"ДЕКЕМВРИйското хлапе иска вече на море, дупенце да напече!"

• 25 406
  • 296
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
За анкетата , ще ходим август на планина . В Рибарица за 10 дни . Много искахме на Цигов Чарк, но може би догодина !

Вчера заведохме Андито на плаж за първи път тази година и мама и татко си прекараха много добре  Whistling Детенце нещо се постресна от голямата вода и като си седна на хавлията не мръдна . Голяма  игра му дръпна с кофичката и лопатката .
Иначе купих памперс - бански на Хъджис , доволна съм . Непускат нито навън , нито навътре. И ние си имаме и бански , но предвид на това че нямаме никакви навици с гърнето още немога да ги използвам !

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ !

# 31
Честито на всички именници, да са живи и здрави!
Ние ще почиваме на моренце и на село, то всяка събота и неделя сме на село де  Whistling, а моренцето ще видим август   sport027  grinning039

# 32
  • Бургас
Да почерпя, че днес моето момченце има имен ден!

Айде да не прекалявам. Благодаря на всички за поздравите и пожеланията!

За анкетата се колебая как да отговоря, че ние сме си на морето и си почиваме там ежедневно. "Селото" ни всъщност е град, и обстановката не покрива съвсем представата за селски туризъм, но пък има голям двор за плажуване и щъкане, а мисля да заведем Пеши живот, здраве и пари и на планина, и на къмпинг и на ..... много места....

# 33
  • София
Честито и от мен на всички именници!!
Специални поздрави и целувки на Пешко Heart Eyes

# 34
Честит Имен ден на Пешката !
Да е жив и здрав и да радва много мама !

"ДЕКЕМВРИйското хлапе иска вече на море,
дупенце да напече!"  ...

Моето дете
тук ще си стои,  прави или не  бели .
Мама вместо на почивка е избрала / мързеливка  Mr. Green/
На градина да върви- вместо куфари да стяга тя -
уви ...
Нейната почивка също, ще си бъде вкъщи ...
На просторната тераса ще припича телеса
А пък Жижи ще лудува с другите деца  Grinning

П.С. Малко в стил Трендафил Акациев, реших да отговоря този път на анкетата ...  Wink  Mr. Green

Последна редакция: нд, 29 юни 2008, 23:08 от Magesta

# 35
Ще полудея вече от вчера през ноща сме с висока температура и казаха, че има Ангина. Току що за пореден път свалихме 40 градусовата температура................да не казвам от колко часа не съм си лягала въобще  Tired Sad

# 36
  • София
пижулинка, дано бързо се оправяте. много са неприятни тези болести. и винаги най - гадните моменти са през нощта Tired
ния снощи я отлюспихме при родителите на мъжа ми, за да отидем на имен ден. бяхме в банишора и после трябваше да я вземем от младост и да се върнем пак на центъра и взехме, че я оставихме да спи там Blush за втори път й е да спи там. първия път имах доста угризения и нямах търпение да ходим да я вземам сутринта, но сега се наспах добре и ми е екстра сега да си пия кафето на спокойствие Blush Blush Blush

# 37
Пижулинке ,и ние бяхме така преди няколко дни.Водих го на доктор и тя веднага ни попита дали е имал контакт с някой болен,че в момента има вирус и много болни с гнойна ангина.Стискам палци по-бързо да се оправите.

# 38
Пижулинка  Hug Hug Hug! Бързо възстановяване!

Тини, много е удобна лодката! Като някое пате маха с крачета и се придвижва! Party
Magesta я е споходила някоя поетична муза!  Wink

# 39
  • сто акровата гора
Пижулинка дано ви мине бързо мила  Praynig Hug
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ ПРАЗНУВАЛИ ВЧЕРА макар и със закъснение да се включа с пожелание за здраве и късмет   bouquet
Гласувах на море, живот и здраве да мине добре операцията ми заминаваме веднага  Peace и планина, защото мислим като ходим до нашите да се разходим из Осогово, то е много близко, на село е ясно, че ще ходим  Mr. Green
Аз нещо се сдухвам с наближаването на постъпването ми в болница, не толкова за операцията, колкото че ще съм без Сонка  Sad До сега не сме се делили за повече от 2-3 часа и ми е много криво и притеснено. А и тя е една кисела, заради пустите кучешки предполагам, направила е бразди на твърдия накрайник на Авент  Shocked Как ли го боли милото, изтормозиха го тези зъби, то ние че не спим е ясно, вече май свикнах  Tired
Та такива ми ти работи. Стискайте ми палци, в сряда ще постъпвам, в четвъртък живот и здраве ще оперират. Сонка ще се гледа с тати, а сестра ми ще дойде в болницата за кураж и да й кажат какво що и как е минало. Не знам дали ще я пуснат при мен докато ме пусне упойката, някой знае ли пускат ли с пълна упойка като си да влезе близък, знам че жажда те гони, вода примерно да даде, такива работи?
Ох айде стига с тъжните работи, я да се похваля, Сонка има кола за бутане с крачета   Party Предадохме се, след като реве по всяка такава на разходка купихме една най обикновенна, държах да не е музикална, от Джъмбо. Такава радост, такова чудо, че вчера заспа на нея, както я караше, взе си бибата и се закроти. Поглеждам, тя се подпира на воланчето и спи  hahaha, добре че я видях, щеше да се смъкне да се уплаши  Grinning
Ето и снимчици http://www.snimka.bg/album.php?album_id=245307&photo=9

# 40
  • Варна
и ние имаме такова возило но хич не ни идва на акъла да се возим Tired само го разнася и му вика "кола", забавлението е да се качва и слиза  ooooh!

# 41
Редно е , накакси тогаз да си покажем и ние нашето возило  ....  Mr. Green

http://images26.snimka.bg/006227426.jpg  Rolling Eyes
http://images26.snimka.bg/006227427.jpg   Rolling Eyes

След безрезултатни обиколки в стремглаво търсене на синя, червена / или каква да е , но не розова количка за кукли  Sunglasses/ .... днес грабнах показаната по-горе от един магазин и малко по-късно я извадих тримфално чак в парка пред стъписания поглед на сина ми  bowuu
Докато не я качихме чак горе в стаята не можа сякаш да повярва, че всъщност тя наистина е негова yes
Такова попадение с играчка не съм имала откакто му взех един вРЪз-големичък пластмасов багер  Peace
О времена , о нрави ...  Laughing

# 42
Бравос на таквиз мами, дето обучават момченцата за грижовни бъдещи татковци, бутащи бебешки колички.  Grinning Peace

А на този ден /1 юли/ преди 2 години си казахме "Да" с моя любим. Heart Eyes Почерпете се по случая:

Последна редакция: вт, 01 юли 2008, 00:51 от tini-mini

# 43
  • Vaudreuil Canada
tini-mini честита годишнина да сте много влюбени и щастливи и скоро да помислите за другарче в игрите на Вики.
Magesta браво на теб - готова си за сестричка на Жижо Simple Smile
Пижулинка бързо оправяне ви пожелавам и много ви съчувствам  Hug
Честито на именниците и рожденниците със закъснение. Нещо не се класирам напоследък, пък то и с тази часова разлика ... ей на още не сме изчествали нашата годишнина от сватбата (30 юни - за мен днес за вас вече е вчера  Wink ) пък вие сте прескочили вече в следващия ден. То ние и голямо честване ще му дръпнем ... малкия пак е болен преди малко го взехме от градината с температура - цели 3 дни и половина бяхме на градина. Дано този път температурата да ни е от зъби ама ме съмнява.

# 44
Тини, честита годишнина !   bouquet
Вярвам сега се обичате дваж повече от преди 2 години !
Тогава не сте посрещали изгрева и после в църквата  Wink , .... или ?  Party
Много щастие ви желая и любовта ви да расте с годините съвместно съжтелство !
  Peace

Шемет , да те не чува дявола за сестричка  Mr. Green .... добре ми е така  Sunglasses
Силно се надявам и аз на зъбна температура ... има почти всеки ден по 37 и малко и Георги  Thinking
Уфф, гадни болести!  Confused

Общи условия

Активация на акаунт