"ДЕКЕМВРИйското хлапе иска вече на море, дупенце да напече!"

• 25 413
  • 296
  •   1
Отговори
# 60
Adena, съчувствам ти, разбрах от приятелка какво се е случило.
И коко е манияк на колички, счупил е 2 до сега, има и мъжествена такава-червена, за строителни материали, но предпочита за кукли. Освен това много обича да гушка и целува.

# 61
Благодаря ви за поздравите! Hug

Освен това много обича да гушка и целува.

И Крис прави така.  Peace

# 62
Хайде момичета, това беше от нас  Hug
Пожелавам ви едно слънчево лято изпълено с много смях, игри, ЗДРАВЕ, любов и по малко нерви  Hug Hug Hug
При всеки достъп на интернет ще ви проверявам и току виж сме се видяли на плажа   sport027 smile3548 smile3549 sun

П.С. И ние от септември сме на ясла, като разбрах ми стана малко тъжно, но няма как

# 63
  • Варна
крис много пораснала момата!!!  Hug голямата бяла птица е Дого Аржентино...уред за психологически тормоз! #Crazy добре че се намери място за нея - в склада на фирмата и направиха колибка с ограждение за разходки ,мога да си отдъхна само с едно диване! Rolling Eyes
за хъскитата съм чувала че хич не им се чуват команди Wink а това нашето си е чиста проба идиот! изкарвала ме е извън нерви отсякъде!!! #Crazy ама какъв мазохист съм такъв...сега ми липсва като не щъка наоколо  Confused и постоянно си мисля дали я гледат добре там Rolling Eyes
ей нямам угодия значи! Mr. Green

как е в шоплъка? раздрусаха ли ви малебитата тея малоумници ?
много се смях че Бат Бойко трябвало да организира министрите  Joy да не съм проспала нещо и да са го повишили в Президент  Mr. Green
и както винаги опасност няма!!! Naughty пък и да има, ние сме корави, ще издържим на всякакви деформации и мутации Wink е вижте набор 86...ко им има  Mr. Green

# 64
  • София
хъски не препоръчвам на никого да си взема в къщи Peace много са умни и податливи на команди, обаче нали природата ги е създала да виреят на студено, кожата им отделя повече мазнина, за да стои козинката им мазна и да ги топли. съответно доста миришкат независимо колкото и да ги къпеш Peace

# 65
Здравейте момичета, скоро не съм се включвала.
Ние сме добре, на есен сме на ясла и ми е претиснено. Но мисля, че ще се чувства добре там.Само ще се претиснявам за болестите, но тя така или иначе и тази зима си боледува в къщи.
Габи е станала много бясна, направо не мога да успея да я контрулирам. Такъв инат няма, като и кажеш не и започва да се тръшка и да рита, цялата съм в синки и проскубана. Направо незнам, не си дава играчките иска на другите и ги удря, егати зверчето, сигурно много ще я бият в яслата.
Та това е от нас, аз на море с малкия звяр не тръгвам, догодина живот и здраве, надявам се да е по-добре. Ние ще ходим с компания края на юли.

# 66
Вержи  честито и на вас Ауди А6 със здраве да си я карате. Дого Аржентино са хубава порода, ама са големи за апартамент, трябва им повече пространство.  Peace Ники ами щом сте решили с Рено Espace много хубаво: семейна кола.  Simple Smile krisss здравей Краси, как си, отдавна не си писала. Много е сладка малката Ива на морето   sun   grinning039  хъскитата са много красиви, ама за нашите умерени ширини, май ще им е топло, те са свикнали на студ.
lia25 здравей  Hug ами надяваме се да пишеш от време на време.  smile3503
Всички деца на тази възраст са много палави, понякога инати, правят бели  smile3511 , ами надяваме се да го израстат скоро.  smile3506

Ето нови снимки на Крис: http://www.krisdimar.snimka.bg/album.php?album_id=96111&pid= … 1823&lp=-8328

Последна редакция: пт, 04 юли 2008, 13:42 от KrisDiMar

# 67
  • Варна
ADENA, аз давам от тези шоколадчета , няма как  Hug На нас повечето ни приятелчета са на възраст над 3 год и покрай тях Анди намазва някои и други неща за " големи " , иначе аз вкъщи ако давам винаги след храна за десерт и само по едно блогче !! Naughty

# 68
  • Бургас
Аз шоколад не давам под никаква форма, че не ми се мисли след поглъщането му в какво ще се превърне едно вече бясно дете, но не виждам проблем, ако майката прецени и на детето му понася да се дава. Общо взето на този етап смятам, че вече всеки сам преценя за своето дете. Много мразя, когато в морската, някоя майка /баба/ започне по амнайсе пъти да ме пита да даде ли на Петър нещо си, че гледал  #Crazy

# 69
  • Варна
офф моля ви се! днес ходих при баба ми и една нейна приятелка натика в ръцете на лора ЦЯЛ шоколад кума лиса!!! #Crazy #Crazy #Crazy едвам и го измъкнах от ръцете! после извади една кутия шоколадови бонбони С АЛКОХОЛ да дава на детето  #Crazy ужасТ!!!
не че не и давам шоколад да си опита малко от време на време ама чак пък толкоз! тя направо може да вечеря с такова количество! ooooh!
още не мога да я науча да не взима храна от чужди хора без разрешение ooooh!

# 70
Aз все още не съм давала шоколад и мисля да го отложа колкото се може повече във времето.

Честити возила на печелившите....ние не се сдобихме с такива, но пък аз карам шофьорски курсове  Laughing

Ние я изкарахме доста тежко таз ангина и тъкмо взе да се стабилизира и я хвана настинка със сопол и кашлица, мен само кашлица, а мъжо само сопол и сега се треса от нерви и притеснения около милото. Да не го разболея, да не се обостри нещо, че толкова се изтормози, а сега не смее да каже гък или да се засмее, защото почва да кашля.......аве и ние сме едни късметлии.

# 71
Като сте отворили дума за ангина ....
Да взема да се отчета и аз  Confused
Тези икони / като горната , най- ги мразя/ , но аз така и така напоследък нищо друго не отчитам освен болести ....  Crossing Arms
Пижу, при нас беше обратното ... появи се кашлица, на която не обърнах навреме внимание и след 2 седмици така ... почна да дига над 37,6 ... веднага отидохме вчера на лекар , взехме торбата с лекарства и 2 ч след това беше на 39 градуса ..  Crazy
После сваляй, сваляй .... на няколко пъти така .
Всичко мирише вкъщи на оцет, незнам дали ще се спи и тази нощ Tired
Така, че ... Лийче , хич не му се притеснявай от сега ... няма смисъл, пази си здравето и нервите за после като тръгне Габи на ясла ... ще ти трябват наистина  Praynig Peace
За статистиката само ... започнахме с бронхит, продължихме с ентеровируса и сега ангината в комбинация с разстройство отново .
Отвратително звуча, давам си сметка ..... поне да знаете какви са бонусите от яслата  Sick  Peace
Пък,  дай боже ... да не е при всички деца . Аз лично уж си бях подготвена , но действителността надмина очакванията ми !
Шуши, радвам се да те видя в редиците отново , целувки за Стефи !   Hug
Много сладко аватарче , ТрояHeart Eyes
И много хубави снимчици на Криско и Иви / крисс/   Peace
Приятна почивка на новата доза заминаващи  Wink Hug !

# 72
И Нора е с някакво  разстройство вече цяла седмица.  Rolling Eyes Ентеровируса нали го изкарахме и ние, тъй че не е вирус, ма какво ли ще да е. newsm78 Одеве даже беше зелено като коликно, ама и от време   на време нощем има колики тая седмица - точно като бебешките. Не ми го побира мозъка от какво може да е така. Thinking

# 73
И ние емахме някакъв дрисък, но го отдавам на лекарствата, защото и скапаха стомаха.
Магеста за протокола аз не съм си лягала 5 нощи.....дано при вас е по-леко, че е някакъв ужас  Sad

Последна редакция: сб, 05 юли 2008, 05:03 от иTи

# 74
Магеста за протокола аз не съм си лягала 5 нощи.....дано при вас е по-леко, че е някакъв ужас  Sad

До тук 2  ... .
Плюс Бърза помощ снощи при 39,6 температура в продължение на близо час ...
Оцетни чаршафи, нурофени, панадоли и хексалгин ...
А от два дни е на антибиотик.
Последна диагноза - вирус . Гърлото не било токолва гнойно. Предположенията за бронхоплевмония на този етап се отхвърлят / единственото положително, дано да е така /
Моон, и Георги мина един ентерувирус без температура и кашлица .... само дрисък. Дори имаше апетит, и беше на крак нон-стоп.
Сега вече , вероятно и заради температурата отказва да яде / и пие Confused/ и въпреки , че на 3 часа редувам панадол и нурофен, пак държи 37 - 37, 4 .
Хайде стиснете малко палци за нас !  Praynig
Пожелайте ми и тази нощ да е без температури и нови изненади  Sad
Дано няма други болни дечица, а болните леко да го изкарат !  Praynig  Peace

Общи условия

Активация на акаунт