Жегите не ще ни спрат, ЯНУАРСКИ тумбаци скоро ще личат

• 20 129
  • 268
  •   1
Отговори
# 180
Мони, съжалявам че така се случи при вас  smile3518
щеше да ми е приятно много да разхождаме бебоците заедно
аз продължавам с повръщането за съжаление, няма изгледи да спра скоро
мисля днес да отида в НияМед на видеозон, че не съм ходила от месец, а моята гинеколожка е с болно дете и може би и другата седмица няма да я има
усещам едно гадно придърпване вдясно вече от няколко дни и ме глождят едни съмнения  Confused
дано повече никоя мама не напуска януарския отбор

# 181
Здравейте, мами и аз много се  Weary, като прочетох написаното. Наистина е тъжно.
Аз се опитвам да не мисля за лоши неща, макар че страховете си ги има.
За различните дати за термин, които си показва видеозонът, си е нещо обичайно, често се променя датата, тъй като тя се определя според растежа. При първото ми раждане терминът беше 24 май, после все се сменяше- 13 май, 18 май и накрая родих на 29 април. 

# 182
Здравейте мили момичета...аз цял ден бях на психодрама (това е група за собствен опит, през която минават всички бъдещи психотерапевти, която има преживелищен характер и е полезна не само за психолози а и за хора, които имат неотработени травми(това не означава тежки психически)....по принцип там се изживяват големи емоции...но някак си откакто съм бременна се справям с това да допускам такива емоции да ме поглъщат, били те много позитивни или отрицателни...щом са силни ги спирам...вие имате ли такива усещания...защото аз освен че съм станала много спокойна съм и доста хладнокръвна...владея се и не се оставям на нещата да ме водят...спорихме много по едно време в групата и имаше напрежение, което в минали случаи ме е водило до адско главоболие...сега си казах каквото имах да казвам и отблъснах напрежението, което мина за секунди през мен...дано има и други психолози,че така като гледам какво съм написала най-много да ме помислите за луда....не че има и определение за понятието луд...
целувки на всички и много усмивки...

# 183
Здравейте момичета,
как сатумбаците? Видях една съученичкапрединяколкодни с термин на моята дата и тя е втора бременост, но тя няма грам корем. Ааз братчеее.... Направо срам ме хвана.
Иначе съм отпуска (то си личи, защотонямам време за нет) и ми е супер.Еййй не ми се работи и туй то.
Трябва да се завлеча за направление да се запиша да меследятпо здравната каса,ама пусти  мързел....
Да се похваля, скиата не съм мръднала от един месец, даже бях свалила едно  килце. Ама втези жеги нищо не ми се яде

Espa, не съм се интересувала от тази болест, но като родих Катрин хемоглубина ми  беше паднал на 73 и всички ме питаха  дали нямам талесамия. И а знай-накрая на моя лекар му викам "а бе човек за кви таласъми ми говорите постоянно". Той се  захили и каза "Ясно, щом не си я и чувала не си" newsm78

# 184
Здравейте мами,
Как сте?   bouquet
Evjeni, това с корема ми е болна тема – стърчи пред мен много, а не съм качила кила – просто е подут – явно газове, а толкова много внимавам какво ям да е лесно смилаемо и т.н, ама не – вече ходя със широки блузки да не си личи  ooooh!
Ужасно ми се спи момичета и гаденето вместо вече да отминава тъкмо напротив – засилва се – вчера просто беше ужасно – на всичкото отгоре и контракции имах целият ден вчера и пих но шпа на поразия – слава богу не прокървих.
Така съм прощъкляла по месо, че не мога да се позня, това изобщо не беше любимата ми храна. Вече всеки обяд се редя на една опашка със строителните работници от една съседна на офиса ни сграда и си хапвам лакомо 2 ка кебапчета с айрян  Crazy
lorini, мисля че това, че си по спокойна сега ти е защитен механизъм – за да предпазиш бебето, аз също съм страшно емоционална, обаче и аз съм станала една такава спокойна и лежерна. Междудругото мъжът ми е психолог и с него заедно си четем форума, така че ако го навия и той да пише ще можете да си говорите професионално. Аз го бъзикам, че трябва и той да се включва вече във темата, че и на него му е все лошо като на мен, и него го боли тук и там го придърпав....направо и двамата си бременеем   Joy

# 185
и моят корем си е голям,но тъй като ака и не се събра от предишния път,хората не смеят да ме попитат бременна ли съм или ми е от преди Embarassed Embarassed Embarassed.не съм казала на много познати,а на тях явно име неудобно да попитат Sick
иначе аз си пия желязото и дано да ми се вдигне хемоглобинът,че.../на изследванията ми беше 82 Confused/

# 186
И аз се въздържам да казвам на познатите все още Simple Smile Да видим кога ще ме заподозрат Simple Smile Но едва ли ще е далеч Simple Smile Другият вариант е да мислят, че съм понапълняла несиметрично  Laughing

Как сте? Май почивните дни активността тук е много слаба, а през работно време е с пълна пара Simple Smile Весело доизкарване на уикенда и хубав понеделник Simple Smile

# 187
Здравейте и от нас, от една седмица бях в отпуска бяхмя на село в Родопите, много добре ми се отрази чистият въздух.
Поздрави на всички.

# 188
MTV, много, много съжалявам за това, което  преживяваш  Cry . Пожелавам ти скоро пак да бременееш и да износиш и родиш едно здраво и сладко бебче.

Аз в събота сутрин пак леко процапах, през ноща Калоян ми се лигавеше нещо и се наложи да го вдигна от земята и да го сложа в леглото му(къде ми е бил умът, все пак е 16 кг.) и резултатът на сутринта беше налице. Легнах и два дена не съм мръднала от леглото. Пия си хапчетата и се моля да опазя бебока. Слава богу нещата се нормализираха, течението като цвят започна да избледнява, не е станало още бяло, но натам вървят нещата(пу-пу). Дано всичко се оправи  Praynig Praynig Praynig

# 189
Добро утро на всички!
Много съжелявам за MTV. Направо се страхувам да отида на прегледа си  чак на 17.07. А и предишния път реши , че нямало нищо обезпокоително и няма защо да ме гледа, ама сега ще настоявам.
доня Коприва дано всичко при теб се оправи. Пази се.
Аз имам един въпрос .Вие спряхте ли вече фолиевата киселина -нали казват до 12 г.с.  да се пие. ??????

# 190
Охх момичета...и аз съм притеснена...за пореден път! Правих си БХС и изследване на влагалищен секрет (че имам някакво безцветно, но пък обилно течение)..Обадих се днес в кабинета и сестрата ми каза, че влагалищният ми секрет е готов, но трябвало да си го коментирам с лекарката...не пожела да ми каже добър или лош е резултатът..А пък за БХС пак на лекарката каза да се обадя! Миналият път, същата сестра ми каза , че всичко ми е наред с изследванията по телефона (урина, пълна кръвна картина, Спин, Хив и т.н.)-и сега ме глождят едни съмнения...миналият път ми каза,че всичко е ОК, а сега защо не пожела да коментира по телефона...явно има нещо, което не е съвсем наред...А пък лекарката ми не си вдига телефона...ще се побъркам докато разбера...А вчера имах такива гадни болки в корема....доста се поуплаших...

# 191
Здравейте сладурани,аз съм в отпуска и страшно ми е гот newsm44.Смятам да мързелувам по цял ден.
Доня Коприва оправяй се бързо и не вдигай повече нищо тежко.
Barboran4e не се притеснявай толкова всичко ще бъде ок.Явно сестрата не коментира защото не е компетентна толкова колкото един доктор и само може да те обърка .Аз си мисля ,че не може да те боли корема даже и да не са добри резултатите от микроб.изследване,така че почивай си повече.Това е изследване за гъбички и бактерии нали.Една приятелка хламидии и излекуваха докато беше бремена и сега си има 2 год.момченце.На мен също ми взеха такъв секрет и ми е малко притеснено дано всичко да бъде наред.
А наистина някой пита за фолиевата киселина пиете ли я още аз все още я пия.

# 192
сега прочетох лошата вест - много съжалявам за МТВ, само това мога  да кажа, всичко останало са го казали другите момичета  Cry

# 193
Здравейте и от мен!
Като четох постингите така си поревах  smile3518, а сега умирам от страх.
МТВ много съжалявам, дано на никой не се случва подобна мъка  Praynig Praynig Praynig. Пожелавам ти бързо възстановяване и скоро пак в отчетни.
Аз утре съм на преглед рано сутринта и много ме е страх. Стискайте палци. Иначе вече въобще не се чувствам бременна, освен че корема ми е подут и пълен с газове. Съответно от газовете, особено вечер ме понаболява, та още повече се шашкам, но пък като изкарам газовете веднага ми минава. Та поради тези факти си мисля, че болката е от газове. Пък и не е силна, ама аз като пък незнам какво са контракции... та ми е едно притеснено.
Иначе бебока не го усещам изобщо или поне незнам какво е това.
А, забравих - много ми се вие свят, незнам някой друг дали е така. Хемоглобинът ми не е много нисък, но... незнам защо така, може би от кръвното, но незнам. Пък и кафе не мога да пия - ужас  Rolling Eyes.
Аз незнам за фолиевата киселина, но продължавам да си я пия, пък утре ще питам доктора.
А на килограми съм си все същите последните 1-2 седмици нищо не съм качила, пак съм си клечка, но с корем и яки  bombs
Незнам дали е нормално това. Поне успях да си върна част от загубените килца през първите 3 месеца.
Относно ехографите - четох, че е нормално да дават отклонения, при това колкото по напреднала е бременността, толкова по-голямо е отклонението. Така че + или - няколко дни е напълно нормално. Те сигурно затова терминът го изчисляват в началото на бременността и повече не го променят.
Хайде стига толкова съм писала, утре ще ви докладвам за прегледа.

Стискам палци на всички, дано никой повече не отпада.

# 194
Здравейте и от мен...При мен всичко е ок..Исках да ви споделя за фолиевата киселина...когато отидох на първия преглед лекаркат ми каза че няма смисъл да я пия фолиевата киселина тъй като тя била по-полезна преди зачеването и за самото зачеване...и аз не съм пила...ядях много портокали в които има фолиева киселина...на последния преглед ме попита дали искам някакви витамини, но аз отказах тъй като ям много плодове и зеленчуци...и тя каза че щом е така значи няма смисъл...пък съм и привърженик на здравословното хранене и наблягам на него, колкото и да ми беше трудно до скоро...но наблягам на плодове и зеленчуци...това е от мен...
Усмихнат и прохладен ден...

Общи условия

Активация на акаунт