"ДЕКЕМВРИйското хлапе иска вече на море, дупенце да напече!"

• 25 426
  • 296
  •   1
Отговори
# 135
Благодаря ти,KrisDiMar!Да ти се връщат пожеланията!  Grinning Декември е "нашия" месец!  Peace

# 136
KrisDiMar 
,аз нещо май съм те пропуснала-мерси и леко бременеене и леко раждане  bouquet  bouquet  bouquet леле ама какви сме пъргавелки Hug

# 137
  grinning039Гледам че Декемврийчетата ще имат тен скоро и белите дупенца ще са червени а rotfImbo Two HeartsПожелавам ви ВЕСЕЛО СИНЬО ЛЯТОи щури игри в пясъка!А на вас мами съблазнителен тен и горещи нощи newsm51

# 138
Здравейте момичета и от нас   bouquetНие вече се адаптирахме, Криско спря да плаче от всичко и от всички  ooooh! Тръгна милото и на ясла  #Crazy голям рев, голямо чудо Вече дори се сдобихме и от екстрите на яслата - лека настинка  Tired Но има и положителни неща Криско сам сяда на гърнето   Laughing  Shocked нещо което аз не постигнах
Шеметче на се връщаме за постоянно у дома, въпреки че сега като съм си тук и така не ми се тръгва  Blush
Гледам брменните маминки са в добро настроение  Hug значи всичко си е ок
Вержи аз бях от късметлийките с екстрата повръщане, от първия до последния ден  Crazy по няколко пъти на ден
на мен облекчаващото нещо ми беше да се храня  Crazy Mr. Green  то и за това си станах слон ---- друг е въпроса и че си останах  hahaha ама сега съм се амбицирала, да си стана предишната мадама  bowuu
Болничките да оздравяват
Маджеста, стискам палци да не се потвърди диагнозата
Лек ден на всички   bouquet

# 139
Емски, толкова ми е хубаво като видя, че пишеш при нас! Информирай ни за всичко около теб, мисля че и останалите така се чувстват. Hug
Ние приключихме с ваксините до 6-годишна възраст. Днес сложихме последния Пентаксим, най-после. Лекарката я премери 79 см, според мен е 80 см. Теглото - 11.500, но на съвсем обикновен кантар, дето се стъпва върху него. Нямам му доверие. Мама има електронен, ще взема да я премеря там. Няма да ви казвам как се държа - няма такова реване. И това - докато я мерехме още. Всъщност за самата ваксина почти не рева. Лудо дете. После мирна и вече беше в добро настроение. Ей, голям инат ви казвам! Tired
По време и на двете бременности ми се гадеше ужасно първите 3 месеца. Имам и няколко повръщания, но рядко се случваше. С първото - трябваше задължително от леглото на масата - веднага да хапна нещо. С Венета също, само дето гаденето не спираше, та трябваше нещо да ям постоянно. Просто замествах постоянното ядене с карамелени бомбони, нон-стоп ги смучех и сега съответно не мога да ги погледна. Laughing

# 140
Мимина и Лилетка благодаря ви много.  newsm03 Tani@  здравей, как сте, в България ли сте си? Браво на Крис, научил се е на гърне, нашия адаш тепърва го уча на гърне, ама още не е свикнал.  smile3534

# 141
Здравейтер,
честито на бременните майчета, много се радвам за вас  Hug
Ние сме добре заминаваме на 28-ми на море, за 5 дни без малката, дано не ми е много мъчно.
Иначе няма нищо ново сложихме и ние всички ваксини. Габка е 13кг. и 88см.
Само си мисля за тази ясла как ще я пусна, направо незнам.
Много целувки от нас и ще влизам пак да видя как сте.

# 142
Привет и от мен.  Hug
Завърнахме се от слънчева Испания, където изкарахме чудесно и много ни хареса, както и на Вики. Simple Smile
Беше я страх от морето, но в детския басейн се кефи. Запозна се с испанчета, танцува много, яде като ламя в ресторанта, изобщо много се весели, а и нас ни забавлява.  Laughing
Една вечер вдигна температура 39 (отдавам го на принудителното й събуждането при някои от екскурзиите ни), но не й дадохме лекарства, само с окцилококцинум се оправи бързо.

Ето и малко снимки от морето - от тази нататък: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=261855&pid=6494284&lp=30

Честит рожден ден на Поли Жековица, която не се е вясвала от векове. Да е жива и здрава!

ЧРД на Мимак и всички, които съм пропуснала!   bouquet
С Жижо, Марти и Теди - дано всичко да е наред и вече са здравички!  Hug

# 143
Добре завърнала се,Тини-мини! Вики е очарователна!  Heart Eyes Чудесни снимки,брависимо!  Laughing Peace

# 144

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЖЕКОВАТА ПОЛИ !
                                                    Желая и висоти във всичко  Grinning

МНОГО МИ ЛИПСВА - ВИРУАЛНО И РЕАЛНО / никаква не се обажда/  Thinking
Поли, весни се !  Grinning Peace

Тини, хубави снимки  Heart Eyes .... чакаме отзиви - къде бяхте, как изкарахте, впечатления ?  Hug

Последна редакция: ср, 16 юли 2008, 22:58 от Magesta

# 145
Добро утро на всички.А къде е верно Поли?

ПОЛИ АКО НИ НАБЛЮДАВАШ ОТ НЯКЪДЕ-ЧЕСТИТ ТИ РОЖДЕН ДЕН!

# 146
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ПОЛИ[/color][/i]

# 147
Привет мацки!
Иние скоро се завърнахме от първото ни море с Инес и сме много доволни Party
Ако можше все там да си стоим-много добър режим , ядене, спане и всичко.Тук пак мъъъъкаааа-особено с храненето Confused
Бяхме за първа година вСинеморец-страхотно за семейства с малки дечица.Тихо, спокойно, но и там започват строежите, та сигурно скоро няма да е така ooooh!
Тук бременелките стават все повече и това много ме радва, браво, завиждам ви за куража Hug
Които не съм поздравила-леко бременеене и още по-леко раждане.Много усмивки и здрави бебенца!
Поли Жекова, весни се поне да си събереш картичките!!! NaughtyМного щастие ти пожелавам миличка  bouquet
Тини, страхотна е малката кукличка Heart EyesОчевидно сте си изкарали добре, въпреки леките неразположения PeaceРазкажи повече........
Ще кача и аз някоя снимка тези дни да ни видите какви сме се разхубавили Wink
Цунки от нас и до скоро  bouquet

# 148
Момичета, майка ми каза, че по телевизята казали, че увеличавали майчинството на 3 години от 1-ви януари.Дали ще ни хване нас, като заварено положение, някой наясно ли е? Дори казали, че ще може да се прехвърля на бабите.

# 149
Момичета, майка ми каза, че по телевизята казали, че увеличавали майчинството на 3 години от 1-ви януари.Дали ще ни хване нас, като заварено положение, някой наясно ли е? Дори казали, че ще може да се прехвърля на бабите.
Малеее,ако това е вярно,моя шеф ще получи инфаркт!  ooooh! Той ,милия все още незнае,че съм пак бременна... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт