Отговори
# 105
Абе и аз имам чувство че моя корем е много голям  Confused не помня с дъщеря ми в 4-ти месец да ми е бил толкова голям...
А за усещането ми аз и с първата и сега не знам какво точно да усещам, червата ми са доста активни и тях определено ги усещам, чат-пат някое мускулче помръдва, но тези неща съм ги усещала и преди това. Уж с втора бременност трябвало по-рано да се усети, засега чакам но ще видим...но май най-сигурното ще е когато ме изрита - явно не съм толкова чувствителна за нежните движения които описвате  Embarassed.
Има ли мами, на които все още им се гади? Аз даже от време на време си посещавам и тоалетната, а вечер ми става адски зле, тежест и подобно на сутрешното неразположение в първите месеци... питам за други случаи, защото се надявам по-нататък и това да отмине.

# 106
  • София
на мен на 2 пъти ми се случи да усетя нещо сутрин докато си лежа спокойно - много слабо и нежно точно където е бебчето, ама не съм 100% сигурна, че е бебчо, та не знам. Явно ще е съвсем сигурно след месец като вземе да си рита Simple Smile
иначе и на мен още леко ми се гади през целия ден и като хапвам плодове ми поотминава за малко, та се тъпча с доста плодчета.

# 107
Оххх и на мен ми се гади още. Sick

# 108
на мен ми се гадеше само втория месец и после постепенно почна да спира, а колкото до усещането и на мен ми е чудно защо казват чак след 20г.с  newsm78аз съм повече от сигурна че усещам бебо и това започна точно докато бяхме на морето 16-17 г.с.

# 109
Az dosega use6tah leki nerazpolojenia samo ve4er, a otkakto vlqzoh v 4 mesec mi e super zle sutrin kato izlqza za rabota. Vseki den edno surcebiene, svetovurtej. Hem zakusvam, pia mnogo voda, malko kola ili kafence za da mi se vdigne kruvnoto...Ve4e izob6to ne mi se raboti. Ot petyk sum otpuska i nqmam tyrpenie da se topna v morenceto! A sexa kak mi lipsva....napravo mi se reve...
Edinstvenoto koeto use6tam ot vreme na vreme e gudeli4kane to4no dva prusta pod pupa. Mnogo e stranno i priqtno, no se slu4va rqdko. Neznam dali e bebeto ili prosto e na nervna po4va Simple Smile
Pregrudki na vsi4ki i hubav den  Hug

# 110
Аз го усещам калпазанчето от вчера
Вечерта по-малко, но днес повече
И без това само лежа и няма как да не го усетя

# 111
Браво, Каспър! Предполагам си много щастлива предвид притесненията, които ти се струпаха тези дни! newsm51 Имаш добро бебче, виж как те зарадва и заедно с това те успокоява, че всичко е наред. Ти само леж и всичко ще се оправи. newsm10 smile3503

# 112
Колко хубаво. Аз мисля, че още не ги усещам или ако може да не съм разбрала че са бебчетата. Дали при близнаци се усеща по-рано? Те сега растат бързо, а към 20 г.с. ще поспрат, че няма да имат толкова място.

И на мен вече не ми се работи. Искам да си почивам, да си мързелувам малко....много съм разсеяна, много забравям и все едно лета в облаците. При вас как е?

# 113
При мен е точно така...изобщо не мога да се съсредоточа, разсейвам се, мисля за всичко друго освен за работа, спи ми се, бързо се уморявам и се задъхвам....
Между другото имате страхотни коремчета Simple Smile

# 114
в момента ми се спи ужасно/ако не бях пила кафе сутринта щях да си взема още едно/  и искам вече да не ходя на работа, проблема е че в къщи все още нямам нет и ще умра от скука ooooh!.

# 115
И аз искам да не ходя вече на работа, но проблема е че не искам да си седя у нас със свеки. Ще изкукам от тъпотия. Надявам се след отпуската да се чувствам по-добре и по-свежа.

# 116
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Ох по това време на деня така ужасно ми се доспива. Ще глътна някой такава уста отварям, а проблема е, че отивам вкъщи и там едни очички ме чакат с нетърпение и една устичка казва: Мамо не си уморена? Била си на работа. smile3518 Толкова ми е тъжно понякога за детенцето.
Иначе чакам да дойде петък и цели 18дена ще съм отпуска!!! newsm44

# 117
и аз съм така, хич не ми се работи ...ама май при мен е повече мързел  Embarassed  Laughing ама и ние сега правим ремонт и събота и неделя не мога да си почина добре и през седмицата съм като разглобена  ooooh! поне съм доволна че си поръчахме мебелите и за на бебо стаята  Heart Eyes Heart Eyes

аз с удоволствие бих си седяла вкъщи със свеки, ще си ходим на шопинг по цял ден  Party

аз ходя заради по-високите осигуровки които почнах да плащам иначе като нищо ще си взема целия ми полагащ се болничен  Rolling Eyes

# 118
аз на 07.07 съм на 4d и тогава ще питам доки дали ще ми даде болничен, че по цял ден стоя пред компа и ме боли главата  а краката ми са като козунаци вечер.

# 119
Е, Инвизибъл, блазе ти!Твоята свеки явно е готина. Моята е на 63г., първа група инвалидност и няма никакви социални контакти. Говори само бабешки деветини и е много досадна. Добра, но досадна.

Общи условия

Активация на акаунт