"ДЕКЕМВРИйското хлапе иска вече на море, дупенце да напече!"

• 25 420
  • 296
  •   1
Отговори
# 105
Поздрави от нас и Долна баня, ,ние сме при баба ми. Днес пробвахме минералния басейн, Роси не го хареса, яавно й беше студена водата newsm78

# 106
ADENA аз й давах когато имаше една явно вътрешна хрема. Накашляше някъде 2 месеца лекичко без нищо да й няма и тогава и давах.
Ами следвах инструкциите. Първо 1 капка сутринта, после 2, после 3, докато станат 3 пъти на ден по 3 капки.
Ама Нора е 9 килограма и за това до 9 капки на ден. Нийка ако е например 12, увеличаваш докато на ги направиш 12 на ден.
Може да й даваш 1 месец ей така да я подсилиш. А преди зимата задължително! Peace

# 107
Защо не казахте по-рано за тез капки......Теди толкова време е с хрема и кашля. Сега прочетох и ходих да и купя.....дано да помогнат.

# 108
Soceress, много се радвам! Hug Hug Hug
Ще взема и аз да опитам тия капки. Иначе за ехинацеята - аз отдавна давам на баткото. Беше на две и нещо като изпи 4 антибиотика за 2 месеца - това след като тръгна на градина. Писна ми и го заведох на хомеопат. Е, та той ми препоръча ехинацея, клеева тинктура и вит. С. При момчето ми това се оказа вярната рецепта - и досега така го лекувам - вече три години. Щом се разболее и го почвам. А наесен давам и профилактично. И на Венета давах, ама при нея трудно минават - много е гадничко. Ама момчето ми е добро - никога не ми отказа да ги пие.
Иначе и моите зверчета по цял ден се плискат в басейнчето. Сега баща ми им купи и по-големичко. Там ще трябва да я пазя, че да не стане някоя беля - то си е по-дълбочко, някъде до гърдичките й стига. Хубавото е, че не може сама да влиза в него. Лошото е, че няма да иска да стои в по-малкия. newsm78
ВМиткова, как издържаш в тия жеги на това обикаляне? Simple Smile

# 109
4естит рожден ден на Мимак!!! Да е жива и здрава и преизпьлнена с оптимизьм и любов! newsm51 nbirthday

# 110
Честит Роже ден ден Мимак!!!
Да си все така пълна с енергия и приключения! Тук много майки ти се възхищаваме и благородно ти завиждаме  Blush за смелостта и приключенията!
Желая ти да запазиш този дух и след 50 години!  bouquet  bouquet  bouquet

А ние снощи вдигнахме Т, сега пак има.........за сега нищо друго, дано са зъби! Praynig

# 111
  • Русе

Да почерпя за трийсетака!
Много благодаря за милите пожелания!Да ви се връща!
За цитросепта,аз давах по 2 капки на бойко,колкото пъти успея на ден,но го разреждам с 150-200мл вода изцеждам малко лимон и слагам захар да стане по сладко(като цитронадка).А за нослето ,спазих ,както пише в упътването и от течна хрема с двапъти капвания ,не остана и помен.
soceress,не знам за операцията ти сега научавам!Радвам се ,че е минала успешно,бързо възтановяване и весело изкарване на морето!
В.Миткова ,да не сте били на заслон "Страшното езеро".Така ми се ходи на планина..........тук е все равно
Зизу,само да не е като нашия да се страхува от водата.Уплаши се нещо на морето и реве и крещи ,като луд!
Бети,колко капки даваш от ехинацеята за профилактика?А клеева тинктура?

# 112
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИМАК!!!! Много приключения и попътен вятър в платната на живота, миличка Hug

# 113
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИМАК   bouquet

# 114
  • сто акровата гора
Благодаря ви момичета за милите думи  Hug
Лудница е при нас, багажи, организации в последния момент, чудо  Crazy
Ще пътуваме по тъмно да не е жега и така, всички се вълнуваме, Сонка май повече се радва че съм си в къщи, явно много зор е било като ме нямаше и е щастлива по принцип де  Heart Eyes
Хайде бягам  Hug и да се пазите   bouquet
Мимак Честит Рожден Ден и много здраве и любов ти пожелавам!

Последна редакция: пт, 11 юли 2008, 22:36 от soceress

# 115
Хайде още  ведньж, за Vidr4ka! 4естито и на теб, мила! Да си  и здрава и много щастлива!  bouquet

# 116
Честито на рожденничките!  bouquet
Мимак, от ехинацеята и клеевата тинктура давам по 20 капки в малко водичка или някакво безалкохолно или сокче, веднъж дневно профилактично. Иначе като се появи заболяване - това същото плюс витамин С на прах поне три пъти дневно. Това обаче при баткото. Но той беше на две и половина когато започнахме. За Венета още не съм го пробвала, че малко ме притесняваше клеевата тинктура. Но вече съм давала мед, пък и малко тинктура, така че наесен ... ако успея да я убедя да го изпие!

# 117
Здравейте,момичета!  bouquet Помните ли ме?  Blush Мнооого отдавна не съм се вясвала при вас,но нещо ме е налегнала емоционална вълна и реших да ви кажа "Здрасти!"  smile3525 Аз съм добре,дъщеричката ми също!Както е видно и от лентичката ми ще ставам мама за втори път!  Grinning Термина ми е отново през декември ,а бебето този път ще е момче! Много съм щастлива! newsm44
Лилиии, smile3533!

Хубав ден желая на всички!  Hug

# 118
Здравейте !
Честит рожден ден , Мимак и от мен  ! / на патерица, както често ми се случва да честитя  Confused /
Бъди здрава и щастлива, леко и безаварийно плаване по океанските и житейските вълни !   Grinning  bouquet
Мимина, честито очаквано щастие !  Peace
Лека бременност и да се похвалиш и при нас като дойде дългоочаквания момент !  Peace
Ние сме добре, изключвайки наш'та здравана одисея .... правим в момента едни разширени изследвания - уши, нос и гърло ... гърлен секрет, кръв и т.н.
Имаме поставена диагноза мононуклеоза, чакам да се потвърди или отхвърли тази седмица последното  Confused
Хубав уикенд ! Peace

# 119
Мимина, 4естито! Много хубава новина!Да си жива у здрава и да се похвалиш! Каква ще им е разликата?
Магеста, стига бе, мононуклеоза! Много гадна болест, дано мине по-леко!

Общи условия

Активация на акаунт