Отговори
# 90
Хех какви тумбачета си имате....аз едва днес усетих като се наведох нещо по-издуто отпред newsm03

А да ви питам вие как си усещате коремчетата при лек натиск? Моето е доста твърдо, така ли трябва? newsm78

# 91
BIBI_SZ да ти кажа добре си растат, даже последния път доки каза, че растат по-големи от колкото трябва да бъдат. Преди 2 седмици бяха по 7,5см, но утре ще ги видя колко са пораснали.

Иначе да чукам на дърво се чувствам добре, не ми се гади, сега нямам и болки и придърпване, но явно много зависи от това какво ядем и как се прочиства стомаха после.

Сасано нормално е, нали има околоплодна вода, макар, че на мен доки ми каза, че когато червата са пълни тогава е твърд, иначе трябвало да бъде поне малко мек.

# 92
хей мамчета здравейте. как се чувствате, аз от около седмица вече постоянно усещам тежест и придърпване в коремчето , не е нещо ужасно но незнам дали е нормално и дали това е от бебо защото разсте и аз не знам ,но със сигурност се чувствам вече БРЕМЕННА ,нека някоя мама която вече има детенце да каже дали това е нормално като усещане според мен би трябвало да е но и аз незнам  newsm78

# 93
А аз искам да попитам тези майчета които са сигурни че са усетили бебчетата си да кажат какво точно усещат.
Пък моят тумбак изглежда като напълнял не като бременен #Cussing out

# 94
аз го усещам със сигурност, то са си точно като съвсем леки и слаби ритничета предимно сутрин и вечер...като съм легнала и си сложа ръката на корема си усещам как ме побутва Heart Eyes

# 95
Супер, Инвизибъл! И аз се ослушвам, въпреки че знам че се усеща в края на 4 месец. Но все пак - ослушвам се с надеждата да различа първия поздрав на малкото съкровище. Hug

# 96
  • София, в момента в любимото ми село Железница
bambi25   естествено, че е нормално. Аз и преди и сега усещам тежест и все едно някой ме дърпа надолу!  Laughing
Мисля, че усетът на всяка жена е различен, а пък и при всяка бременност. Доколкото си спомням с Йоана усетих един силен ритник в 15г.с. и така докрая, докато сега усещам леки и нежни побутвания и само вчера по-силничко го почувствах и затова вече съм сигурна, че е бебето.

# 97
Здравейте сладурки ,
Мале много хубави тумбачета имате , ще трябва  и аз да кача снимка.
За сега изглеждам дебела , а не бременна.  #Cussing out
Лек ден на всички

# 98
А аз искам да попитам тези майчета които са сигурни че са усетили бебчетата си да кажат какво точно усещат.
Пък моят тумбак изглежда като напълнял не като бременен #Cussing out
PeaceИ аз така Sad,док ми каза,че се усеща чак към 20г.с. и много се учудвал,че някои го усещали по-рано.Не мога да си обясня защо има такива разлики newsm78

# 99
Здравейте мами,
Аз днес съм на преглед  Hug ще видя бебо Crazy
за коремите,моя е голям,особено вечер, в автобуси ми стават всеки път, няма съмнение че съм бременна. Вчера исках да отида до тоалетната на едно заведение и мацката ми казва,ако не сте клиент се заплаща и в тоя момент другата сервитьорка и каза нещо което не чух,но тази мацка веднага промени тона- оооо ама разбира се не се притеснявайте,влизайте  Laughing.
За релаксацията при някой от вас тръгва при други не, може би е от липсата на четец на някой формати,не знам,аз скоро ще я кача пак.

# 100
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Да наистина и аз винаги съм се чудела на това, че бебето трябволо да се усети 20г.с. Ами аз го усетих 15, кумата 17г.с. и дни, кумицата 17г.с., най-добрата ми приятелка 16г.с., друга, която в момента трябва да ражда  Praynig Praynig Praynig в 18г.с. да не изреждам всичките си познати майки ... Питам докторите по колко деца са раждали особенно мъжете, които са основно генеколозите и как така могат да определят кога ще се усети бебето. Според мен това е максимум до който ако не се усети нищо може да има проблен, но незнам! ЧУДЯ СЕ  newsm78

# 101
стискайте палци днес да видя пола,всички ми казват че ще е момче,защото раста на корем,аз обаче имам съмненията че ще е момиче.За мен няма значение,първо дете ще ми е и найстина каквото и да е,само да е живо и здраво,таткото много иска момче,все по играчки за момченца се заглежда,малко се чудя дали не ги заглежда за себе си  Thinking защото заглежда коли с дистанционни  Laughing ааа бебо ще е още малък за такива играчки.
иначе като изключим големия корем и от време на време болките все едно не съм бременна.
Нямам енергия обаче,направо ме изпива това бебе Outta JointПрез ноща сънувах че съм прокървила,много гадно беше,искрено съчувствам на тези на който им се случва на яве и им стискам палци всичко да е наред. Жлъчката си ме боли  Sad и през 15 минути съм в леглото. лек и усмихнат ден на всички

# 102
Стискам ти палци, Есес! Дано всичко е наред с бебо и днешната ви среща с него да мине приятно. А и полът да ти кажат ще е супер. Heart Eyes

# 103
PeaceИ аз така Sad,док ми каза,че се усеща чак към 20г.с. и много се учудвал,че някои го усещали по-рано.Не мога да си обясня защо има такива разлики newsm78
И аз съм чувала че при първа бременност се усеща по-късно. А имам едни странни усещания като прещракване на мускул в корема и си мисля че е бебчо обаче не го усещам вечер като си легна, а през деня. Офф вече си мисля че си въобразявам #Cussing out

# 104
Ах,че хубави коремчета имате.По-късно и аз ще кача снимка на моят тумбак,който е мнооооого голям.
В 14.30 съм на ЖК-нямам търпение да видя бебо.Замалко ама поне ще го видя.
После ще разправям.
Иначе и аз усещам бебето вече от няколко дена.Много слаби помръдвания,предимно вечер.Чувството е необяснимо.С първото си дете незнаех какво да очаквам и го усетих чак като започна да ми бие шутове hahahaА и беше преди 10 години(леле колко съм одъртяла #Crazy).Но сега не е така-сега усещам нежни движения.
Между другото наслаждавайте се точно на тези нежни движения,защото след месец ще пълним темата с оплаквания от ритниците,които ще усещаме.

Последна редакция: пн, 30 юни 2008, 13:28 от harem_style

Общи условия

Активация на акаунт