"ДЕКЕМВРИйското хлапе иска вече на море, дупенце да напече!"

• 25 429
  • 296
  •   1
Отговори
# 165
Магеста,радвам се ,че всичко е ок!
Малката Нийка на Адена да се оправя бързо Hug

# 166
  • Варна
айде и ние да се изтипосаме след вчерашния плаж:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=261855&pid=6568103&lp=-1690
има 2-3 по-стари в началото, ама тъй е като не пиша често  Laughing
...........
да не товаря темата ето едно клипче как пием морска вода...чак сега се ъплоудна ooooh!
http://andonova.multiply.com/video/item/7/7

мимина тя по цял ден ми подрежда шкафа с обувките, после ги търся из целия апартамент  ooooh!

Последна редакция: пн, 21 юли 2008, 13:54 от Virginity

# 167
Вержи,Лорка ме разби с тези обувки на токчета!  Joy Мадамка малка!  Hug
А ето ни и нас от вчерашния плаж http://www.snimka.bg/album.php?album_id=261855&pid=6562302&lp=-596 -много се страхува и не мърда от хавлията...до водата не припарва...до басейнчето с водичка също!  ooooh!

# 168
Ноли и Лорка са страхотни малки мацки Heart Eyes
Целувки за всички!  bouquet

# 169
Момичета, благодаря ви за съпричастието!  Peace
Имам спешно питане .... моля ви за тел. или място откъдето мога да си поръчам Пентаксим-а ?
Мерси предварително !  Hug
Опс... намерих телефона , целувки  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 21 юли 2008, 16:38 от Magesta

# 170
Не е ли рано за ваксина след тази дълга болест?

# 171
Здравейте!Позагубих се и аз, но и при нас болести и хич нямаше време.И Соня, и Митко минаха през тази ангина.Даже на Соня гласчето от събота е прегракнало и днес ще ходим на контрола, че да видят защо така.И по-лошото е, че имаме отново големи проблеми с АД.Цялото и тяло е пламнало в обриви.Започнахме алопатично лечение при кожен лекар, като аз съм премахнала от менюто и алергените, с които я свързвам.Обаче, обриви още се появяват...днес ще минем и през кожната.Вече обмислям вариант за лечение при алерголози и дерматолози в София, но е отпускарски сезон и не мога да открия тези, които са ми препоръчани.Появи се и вариант за билколечение, който също смятам да опитам, но ме е страх да не навредя нещо, та още събирам инфо...И такива работи при нас...
Хубав ден!

# 172
Били, много неприятно  Confused
За в София знам една много стара лекарка ... Пешева се казва .
Тук едно наше приятелче водиха при нея .
Динозавър е в бранша, направо е стара колкото света  ... но казват , че била добра
П.С. Смятай щом аз като дете и тинейджър съм ходила при нея , за какво става въпрос  Grinning
Дано бързо намерите лечение  Peace

# 173
  • Бургас
Ето малко снимки и от нас:

http://martichka.multiply.com/photos/album/11#32

На всички болнички бързо оздравяване!

Време много за писане не остава, че в къщи Петър подивява и щом се събуди - сандалите, шапката и навън, там да беснее на воля.

Всички дечица са много порастнали и сладки.

# 174
Е, прегледаха ни.Продължаваме с лечението.Аз трябва да реша кое-алопатично или хомеопатично.Не знам.Ще умуваме днес.С хомеопатия се лекуваме вече 5 месеца и нищо.Миналата година мазах и с кортикостероидно кремче-петдневен резултат...
Магеста, прати на лични , ако е удобно, координатите на тази лекарка! Praynig

# 175
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=285669.msg7234442#msg7234442

Ей тук, видях има за нея инфо- телефон, адрес и начин на записване . Peace

# 176
Хайде оздравявайте вече, да не се кара леля ви Зори Crossing Arms!

# 177
Здравейте мами  Hug

Всички дечица да оздравяват скоро!  newsm10 Много сладки декемврийчета.    love001
мимина много е сладка малката Ноела, сама си хапва бисквитки. И Крис много ги обича. От скоро казва: бебе (на бебенцата), па-па (на патенцата). Казва вече и: о (на едно) и до или де (две) и показва с ръчички.

# 178
Добро утро! Hug
Магеста, благодаря ти много!  bouquet
Аз, покрай оплакванията, забравих да се похваля с най-голямото постижение на Сонка.Вече сме без памперс през деня и нямаме нито един фал от седмица насам.Много и се радвам.Наложи се заради кожните проблеми да го махнем по-рано, че около ластиците имаше големи петна суха кожа и решиха, че травмата от тях е по-голяма от махането на пампата.И така, за три дни , детенце вече си шляпа по гащички.И тя е много доволна и се пери, че няма пампа...
Е , похвалих си чедото!Хубав ден и приятни разходки. Peace

# 179
Здравейте мами  Hug

Всички дечица да оздравяват скоро!  newsm10 Много сладки декемврийчета.    love001
мимина много е сладка малката Ноела, сама си хапва бисквитки. И Крис много ги обича. От скоро казва: бебе (на бебенцата), па-па (на патенцата). Казва вече и: о (на едно) и до или де (две) и показва с ръчички.
Благодаря ти,Марго!  Hug Много ми хареса "о" и "де"!  Joy Големи сладури!
Нолито ама си хапва бисквитки само от около 10 дни!  Rolling Eyes А иначе много "приказва" ,всъщност почти не млъква!  ooooh! Знае как правят кончето,кравичката,патето,пилето,дори "чик-чи-рик" казва  Joy,кучето,котето,жабчето,прасенцето,влакчето (пуф-паф и туттууут)! Назовава по бебешки часовник,лампа,ябълка.На пеперудите вика "пепет"  Joy и маха с ръчички и вика "лит-лит"! А първото,което каза след мама,тати,баба,дядо,бебе,каза "цвете" и все ги души и ги дава и на другите хора да ги "миишат"!  Laughing Казва и татко,бати и батко,кака и леля! От скоро вика "Дай!" и направо ме побърква!  Crazy Казва още чаша,шише,шапка,показва как се яде сладолед,при което мога да умра от смях! Но най-сладка е като казва "дуда"!  Blush А като ме види гола посочва с пръстче от горе надолу - цици,пъп,дуда и се залива от смях!  Joy И се изумявам всеки ден колко предмети знае без дори аз да подозирам...карам я да ми носи нещо или да остави нещо или да покаже нещо и тя го прави,а аз все още си мисля,че е глупавичко бебе,което нищичко не разбира!  Wink

Само да допълня -казва и зайче,пате,мече,"чипа-чипа","нани-нани" и "бууу" на коли и  автобуси! А "папу" и "ам-ам" са най-употебявани-много обича да яде!  ooooh!
Сега някой да не си помисли,че може да казва буквички като "ч" и "щ"...казва си ги по бебешки нещата,но се разбират!  Peace
Били, Praynig!

Последна редакция: ср, 23 юли 2008, 12:13 от мимина

Общи условия

Активация на акаунт