"ДЕКЕМВРИйското хлапе иска вече на море, дупенце да напече!"

• 25 428
  • 296
  •   1
Отговори
# 150
Добро утро, момичета!
Снощи и аз чух това за бабите, а тази сутрин се натъкнах на коментар във вестника.Вижте

Бабите и дядовците ще получават по 220 лева, ако се грижат за своите внуци, реши правителството. Единственото условие е да са пенсионери, обясни зам.-шефът на Социалното министерство Лазар Лазаров. Възрастните хора ще могат да влязат в ролята на бавачки, след като внуците им навършат девет месеца, и ще могат да се грижат за тях до 3 години. За този период държавата ще им плаща по една минимална заплата на месец. Отделно от тази сума те ще си получават и пенсията. За гледането на близнаци държавата ще превежда по 300 лв. Ако внуците нямат баба и дядо, родителите ще могат да наемат през Бюрото на труда пенсионери

Това мен лично много ме устройва, добре са го измислили.
Честито на всички бъдещи мами - леко и безпроблемно да мине всичко. Радвам се много за всички ви. Hug

Спорен ден на всички Simple Smile

# 151
Това е много добра идея за бабите, вместо разни отегчени баби да те скубят от всякъде и да не гледат децата/всеки ден ги срещам по градинките/ поне нашите вместо да поработват още нещо , за да изкарат месеца с керливите пенсии, така хем ще се радват на внучетата си хем ще са спокойни за това как ще преживеят.

Ето и от нашето море малко снимчици да разгледате, докато си пиете кафето  Wink
Инес на море

# 152
esy ,страхотна кукла е Инес!  Hug Прилича ми на теб!  Peace

# 153
  • София
И Вики и Инес са страхотни, много са пораснали и вече са истински малки дами Heart Eyes

# 154
Малеее,какви морски красавици Grinning! Еси,кога пробихте ушите на Инес? Много са й сладки обеците Heart Eyes.
За промяната- и аз съм "за"- свекърва ми е пенсионерка Mr. Green.

# 155
Момичета, майка ми каза, че по телевизята казали, че увеличавали майчинството на 3 години от 1-ви януари.Дали ще ни хване нас, като заварено положение, някой наясно ли е? Дори казали, че ще може да се прехвърля на бабите.
Малеее,ако това е вярно,моя шеф ще получи инфаркт!  ooooh! Той ,милия все още незнае,че съм пак бременна... Laughing

Миме и моята шефка така Whistling Whistling Whistling

Еsy ,ти май си отслабнала,а?изглеждаш супер Hug

# 156
Момичета, много Ви благодаря за хубавите думи Hug
Зизу, на 7-ми април ги пробихме ушите на Инес.
Лилетке, благодаря ти мила все се боря да отслабна ама нещо все не се получава Laughing
Мимина, да, повече на мен прилича като, че ли?!? Thinking

# 157
Здравейте и от нас!
И ние сме болни вече с установен бронхит  Sad след близо едномесечно лечение с антибиотици, детето продължаваше да кашля като откачено. Щом спрем антибиотика, след два дена пак започва една кашлица едно чудо. Така ми направи два пъти и след потретването една вечер със спазми чак милото, отивам бясна в кабинета и с вик казвам "няма да стане или гърлен секрет или снимка какво  е това чудо?" измънка ми ами снимка! Че се установи бронхит не е стигнало до пневмония! Сега се лекуваме с Сумамед, само този не бях давала. Какви са тези доктори незнам, изобщо има ли доктори или всички са търговци #Cussing out #Cussing out #2gunfire #2gunfire, в разтояние на месец три антибиотика. Четох и аз за клеевата тинктура, даже съм си купила ама още не давам! Хрема си имаме отдавна даже вече не ми прави впечатление. А децата олоко нашето обкръжение всичките с ангина! Кави са тези аномалии незнам???Незнам това бонус от яслата ли е, ама има деца не ходят и пак боледуват много  #Crazy
Искаме да заведем и детето на морце ама да ви кажа ме е страх, да не се върнем пак цъфнали с някоя екстра!
Честито на новите мами и всичко най-хубаво на рожденниците!

Оплаках ви се ! Айде лека и мека от нас!

# 158
ka_tq  съчувствам ти, и аз им имам зъб на докторите! #Cussing out Имам чувството, че са попаднали съвсем случайно там, в кабинета например. Абсолютно некомпетентни!!!
Дано бързо да се оправя Влади!  Hug
Много са хубави морските русалки Инес и Вики! Heart Eyes Трябва да вземеа да кача и аз някоя друга морска снимка, че да подържаме интереса в мъжете. Wink
Моята девойка как ме измъкна от леглото в 7 сутринта.... Shocked, не го беше правила месец някъде и мислих, че е минал този "вреден  Mr. Green" навик.

# 159
  • София
набързо и аз да се отчета - чудничка ангина има ния #Crazy откъде се взе - не знам. от вчера е на аб, поне температурата спадна, защото се бях яко ошашкала при почти 40. и кръвни изследвания направихме за всеки случай. както и да е - пазете си децата. аз уж ния толкова я пазя, с болни деца въобще не е контактувала, ама на newsm78 щяхме да ходим в ямбол вчера, но ни се размина засега.
това от нас  bouquet

# 160
Привет!
Да оздравявате всички болни дечковци  Peace
Аз докладвам с облекчение, че диагнозата мононуклеоза при Георги отпадна , слава богу !
Остатъчни неща от нашата ангина са били, коварно е това нещо, наистина ....  Confused
Сега оздравяваме напълно / и тази седмица го задържам у дома, въпреки, че е съвсем задрав/ и от другата го пускам отново във вирусо-развъдника  Wink
Да ви споделя, че започнах да му давам едно сиропче "АDLiqiud For Kids" .... с много билки в него за укрепване на имунитета.
Хубави летни емоции ви пожелавам на всички!  Peace

# 161
Адена, бързо да оздравявате  bouquetАз се чудя защо не дойдохте онзи ден, а то Нийчето болно ConfusedЦунки от нас! Hug
Магеста, много добра новина, радвам се, че съмненията около Георги за неприятната диагноза се е разминала!Дано вече Ви отминават всички тези гадости Peace
Катя, бързо оздравяване и на Вас!Надявам се да попаднете на свестни лекари-има и такива Peace
Ние щуреем в къщи, не ми се излиза в тази жега следобяд Embarassed
Хубава вечер на всички желая!

# 162
  • София
еси, в петък не дойдохме, защото се замотах в нас и не успях. ния се скапа следобеда. сутринта нищо й нямаше. обаче добре, че стана така, защото щяхме да изпозаразим цялата банда там Confused толкова бързо се разболя newsm78 добре, че лекарката ни знае, че с мъжо ми сме супер ненормални на тема здраве и веднагически се отзова. междудругото и тя спомена за мононуклеоза, за което съм сигурна, че съжали веднагически, тъй като я залях с 193863625 въпроса за болестта и още толкова сълзи и сополи Blush аз изпаднах в тих ужас и хукнахме по изследвания в една лаборатория с познати и те като ни видяха колко сме спечени ( мъжа ми) и ревящи ( моя милост), изкараха резултата за 3 минути Whistling ( с изключение на утайката, за която трябваше час да се утаи все пак Mr. Green). всъщност то не е кой знае колко сериозна ангината, но е напълно достатъчна да ме побърка тотално. днес на ния нищо очевидно й няма. беснее из къщи, но тази температура беше доста стряскаща. аз на бабини методи не се доверявам, но да ме бяхте видели как прилагах всичко, което открих в една тема тук - белтъци по краката, лимони, чаршафи - файда никаква. почнахме аб и температурата падна веднага. мисля да отида да й направя още едни изследвания по моя инициатива да видим дали са спаднали левкоцитите, които бяха леко увеличени - демек наличие на инфекция. господ здраве да дава на тоя дето е измислил нета  bouquet спец съм по ангините вече Grinning
страхотни морски сирени междудругото виждам по снимките Mr. Green

Последна редакция: нд, 20 юли 2008, 20:27 от ADENA

# 163
Искренно ви съчувствам, знаете колко време бяхме болни и колко нощи не спах, заради тази ангина. Дано всички скоро да оздравеят, както чувам за подобрението на Жижо  Grinning

# 164
  • Vaudreuil Canada
Бързо оздравяване на болните дечица.
Magesta много се радвам за добрите новини.
Вики и Инес са много сладки.
Честито на всички чиито поводи пропуснахме да отбележим поради малко натоварване в програмата последните дни.

Общи условия

Активация на акаунт