Отговори
# 165
Шикимики, ако не се лъжа беше споменала, че си тренирала. Когато жената е спортувала и коремната стена е развита е напълно нормално коремът ти да е по-малък, но това не значи, че бебо вътре не расте  Peace Първия път и мен докторката ме пита къде съм го крила това бебе, защото големината на корема не предполагаше малкия да се роди 3,650  Simple Smile

# 166
Kpuccu, Честито и от мен за сините гащи))) Гледам с теб май сме се женили по едно и също време)))
.

През ден сме Laughing ти си била на 8ми булка като гледам линийката.Ето малко снимки от моята сватба-

http://radionovi.multiply.com/

Дай линкче и от твоята Hug

# 167
Svetli_81, ако досега не си ходила на палатка, точно бременността не е моментът да експериментираш. Вервай ми Simple Smile
Аз преди ходех и на морето, и на висока планина на палатка, но сега нищо не може да ме заведе някъде, където нямам човешки условия с баня, мекично легло и поне туристическа кухня(добра стоматологична помощ, "мекишка" тоалетна хартия и топла супа по Пратчет  Mr. Green )

За цветовете на щъркелите... Докато не се роди да го видя, не вярвам аз! Имам позната, на която по последно й обещаваха мома, а накрая се роди мъж. Затова аз нищо цветообвързващо няма да купувам. Не че навремето аз не съм ходила в синьо  Laughing И то забележето защо - по-голямата ми сестра е ритнала за първи път от едната страна на корема на мама, а аз от другата. Следователно ще съм момче  Mr. Green Ама то преди 30 и кусур години кой ли е чувал за ехографи...  ooooh!

Иначе и аз два дена нямах интернет вкъщи. Благодарение на това почти изчетох една много добра книжка: "Книга за кърменето" на Хана ...непомняфамилиятай. Хареса ми. Ако някой се интересува, да си я вземе, струва скромните 5лв.

# 168
  • Варна
Отивам да тледам снимки, обаче преди това да ви кажа че ми е доста притеснено днес, защото съм на ЖК и на преглед. миналия път нали изкараха матката ми че не растяла и сега ще се пръсна докато чуя расте ли или не.

# 169
manana, не бях се замисляла за това, добре че ми напомни. Иначе усещам как бебо расте скоростно и му отеснява пространството! Тая сутрин си направи голямо пого в корема ми, не ме остави да се наспя Laughing .

# 170

За цветовете на щъркелите... Докато не се роди да го видя, не вярвам аз! Имам позната, на която по последно й обещаваха мома, а накрая се роди мъж. Затова аз нищо цветообвързващо няма да купувам. Не че навремето аз не съм ходила в синьо  Laughing И то забележето защо - по-голямата ми сестра е ритнала за първи път от едната страна на корема на мама, а аз от другата. Следователно ще съм момче  Mr. Green Ама то преди 30 и кусур години кой ли е чувал за ехографи...  ooooh!

Аз предпочитам жълто и зелено, но ще има и нещо синичко.Аз не се съмнявам за пола, видях го преди докотора да си отвори устата и да ми го каже.То така хубаво му се виждаше мъжеството, че... Joy Особенно на цветното...

# 171
  • София
Отивам да тледам снимки, обаче преди това да ви кажа че ми е доста притеснено днес, защото съм на ЖК и на преглед. миналия път нали изкараха матката ми че не растяла и сега ще се пръсна докато чуя расте ли или не.
Пуки  Hug Не го мисли,всичко ще е наред. Приятна среща с Дани  Hug

# 172
Здравейте момичета, защо така несериозни сте вие Party
Вчера си изкарахме супер на срещата, трябва да се съберем пак, но  в по - голям състав, много е хубаво да си говориш с хора, които са в твоето положение Peace
Не осъзнавах колко съм наддала, докато не си видях снимките, направо съм в потрес #Crazy  ooooh!
А съм и една подута, като балонче - слонче съм, мани мани, ужасия  Crazy
Отивам да ви чета, че съм изпуснала бая Hug
Лек и прохладен ден на всички Peace

# 173
Kpuccu, ми неее на 6-ти ни беше))) събота.  Снимките ви са страхотни. Много красива булка си била))))   bouquet
Ето линкче:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=183946
парола: 12345

ПуканкаZ, стискам палци за прегледа ти днес. Не се притеснявай, всичко ще е наред1  Hug 

Последна редакция: пн, 30 юни 2008, 12:05 от ina.gg

# 174
Не осъзнавах колко съм наддала, докато не си видях снимките, направо съм в потрес #Crazy  ooooh!
А съм и една подута, като балонче - слонче съм, мани мани, ужасия  Crazy
Ей затова няма да си направя нито една снимка през бременността. Ще си живея със спомена за красивото минало Laughing

Пуканке, дано всичко е наред!

# 175
Като стана дума за сватби може да видите едно клипче, което племеницата ми пусна във vbox hahaha от моята сватба Wink. Беше дива сватба, ей! Затри всичките ми притеснения покрай организацията Laughing!

http://www.vbox7.com/play:52c50538

# 176
  • София
Пуки, стискаме палци за прегледа. Сигурна съм, че всичко ще е наред  Peace

Тепърва ще почват да ни сърбят зърната. Четох в миналогодишната тема на октомврийките, че масово са се оплаквали от цицосърбел  hahaha

Вие да не ме мислите за несериозна, че една седмица съм била без лекарства. Доки каза да спра магнезия и само ако имам контракции да почна с Гинипрала. Гледах да устискам по-дълго време заради сърцебиенето, което може да причини, въпреки, че ще го пия с Верапамил (хапче за сърце) за неутрализиране на страничните ефекти. Но снощи не бих казала, че съм имала контракции. Това разпъване вътре идея си нямам от какво е, все едно получавам стрии на матката (майтапя се, но усещането беше като късане). Сякаш малката се беше вкопчила с нокти в матката ми. Мале, как го обясних. Майка пита дали съм звъняла на доки. Ако й вкарам такова обяснение ще ме препрати към психодиспансера  Joy

И моля, моля, да не ми се смеете за млечната кухня .... много си е вкусно всичко даже  Mr. Green Днес преди да отиде на работа мъжо ми направи  закуска - кисело мляко с натрошени какаови бисквити Еверест.   eat Май ще има две бебета в къщи и ще подяждам дъщеря си newsm64 Важното е, че мъжът ми вече тренира усилено със храненето. Жалко, че няма да може да кърми  Mr. Green

Обиколката на корема не е правопропорционална на кг. на бебето. Затова важното е на прегледите да казват, че мъника е добре, а обиколката на корема си е за наш разкош  Laughing Не ви ли прави впечатление, че расте на тласъци, поне моя де  newsm78 За подвижността на бебето - моето беше по-подвижно докато пиех магнезия (сигурно щото не го е стягала шапката  Joy), сега няколко дена мързелува и чак днес сутринта пак блъскаше активно. И те са на периоди. Споко!

# 177

И аз преди преглед съм на ръба на нервна криза Wink Такава порода сме с теб, не се притеснявай  Hug  Всичко ще е ок.

Аз продължавам да се подувам. Левия ми крак е като поничка и днес смятам да отида да си купя поне едно кремче, че не се издържа. С вдигане на високо и студени води нищо не се получи. Сега само съм в дилема Авент ли да си взема или Матерн или аз не знам какво.  newsm78

# 178
  • Варна
И трите сте много хубави булки. Криси, тая градина къде у вас ли е? Аз сега правя проект как да си озеленя вилата догодина и това на снимката много ми хареса.

шикимики, ти си от Варна. В Майчин дом има една акушерка Деси, дето си правиха сватбата на мотор.Така че ако ще раждаш там, може да питаш коя е и да се запознаете.Мисля че сте на един акъл. Grinning Много готино момиче а и акушерка е. Винаги нея търся като ходя за нещо по-сериозно там.

# 179
shikimiki, скри ми каската, опс шапката.
В едно съм сигурна, малкото зверче ще е захранено с качествена музика  superuu

Общи условия

Активация на акаунт