Отговори
# 180
mylili и моя бебок се беше кротнал докато бяхме на палатки, чак се зачудих, защо не мърда, но тая сутрин...

# 181
  • Варна
Отивам да тледам снимки, обаче преди това да ви кажа че ми е доста притеснено днес, защото съм на ЖК и на преглед. миналия път нали изкараха матката ми че не растяла и сега ще се пръсна докато чуя расте ли или не.

И аз преди преглед съм на ръба на нервна криза Wink Такава порода сме с теб, не се притеснявай  Hug  Всичко ще е ок.

Аз продължавам да се подувам. Левия ми крак е като поничка и днес смятам да отида да си купя поне едно кремче, че не се издържа. С вдигане на високо и студени води нищо не се получи. Сега само съм в дилема Авент ли да си взема или Матерн или аз не знам какво.  newsm78

Матерн си вземи. И се обади на лекаря си за това подуване. Едва ли е сериозно, но той ще ти каже най-добре как да постъпиш. Ако трябва вземи си малко болнични. Освен вдигането на краката знам че помага лежането настрани, спирането на солта от менюто. Но пък лекаря ти може да реши да ти изпише някакви лекарства. За подуване на краката също изписват магнезии а често и Нофилин. 

# 182
Много ви благодаря.  bouquet Радвам се че ви харесаха снимките Hug от сватбата!

Инче, и ти си страхотна.Аз в сватбата.бг май съм ти виждала снимки newsm78

Пуки, градината е на кумовете ни Peace Много се постараха за нея и наистина е прекрасна.Не се тревожи за прегледа- днес всичко ще е наред и в норми.Стискам ти палци Hug Peace
shikimiki, много забавно Peace

# 183
barabina, вече правя сборен диск с подходяща детска музика за моето бебе!  Joy

# 184
Пуки значи да не чакам до другата седмица за редовния ми преглед?

# 185
  • Варна
barabina, вече правя сборен диск с подходяща детска музика за моето бебе!  Joy

С Меноар и Металика ли? Laughing

Пуки значи да не чакам до другата седмица за редовния ми преглед?

Доколкото си спомням, ти се оплакваше май от високо кръвно. За прееклампсия си чувала предполагам.Затова за да се изключи това, а и за да ти изпишат нещо за отводняване, според мене отиди още днес. Най-малкото ще се успокоиш. Едва ли е прееклампсия, но ако съм права за кръвното ти трябва да обръщаш внимание на отоците. А и ние с повечкото кила трябва да внимаваме повече от другите в това отношение. Те след подуването не са ти гледали албумина, нали?

Но не се шашкай, щото в тия седмици още ни е рано за прееклампсии, така че най-вероятно е кръвоносен съд, притиснат от матката и таза.Така мисля аз, защото каза че е само единия крак. Но така спираш кръвообращението към крака пък, затова не разчитай само на крема според мене ако е много подут крака.

# 186
Здравейте мацки!
Честито за хубавите новини от прегледите!
Barabinaqвсе едно слушам мъжо ми:"Момче,момче,говори си каквото искаш,аз на ехографи не вярвам.Може да е момиче!" Направи си снимчици от бременността,хубав спомен си е.
Шики,леле какъв ентусиаст си с тая палатка.Аз не мога да се престраша да отида до басейна ,ти...Важното е да правим неща,които ни правят кеф.
Sissi,и на мен вчера как ми се пийваше едно уиски като гледах мъжо.И взех,че си пийнах 30гр.Много ми се услади.И после откъртих като пор.
Аз се мажа с такова мазило с невен против стрии.Една приятелка билкарка ми го направи.Много омазнява кожата ,но попива и става много мекичка.дано се опазим от стрии,че това е страхотно наказание.
Мими,на мен в петък ми отече десния глезен и биз да искам си го ритнах с другия крак.Стращно ме заболя.Но като се наспя и на другия ден ми е спаднал.Ти как се оправяш с това отичане?
Много убави булки беее... Hug

# 187
Доколкото си спомням, ти се оплакваше май от високо кръвно. За прееклампсия си чувала предполагам.Затова за да се изключи това, а и за да ти изпишат нещо за отводняване, според мене отиди още днес. Най-малкото ще се успокоиш. Едва ли е прееклампсия, но ако съм права за кръвното ти трябва да обръщаш внимание на отоците. А и ние с повечкото кила трябва да внимаваме повече от другите в това отношение. Те след подуването не са ти гледали албумина, нали?

Нямам албумин изобщо. Миналата седмица ми го изследваха. А иначе знам какво е прееклампсия, но и кръвното си подържам под опасните граници. Обаче си права, по-добре да се следят редовно тия неща. Ще се опитам да се промъкна утре при доктора.

# 188
  • Варна

Нямам албумин изобщо. Миналата седмица ми го изследваха. А иначе знам какво е прееклампсия, но и кръвното си подържам под опасните граници. Обаче си права, по-добре да се следят редовно тия неща. Ще се опитам да се промъкна утре при доктора.

А пробва ли да изключиш солта от менюто си? И лежането на една страна също помага за такива отоци. Айде стига  си работила, и се прибирай да помързелуваш малко. Wink

# 189
  • София
Шикимики, направо ви завиидях за уикенда сред природата, въпреки че ако няма прилична баня не тръгвам никъде. Ама сега с това лежане и на палатка съм навита  Wink

Мими, не може ли само по телефона да се консултираш с доки? Или като моята задължително ще те викне на преглед? Но на твое място и аз бих се обадила при такова странно подуване. Дръж ни в течение!

Мен преди малко ме успокоиха, че това разтягане в корема ще се случва все по-често от тежестта на бебока. Уж има и по-големи бебчета тук, а само аз се оплаках от това, затова реших, че не е нещо обичайно. Но явно е.

Мис Феъри, тука ни пускаш мухата за алкохолни методи за здрав сън  Wink На мен много ми се пийва биричка, ама мъжо не ми дава цяла  Close А доки разреши. Ще почна да си пийвам тайно преди да се прибере от работа  hahaha

# 190
  • Варна
Аз днес ще ходя при великия Давидков. Laughing Малко ще изневеря на мойта лекарка, защото искам да направя филмче на бебо, а само Давидков прави хубави такива. Каквато съм устата, рискувам да ме изхвърли на 5тата минута. Може да сте чели някъде колко е арогантен и надут и никой не го харесва, но ще гледам да го изтърпя и да използвам ехографа му, защото е най-добрия във Варна, а и той работи най-добре с него. Подготвена съм, но ще видим. Общо взето съм търпелива и спокойна, но от хормоните напоследък нали ви разправях как паля за секунда. newsm78 Многоооооо нетипично за мен. Горкия ми мъж, че му се налага да ме търпи такава. Cry

# 191
  • Варна
Шикимики, сетих се нещо. следващия път отидете на палатки на Тюленово. Там има цистерни с минерална вода, която тече денонощно от тях. Навремето само там ходихме на палатка и нямахме грижи за къпане и миене на чинии. Sunglasses

# 192
Пуки мисля да започна с по-простички пънк парчета Joy! До колкото разбирам си голям фен на всякакви животни! Имам една приятелка, която сега си направи пони ленд и води понитата си по рожденни дни и други събития или пък можеш да си заведеш хлапето да поязди при нея виждала съм как реагират децата на малките кончета, по-щастливи малчовци не съм виждала! Предлагам ти за в бъдеще да водим хлапенцата при нея!;) Ако има мами, които са от Варна или околията и вече си имат щъкащи малчугани могат да ги зарадват много с една пони езда! Прилагам една снимка с едно бебе пони  Hug

това съм аз още не много дебела и детенцето на приятелката ми

# 193
Да, Тюленово е прекрасно място и сега като се замисля май тази нощ е Джулай морнинг, дали да не  отскочим до там...много добра идея Пуки !А ти ограничаваш ли се от хойкане по баирите?
 За Давидков съм чувала какво ли не, но май наистина му е добра техниката и съм гледала правени от него филмчета...Той е бил стажант на моята аг, питала съм я ,не каза нищо лошо за него, но и нищо добро... И аз съм чувала, че е много устат!  Пиши как е минало после при него, че и аз се двоуми дали да не го посетя. Много се дразня на устатковци и се притеснявам като теб да не се изтарва #2gunfire !

Последна редакция: пн, 30 юни 2008, 13:18 от shikimiki

# 194
  • Варна
Шикимики, мойто хлапенце е вече на 13 години и не го вълнуват понита, а момчета, дрехи, гримове. Laughing

До 25тата си година бях като тебе. Сега никакви баири не си позволявам, защото това бебе и правено 4 години и е инвитро.

Общи условия

Активация на акаунт