"ДЕКЕМВРИйското хлапе иска вече на море, дупенце да напече!"

• 25 419
  • 296
  •   1
Отговори
# 90
момичета прегръщам ви силно, това с болестите като прочетох и косата ми настръхва.Бързо да оздравяват
Магеста с тази ясла като гледам какво става с тия болести и направо незнам какво ще се прави и Габи ми е боледувала 3 пъти, но там май вирусите са много коварни.
Миналата седмица отива с една приятелка да взема малката от детска и на едно дете му текат суполите и ужасно кашля и без да го питам нищо ми разправя, че била болна и майка и давала капки и сироп за кашлица. Да ви кажа това не мога да го разбера или поне не съм свикнала, но май трябва да свиквам психически.
Най-гадно е да са болни дечицата.

# 91
  • София
Лелеееее, отвратително с тея болести! Миличкия Жижи Heart Eyes Magesta, дано вече да се успокоят нещата и да нямате безсънни нощи. Шемет, това вашето звучи направо безумно...много кураж и дано да не се повтаря Heart Eyes
На всички болни декемврийчета много целувки!!!

Иначе ние в безумния четвъртък, след като вече ни тресна и земетресението, не издържахме и отидахме на спа-почивка на Катарино. Беше страхотно!!!Алексис беше във възторг Grinning

Да ви предам и много поздрави от ina_nk и Лори - те са добре, много им липсва форума и пращат целувки на всички!!

# 92
Теди още неизлекувана, кара вече трети вирус, който и го лепнах аз  Cry А аз незнам къде се намирам.....имам ужасна хрема с главоболие и съм като парцал, а и се опитвам да не я доразболея........писна ми вече!

# 93
Здравейте  Hug

Днес е  Св. Неделя - Честито на всички именници: Неделя, Неделян/а, Неделин/а, Недко и др.
Да са живи и здрави и много щастливи!
  newsm51

От днес  и ние почваме ремонт в къщи. Сигурно ще отнеме 1-2 седмици.  Ами какво да се прави, трябва малко да се освежи апартамента. smile3534

Днес взехме на Крис басейнче за вилата да се плицика.   bath1
На всички бебенца и мами скоро оздравяване!  newsm10

# 94
  • Русе
Здравейте!да се вяснем ,че да не ни забравите!Ние отново сме в Германия,почивката в България мина много бързо и неусетно.Не можа дори да ми омръзне.Ходихме на моренце ои има страхотни кадри ,но не ми е оставало време да ги побликувам.
Надявам се всички болни дечица ,бързо да оздравеят.Ние се борим с едно разтройство,което уж се оправя.Целувки!

# 95
Здравейте!  bouquet
Всички да оздравяват бързо! Hug
Аделина  е пак в период на вадене на зъби и вечер почти не се спи...Сега са наред последните 2 кучешки...вече нямам думи...
Но за това пък денем не и пречи да е енергична...ето да видите една от последните ни занимавки   : http://www.vbox7.com/play:5ede04d1
P.S....Все забравям да ви кажа колко много се радвам като гледам снимките на всички дечица и не мога да повярвам, че са станали толкова големи!!!

# 96
  • Варна
лора вади предкътниците.....изпаднала съм в тиха лудост вече....като я хване някой нервен пристъп и направо ми идва да я хвърля през терасата Crazy слава богу че не се случва всеки ден че ще откача тотално Crazy беше два дена при баба си, да си изчистя апартамента. снощи я взехме,да видим колко бързо ще "подреди"  Rolling Eyes
много приказва,вече прави изречения,надува ми главата  ooooh!

ето ги мойте зверове на разходка в морската:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=260931&pid=6377756&lp=-932
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=260931&pid=6377759&lp=-932
 Mr. Green

Последна редакция: ср, 09 юли 2008, 11:12 от Virginity

# 97
  • Под Сините камъни
Здравейте и от нас.Гледам много болни дечица.И ние си мъкнем една хрема вече незнам от колко време от вчера и започна да кашля.Днес го заведох на лекар уж всичко е наред апък кашля.Пожелавам на всички бързо да оздравяват.                                                                                                                                   Ето ни и нас на 1г и 7м вече http://www.snimka.bg/album.php?album_id=261855&pid=6373825&lp=30

# 98
  • Русе
Много слаба активност забелязвам!Моят звяр спи и аз седнах да драсна два реда!
Вержи,много са готини твоите диванета HugИ трите Peace Много си мислих за срещичка във Варна ,но моите кръщелници се ошарили и пропуснахме визитата навръщане от морето.А то всичко в България мина с такова темпо,че сега ,като си седя на кораба се чудя ,дали изобщо сме се прибирали Joy Луда работа!!!Поне със самолета нямахме проблеми този път.Бойко проспа всичко Mr. Green Е, във влака после ми взе здравето,крещя като дивак прави плонжове по земята,влака пълен до горе ,разни хора пиеха бира и ядяха салами наредени на подноси.Направо се разцепихме с 60кг багаж и дете с количка Sick Май се отпуснах да говоря глупости.Толкова от дъждовна Германия.Надявам се ,че болните дечица оздравяват.Ако не сте ползвали Цитросепт го пробвайте,аз секнах на Боко хремата и разтройството с него.Действа светкавично Peace Яд ме е ,че немога да се отпусна да гледам снимки с тоя скапан нет,същото се отнася и с качването ,така че визиолизация на нашите личности по натам.Сега неам нервииии!Пеце,и вашият юнак много е порастнал Hug
Целувки и прегръдки!

# 99
  • София
мимак, какво е това цитросепт? не съм го пробвала, но не е лошо да го имаме за всеки случай. има ли го в бг? newsm78

# 100
Цитросепт! Peace Peace Peace
Много помага и на всички нас!
Това е екстракт от грейпфрут мисля  newsm78, на капки. За всякакви възрасти е, разтваря се във вода, лично на мен много ми горчи, но на деца се дава много по-малка дозировка и минава номера. Поне при Нора минава. bowuu

# 101
  • сто акровата гора
Здравейте, ето ни и нас.
Завърнах се от болницата, операцията успешна, ще видим като паднат конците какъв ще е резултата. Най-трудна ми беше раздялата със Сонка, нооо мина и замина, да сме живи и здрави, гушкаме се сега и си се радваме  Heart Eyes
Те се гледаха най-геройски с тате, пишем му 6 с много плюсове на тати, герой ви казвам, справи се чудесно. Е дойде майка ми за смелост и да помага с чистене и готвене (за него, че Соня беше на кухня) ама половината време самички си бяха  Crazy
Сега се съвземам малко и хукваме за морето, в края на седмицата, подготовката започна с басейн на терасата  Joy Голям кеф й е  Party

# 102
Привет, вясвам се съвсем набързо и за кратко.
На всички, които са имали повод за празнуване от сърце пожелавам всичко най-най, а болничките дечица бързо да оздравяват.
Ох, аз съм направо като зомби. Миналата събота и неделя ходихме на Мальовица и спахме на един забутан заслон. Два дни се разкатах от ходене и се сдобих с доста неприятни мазоли на краката. Дано да минат до следващия петък, че пак заминаваме на Рила за 4 дни на палатки. Междувременно един приятел от Дания ни беше на гости, замина за Сърбия и ще се върне в неделя. Та и с него обикаляме като хахавите музеи, улици, площади. Направо се  #Crazy от превеждане на какви ли не изчекнати неща на доооооооста позабравения от мен английски. Таткото ни и ма и дипломна защита утре. Абе пълен цирк.
Като изпратим пича за Дания ще се вясна по-сериозно и ще кача малко снимки. Хубав ден от нас  Grinning

# 103
  • София
и аз купих капките цитросепт. много добе звучи написаното в упътването. май става и профилактично да се дава newsm78
moonlady , по колко капки даваш на нора? а само като тръгне да се разболява или профилактично? и аз искам някакво нещ за подсилване на имунитета да давам, че май ния кекава се оформя. педката вика, че няма нужда и че ния не е болнава, ама за всеки случай да питам и вас. ей на - по тв постоянно разправят за летни вируси, а и времето едно шантаво такова - на сянка студено, на слънце жега, духа.
една мама каза някакво ехинацея. чували ли сте го?

# 104
Здравейте  Hug

soceress слава богу, че всичко е наред! Приятно изкарване на морето.   grinning039
vmitkova на планина, оха, малко на прохлада, приятно изкарване и на вас.  newsm41

Общи условия

Активация на акаунт