак беше толкова, не се притеснявай,както ти е казала Трикси,бебо си расте вътре, а и обикновенно изпъква изведнъж  Hug
Майлили,за тези бодежи и изкормването - аз понякога имам чувството че бебо ми скача с двата крака върху пикочния мехур и че си мести вътре всичко,което му пречи  Laughing За нещо подобно ли говориш? А това за млечната кухня ме съсипа от смях  Joy
Отивам да гледам снимкииииии  Hug

# 161
Kpuccu, Честито и от мен за сините гащи))) Гледам с теб май сме се женили по едно и също време)))

gery_roz, уф не знам дали ще изфръкне изведнъж, то и сега ми е толкова тежко, едвам ставам, за лягане да не говорим, а за въртенето - всички знаем как е)))), но все си мисля че не мърда((((

trixy, и аз не знам, скоро не ми беше "побелявало" така пред очите. Хапнах сега малко диня, ако не ми размине отпадналостта до след обяд ще си ходя((( а в нас е такава жегаааааа не се живее изобщо. А вие с бебка как сте?

sisilia, мерси за успокоението  Hug

Много сте сладки на снимките)))   bouquet

# 162
Хм, моя корем сега го измервах и легнала и права...в единия случай беше 89см, а в другия 93?! Нещо може би не меря както трябва, ама гледам да е на едно също място и в двете положения. Като гледам вашите размери... нещо изоставам!
Сега забелязах, че сте малко по-напред от мен и може би за това ми е по-малък корема, но защо се получават тия разлики...?! Ще се измеря пак Simple Smile

# 163
Добро утро  Hug
Криси честит син щъркел  Peace
Майлили аз също се чувствах доста зле през уикенда в резултат на една разходка с колата до един град, в който се оказа, че улиците са лунен пейзаж  ooooh! В събота през ноща почти не спах, тъй като ме болеша корема и се стягаше, а и вчера цял ден се чувствах некомфортно. Явно ще пропусна морето със сигурност  Sad
Както ти казах предната бредната бременност пих гинипрала - първоначално ми докарваше сърцебиене, но след като свикнах, че първо се яде и после се пие лекарство всичко беше наред. Пих го окато влязох в 9 месец и не си правех експерименти. След като докторите го приписват, значи е важно да го вземаш редовно.
За стриите, независимо от мазането си имам, но при мен се получиха на бедрета. На корема не се появи нито една предния път и се надявам и сега да ми се разминат поне там  Praynig
В петък бях на преглед. Видяхме малчо. Малко се стреснах, че първоначално сестрата не можа да хване тоновете на бебо. След това и доктора се опита, при което в момента, в който ги хванеше, бебето се изместваше и пак започваше търсене. Накрая трети по ред доктор заяви, че бебето е инат и записа тоновете, гледайки сърчицето през ехографа  Simple Smile Бебо е наред, порастнал е, но килограми и т.н. не знам. Обеколката на корема ми е 96 см., при което аз се зарадвах искренно, тъй като акушерката предния път като я мери май месец, изкара че е 98 см. и аз и затова не исках да споделям, щото ми се струваше, че съм някакъв слон ако е вярно.

# 164
Здравейте и от мен.Нямах копютър 2-3 дни и не съм писала Simple Smile
shikimiki завидях ти-аз никога не съм ходила на палатки и ми е мечта ама да видим кога ще се изпълни.
Аз нямам коластра но и мен от 3-4 дни много ме сърбят ареолите и едното зрънце  newsm78
Цяла седмица пих но-шпа и магнерич-вече не ме боли коремчето-да се надявам че се е оправило-ама не си почивах пъноценно та ще видим. Но имам едно странно чувство че като ги пия тези хапчета и бебка става мързелива и я усещам по малко-вчера не бях пила и не спря да шава-сигурно си внушавам незнам.
Да ви се похваля аз вече си направих първите покупки-защото досега все си мислех че ще излезе момче ама като потвърдиха момиченце и се почна-биберон в розово, терлички и чорапки същата гама и едно боди-засега толкова:) Аз от 2-3 седмици не съм мръднала на кг-даже 1-2 надолу от жегите и корема не го виждам много да расте-не съм го мерила обаче. Последния път беше 104 преди 1 седмица.
Ех много сте сладки на срещата и много усмихнати ама сте малко в камерен състав-хайде другия път повече  Hug  Heart Eyes
Честито на Криси и Дризе Simple Smile

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 4 нови отговора

ей браво на вас-след затищието събота и неделя сега сме активисти

Общи условия

Активация на акаунт