Отговори
# 75
Добро утро сладуранчета докато ви изчета станало обед  smile3529
На всички мамчета с проблеми им пожелавам скоро да се оправят и по-вече почивка заради бебчетата.
Аз събота и неделя бях със страхотно главоболие сега една колежка си носеше апарата и ми измери кръвното беше 94/56 това електронен апарат и ако е верен значи главата ме боли от това. Sick
Майчета да ви се оплача и мен започна да ме боли ама не знам какво точно като болка от яйчници/ дано да няма проблем #Cussing out започна да ме е страх като ви чета/

# 76
Добро утро, Шивачева! Не можах да те позная в началото, сменила си си картинката. Heart Eyes
Пийни кафенце, за да ти се оправи кръвното, или шоколад, или количка. Аз по принцип лятото си имам проблем с ниското кръвно и сега очаквам да продължат. Та винаги гледам да хапна шоколадче, за да си вдигна малко кръвното.
А за болките, какво да ти кажа... Като се има предвид какви сме паники. Например два дена нищо не ме е боляло, но сега чувствам една тежест ниско долу. И само се ослушвам. Пих си нош-па сутринта, ще пия и вечерта. Опитвам се да мисля позитивно и по-скоро да не мисля за това какво може да стане, недай си Боже. Затова, миличка, както всички ни повтарят многократно на ден - трябва да МИСЛИМ ПОЛОЖИТЕЛНО, да се наслаждаваме на бременността си и да изхвърлим всякакви притеснителни мисли от главата. newsm03

# 77
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Добро утро майчета!

Много сте изписали бре!

На всички с проблеми и болежки - бързо възтановяване! Hug

Аз изкарах много тежка неделя, защото кръщавахме едно бебче и се уморих много. Беше топло, а и родителите направиха малка лудница с 40човека гости.  #Crazy
Качих и аз коремчето в снимката.

Хубав ден!  bouquet

# 78
Здравей и ти Карачевийска аз всеки ден пия по едно кафе заради главата защото ме боли доста но май няма ефект, както и да е  всеки ден си взимам дозата кофеин пия и кола незнам доли не вредя и на бебчо така newsm78
Относно но шпа-то  тъй като  е само за болката не го пия  понеже досега пих антибиотик заради бактериите и за да не станат много хаповете главата и корема ги търпя Sick. Гледам и аз да мисля позитивно  Peace.
Жегите не ме мъчат особено защото малко време прекарвам навън гледам все да съм на климатик.

# 79
Успокоих се като те видях, Нина! И моето коремче е доста голямо. А досега всички мами, които качиха снимки са с едни мааааааааааалки коремчета, че чак ме досрамя.  Blush

# 80
Добро утро и от мен  bouquet

Утре съм на ЖК и нямам търпение да минава днескашния ден
и да си видя бебока Heart EyesА след 2 седмици съм на  3d и ми се
струва,че времето тече по-бавно от всякога #Crazy

Имам запитване към момичетата от София.Знаете ли някое хубаво
хотелче(но не много скъпо),че на 15,16 ще трябва да отседнем някъде
в София.

За сега ви казвам чао и да стоите само на хладничко Hug

# 81
Здравейте ранобудни мамчета!
Пожелавам ви една лека седмица изпълнена само с положителни емоций .  love001
Нина много ти е сладко коремчето. Искам и моето да попорасне че поне като кажа ,че съм бременна да ми се личи не да ми казват ''ами то каде ти е коремчето''  Laughing
nolita  аз последния път кото ходих в София отсядах в това хотелче   http://www.hotel-milenium.com/  не е скъпо,беше чистичко и много ми допадна.
Приятен ден на всички .
Мен днес ако ме огрее слънцето може да отида на плаж за 1 час  Grinning

# 82
Качих и аз коремчето в снимката.
Ей имаш страхотно коремче искааааам и аз #Cussing out

# 83
Привет Simple Smile
Пу, Нинка, много ти е сладко тумбачето!  Hug
Аз още не съм качила снимка, защото няма нищо за показване.. не е мръднало моето. Нооо когато - тогава!

Хубава седмица!  bouquet

# 84
здравейте момичета .надявам се да сварвам в добро състояние ,доколкото може да е в тези ужасни жеги.аз в петък бях  на фетална морфология и с нашето бебе всичко е на ред.доктора беше много внимателен и обясняваше всичко и каза че ще си имаме госпожица.а в събота тя реши да помръдне за пръв път. Hug.много сме щастливи с бъдещия татко.пожелавам ви спорна и спокойна седмица

# 85
И аз успех да си кача снимка на коремчето, да ни видите с близнаците колко сме напред с материала.

Относно болките и аз поне кога имам, понякога пък нищо не чувствам, но си пия по 2 нош-па и съм ок. То няма как да не не боли, нали придърпва, това са мускули, нерви, спокойно. Нека сме позитивни и усмихнати. Всичко ще е наред.

А защо в snimka.bg веднъж ме пуска, друг път ми казва, че имам погрешна парола или потребителско име? Не мога да разбера!!!!

# 86
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Ха сега видяхте ли защо викам, че имате малки тумбачета?  Laughing
nikolina-pikolina   радвам се, че и други имат по-големички макар и с близнаци! Hug Hug

# 87
  • София
Нина и Ники - много готини коремчета си имате Simple Smile))
Ники - как са близначетата? колко са големи в момента? щотото аз чета размери и тегло за единични бебенца, ама като са 2 сигурно са по-мънички или?

# 88
nikolina-pikolina и ninanb имате си страхотни коремчета newsm44 newsm44,  ....искам и аз такъв  Party

# 89
Лееееле какви големи коремчета Shocked,почвам да се притеснявам за мойто вече,че е толкова малко Thinking
Даже една позната не можа да повярва,че влизам в пети месец Crossing ArmsИскам и аз голямо коремчеее preggo

Общи условия

Активация на акаунт