"ДЕКЕМВРИйското хлапе иска вече на море, дупенце да напече!"

• 25 415
  • 296
  •   1
Отговори
# 75
Хубаво е, че температурата е под 38, ние не можахме да я свалиме толкова. А за предположенията на мен ми казаха вирусна Ангина....иди разбери. Ако сте по нашия път, днес трябва да е с много лека температура, по живичък и пак да отказва вода и храна. Според мен от гърлото идва всичко, тя едвам преглъща от болка. Офффф дано се оправи бързо Жижи (прати му целувки от две блондинки) и си пазете децата, че вируса е много коварен!

# 76
Magesta  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  bouquet  bouquet  bouquet на Жижо и за теб!

# 77
Еййй не търпите конкуренция  Laughing А за нас прегръткиииии?

# 78
иTи, МНОООООООООООООООООООООООООООГО ПРЕДГРЪДКИ И ЦЕЛУВКИ И ЗА ВАС!!!!!!!!!!
Аз помислих,  че вече сте оздравяли, че отдавна сякаш се разболяхте!
 Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet
И на вас много сила и енергия ви пращаме с Нора двете! Heart Eyes

# 79
Мерси за положителната енергия и на двете ви !  Hug
Много прегръдки и бързо възстановаяване на красавиците Норка и Теа Heart Eyes Peace
Пижу, той два дни не се беше спрял .... тича, дивее .... само като качи към 12ч. през нощта 39 и ъп ... почва цирка ...
Днес му е първи ден , леко по уравновесен / необичайно тих, но на крак и с настроение все пак/
Току що говорих с нашето педи , почнах Дактарин орал / тя смята, че липсата на апетит може и да е от афти в устата - екстра от противотемературните лекарства  Confused/
Явно е права ... той мляска ... иска да яде , щом му предложиш върти глава и мрънка .
Та така , няма да спамя повече ....
Живи здрави да се похваля скоро, че ни е помреминало , дано ..

# 80
  • Vaudreuil Canada
Мацки съчувствам ви дано не стигате нашите постижения 12-13 дни държахме 40 градуса температура. Много трудно се издържа но се свиква ако това ще ви успокои.
Ето ви малко готов материал как се сваля висока температура с подръчни и други средства.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=19165
http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php?t=1868
И ние не искахме да ядем заради някакви болезнени моменти в устата - опитайте се да давате храна около 1 час след като сте дали температуросвалящ медикамент - той действа и болкоуспокояващо така че тогава би трябвало дребосъците да са най-нечувствителни на болка. При нас голям успех имаше не особено топло картофено пюре.

# 81
Шемет   Heart Eyes  bouquet
Мерси за идеята за храната и линковете !  Peace
Кажи ти поне, че Марти е добре вече ?   Praynig

# 82
  • Vaudreuil Canada
Magesta за сега поне хреми, кашлици и температури сме овладели, но не можем да се преборим с една ушна инфекция, която се активизира всеки път като се разболеем от нещо и започва да става хронична. Та продължаваме антибиотиците - по този повод да кажа, че Марти направи много тежка диария от пеницилинов антибиотик бях се обърнала на машинка за сменяне на памперси и дрехи - по-страшно е да не се обезводни детето иначе от диарията направихме и страхотно подсичане на дупето до рани.
Лошото е, че в момента аз съм болна и дано малкия пропусне да прихване от мен. Защото това е като омагьосан кръг - в къщи откакто малкия е на градина вечно някой е болен - а като са болни 2-ма или 3-ма едновременно е още по-интересно.

# 83
Шемет, съчувствам ви от сърце Hug! Да оздравявате бързо..

# 84
шемет да оздравявате скоро  Peace

# 85
  • Vaudreuil Canada
Много благодаря за пожеланията дано наистина пооздравеем поне за 1-2 седмици всички едновременно и ако може точно тогава да не ни никнат зъби  Wink
Ето още малко четиво за тези от вас които не са го намерили още - но то не може да се чете когато ти е пламнала главата - аз лично се глася да отсявам от темата и да си вадя неща които ми се струват приложими а има и много "запис"-мнения.

# 86
# 87
Пак болнички дечица  Cry
Теди, Марти и Жижо утре да са приключили с болестите  Naughty Мноооого целувки от нас с Велючито  Heart Eyes Hug
За съжаление и аз ще се запиша в тази категория  Confused В четвъртък вдигнахме 38 градуса, а следващите вечери вдига 37 и малко  Rolling Eyes През деня си е спокойна, но нощите  Whistling по два часа не спи, реве, тръшка се  #Crazy Май е тръгнал зъб № 17, имам такива съмнежи  Rolling Eyes Ако така ще излизат и четирите  кътника #Crazy

# 88
  • Vaudreuil Canada
Май е тръгнал зъб № 17
И аз искам да сме стигнали поне до тоя номер  Confused ама като знам че има и по-назад от нас няма много да мрънкам.

# 89
Добро утро, момичета.  bouquet
От това бързане няма време да се включа, но чета редовно всичко.
Да се отчетем и ние от последната консултация на полугодието - 90 см и 14.800 кг.Сложиха ни и ваксината и слава богу нямаше никакви страничмни ефекти,мина безболезнено.
Вече сме с 16 зъба, споменаваме по някоя и друга дума.
Детенцето се чуства прекрасно на село, цял ден навън, взехме басейнче да си кисне дупенцето, голяма веселба пада.
Свекърва ми я отказала от биберона.Памперси слагат само когато се спи - въобще голям напредък.Добре, че жената е упорита.
Предната неделя правихме кръщене - вече си имаме дете християнче. - голямо пищене падна в църквата.Много се стресна от попа, но за сметка на това после в заведението голямо беснее ппадна.
Иначе сме си инати както вашите деца, опитва се да се тръшка за всичко,ако мине мине,ако не се пробва пак.
Много болни дечица - нека да оздравяват бързо.Нашто на село е като в изолатор - Да чукам на дърво досега не сме имали никакви здравословни проблеми и дано продължава така.
Ето малко снимки да ни видите:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=200173&pid=6338211
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=200173&pid=6338212
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=200173&pid=6338213

Лек ден на всички.Аз се потапям в лудницата, която е на работното ми място и чакам с нетърпение петък, за да видя децата! newsm10

Общи условия

Активация на акаунт