"ДЕКЕМВРИйското хлапе иска вече на море, дупенце да напече!"

• 25 422
  • 296
  •   1
Отговори
# 120
Благодаря за поздравленията,момичета!  Hug
Магеста,стискам палци!  Praynig

zizzu ,разликата им ще е две години +/- няколко дни!  Grinning

# 121
Честит рожден ден, Мимак!   bouquet
Честит рожден ден, Видричка!   bouquet
Пожелавам ви здраве Heart Eyes
Мимина, страхотна новина, честито   bouquet Браво за  куража  Whistling

# 122
  • Русе
Още веднъж благодаря за милите пожелания!
Видричка,честито и на теб на патерици!Всичко най -добро и от сърце ти пожелавам!
Магеста,надявам се ,че нищо ви няма!стискам палци и се моля Praynig
Мимеее Hug

# 123
Мимина, честито!  bouquet Живо и здраво второ декемврийче ти пожелавам! Добавих те отпред в списъка при бременните декемврийки.

# 124
Благодаря,Бети! HugМного сте мили! Grinning

# 125
  • София
Magesta, каква е тая мононуклеоза, кажи повече?! Дано да не е това и всичко вече да се оправи, намъчихте се направо Sad Много целувки за Жижи и за теб от нас Heart Eyes

мимина, честито! Лека бременност и много сладко второ декемврийче!!

# 126
  • Vaudreuil Canada
Честито на рожденничкит на голяма патерица   bouquet
Честито и на Мимина - много ми е сладко като прочета такива новини.
Magesta мила надявам се всичко да е само едно докторско съмнение което изследванията да отхвърлят. Дано да сте по-добре скоро и да си отдъхнеш - голяма мизерия е като те хвърлят в оркестъра с някоя идиотска диагноза.  Hug и  Heart Eyes за Жижо и за теб и се надяваме на хубави новини скоро.

# 127
Magesta мила надявам се всичко да е само едно докторско съмнение което изследванията да отхвърлят.

Дай боже, дай боже да е така  Praynig
Не е някаква коварна болест, но е неприятна и трябва търпение да отшуми ....
Хайде по-добре да не пиша подробности, ако се потвърди, тогава ще споделя.
Мерси ви на всички за добропожелованията !  Hug   bouquet

Върти ми се една идейка да ви попитам ....
Хайде да споделим визулано тук любимите детски книжки , които радват децата ни / с красиви и инстински картинки, каквито аз трудно намирам  Confused - да обменим инфо /.
Ако ви харесва идеята , ще се включа и аз  Peace

# 128

newsm29

Магеста,стискам палци да не е това Praynig

Последна редакция: нд, 13 юли 2008, 16:53 от liletka

# 129
  • Варна
честито на рожденичките!  bouquet

аз напоследък съм изпаднала в пълен нихилизъм ПАК и не пиша много,но ви чета...
дано всички болнички се оправят бързо, че много неприятно по средата на лятото - болни Sad то по всяко време е гадно де, но сега вместо да лудуват на слънце...

мимина честито!  bouquet
аз от второ бебе се отказах на този етап  Laughing много ми се иска , ама не ми стиска  Mr. Green мойта приятелка вече е във втори месец, корема вече започна да расте  #Crazy в тая връзка, някоя от вас да е повръщала честичко? милата Мая всеки ден повръща по няколко пъти,та се чудех ако имате някакви съвети,понеже аз този "бонус" го нямах, слава богу , и не знам как да й помогна Confused

и като сме тръгнали да се "размножаваме" ми дойде идея: ДЕКЕМВРИйската мама не трае,за ново бебе тя мечтае!  Joy

# 130
Вержи при мен тая екстра с повръщането действаше с пълна сила! И то не само сутрин - по цял ден. Понякога по 5-6 пъти на ден, накрая даже малко и в патологията ме вкараха да не се обезводня.
Съвети: в болницата ми слагаха Деган в системата и витамин В 12 и В6. Като се прибрах пиех, ама да ти кажа не ми помагаше особено. Продължих си в тоя дух до края на третия.
Учудващо, но една баба ми каза нещо, което е нелогично, но най-ми помагаше. Винаги за ядене до теб да има и при пъвия признак да ти се гади - бухаш в устата, стискаш носа....Първите 2-3 хапки е отвратително, но после се чувстваш по-добре(ако успееш да ги задържиш 2-3 минути  hahaha). Също една хомеопатка ми изписа Ипека нещо си и то ми помагаше.
Много е гадно -съчувствам й!Аз лично свалих 7 килограма в третия месец. Rolling Eyes Направо не ми се живееше! То повръщането майната му, но през цялото време все едно си на кораб или със силен махмурлук не е работа..... Sick

# 131
Мимина ЧЕСТИТО!!! Лека и безпроблемна бременност !
Virginity аз бях много зле през първото тримесечие, само че повече ми се гадеше отколкото повръщах! Място не можех да си намеря, даже бях започнала да се питам защо ли си го причинявам  Sick , но пък за сметка на това сега забравям от време на време че съм бременна.Ще трябва да си го изтърпи приятелката ти, няма как.
Ей, да не забравя да се похваля и второто ще е момиченце  reverance

# 132
Шехерезина ,честито и на теб!  Hug И честити ти отново розови гащи! Grinning

# 133
И на мен повече ми се гадеше от колкото съм повръщала(това сега де),иначе миналия път нищо ми нямаше.Сега съм ок,само д'ет доста бързичко се изморявам Whistling

# 134
Честит Рожден Ден Мимак!   newsm59

мимина честито, леко бременеене и леко раждане.  preggo Ние 2-те с теб май пак декемврийче ще си имаме.  newsm51

Вержи аз в 1-та бременност, само в 3-я м. имах гадене и повръщане всеки ден, сутринта, през деня бях добре. Ама сега 2-та бременност целия 2-ри и 3-ти м. всеки ден, сутрин, понякога и през деня ми беше много гадно. Сега в 4-я м. вече съм добре, слава богу.  newsm53 Всяка бременност е различна и всеки организъм също. Ами стискаме й палци да й минава бързо на приятелката ти.  newsm17

и като сме тръгнали да се "размножаваме" ми дойде идея: ДЕКЕМВРИйската мама не трае,за ново бебе тя мечтае!  Joy

Подкрепвм за следваща тема. newsm10

Лилетка и Шехерезина, ако съм пропуснала, и на вас честито и леко бременеене и леко раждане!  smile3525

Общи условия

Активация на акаунт