Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви видове риба се препоръчват за консумация по време на бременност и какви са препоръките за консумация на риба по време на бременност?
Какви са препоръките и методите за избор на дата на раждане?
Какво е значението на имената?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви видове риба се препоръчват за консумация по време на бременност и какви са препоръките за консумация на риба по време на бременност?
-
Какви са препоръките и методите за избор на дата на раждане?
Изборът на дата на раждане може да бъде повлиян от нумерологични аспекти. Според нумерологията датата на раждане се определя чрез сумиране на всички цифри и редуцирането им до едноцифрено число. Редукцията се извършва чрез събиране на двете цифри, съставляващи числото. За хармонична личност се смята човек, който възприема себе си и представя себе си пред другите по един и същи начин.
-
Какво е значението на имената?
-
Какви са опасните обозначения на пластмасовите бутилки за вода?
-
Защо комбинацията от мляко и риба може да бъде вредна?
при вас поне има устройство за охлаждане
отворени прозорци и врати
Като каза суши, как го обичам ама и аз не ям заради суровата риба, как ми вървеше с коктейлчетата........мечти, мечти....

, но расте настрани. Този път хванах акушерката на тясно да ми обяснява, и тя каза че това нищо не значи и когато бебето е хоризонтално, нормално е матката да расте настрани. Освен това забеляза тенденция при мене да расте на тласъци, според стари прегледи. Преди 18 седмица пак съм имала застой и после е дръпнала и изпреварила пък изведнъж. След това срещнах и лекарката ми, въпреки че днес не ми се полага преглед, разпитах я и нея за матката и тя ми обясни същото и каза че няма нищо страшно и да не я мисля. Знаех си аз че предния път не беше на кеф и реши да ме плаши задето си припалвам по някоя друга цигара.

сега само трябва да не се приесняваш а да се усмихваш и да си спокойна
Без повече паника!
Днес чакаме майстори да циклят паркета, а утре сигурно вече ще слагаме тапетите.

, които са били обсъждани 
Голям е простак и дърдорило, не му млъква устата и се прави на голям директор и само ми вдига кръвното