"ДЕКЕМВРИйското хлапе иска вече на море, дупенце да напече!"

• 25 033
  • 296
  •   1
Отговори
# 255
Ето го и моето момче!
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=261855&pid=6800208&lp=-2888
отдавна не съм ви го показвала и моля дамите не се блъскайте  Crazy

# 256
Днес всички сме решили да качваме клипчета  Joy
Ето го и нашето Един танц с приятелката ми Тина
Катрин е голям бонбон  Heart Eyes , а клипчето на Влади не можах да го видя  newsm78

# 257
  • Варна
Ди, на Тина май не и се танцува много Joy но пък Велито с голям ентусиазъм hahaha
Шехерезина голяма къдруша станала малката Mr. Green
ka_tq твоя голям мъж вече бе! колко по-голям изглежда  Shocked

започна да наближава декември и не мога да повярвам че минаха 2 години! #Crazy сякаш вчера празнувахме първия рожден ден ooooh!  Confused така е те растат ние почваме да одъртяваме  Mr. Green

# 258
Ние стягаме куфарите и утре рано-рано пътуваме към морето. Морски мами, чакайте ни! Laughing
Днес за пръв път откакто я имаме Joy Венета спа до 10 часа. Дори ходих да я проверявам за температура - никога не е спала толкова до късно.
Никакви болести повече! Много хубави дечица видях, да не изброявам поименно! Ще пиша като се върнем! Поздрави и целувки на всички от нас!

# 259
  • Варна
Бети къде ще ходите? варненско или бургаско?

# 260
Вержи, давам мило и драго за Варненско! Влюбена съм в този град! Ноооо, уви, имаме станция в Китен и всяка година сме там. Имам обаче едни братовчеди с хотел между Златните и Варна и ако се престраша да им се обадя, че съм ужасно срамежлива, за да се самопоканя при тях... може евентуално септември да отскочим към Варна за 2-3 дни. Praynig

# 261
Добро утро момичета   bouquet

Последна редакция: пт, 08 авг 2008, 02:48 от Tani@

# 262
Голями бонбони видях тук в последните страници да показвате  Hug
/ не се сдържах да отбележа  Heart Eyes Grinning/
Всички дечица много, много са пораснали !
Голям въглищар малкия Крис  Wink, пък
Ди ... да бяхте сложили една шапка пред момичетата  Laughing , страхотен танц !  Grinning
Всички, всички много свежи и ведри!
Дано и майките им са така .
Аз да поизпиша малко от тази тема, чието заглавие хич не ми импонира / семейство - безработни, почиващо 3 ти месец вкъщи / някои членове и повече  Wink/ ... нормално да не мисли за почивки  Mr. Green
/ Не, че не се размечтах като погледнах морските клипчетата ... но не  Naughty , твърдо тази година ще се почива вкъщи  Peace/.
При нас след умопобъркващо стълпнотворение от болести се взе колективно решение / само Георги , дето не е много съгласен  Mr. Green/ да преустановим посещенията в забавачката.
До след няколко месеца . Не съм оптимист по отношение на здравеопазването и тогава  .... но да видим .
Поздрави на всички и много хубави летни емоции !  Hug

# 263
  • Варна
ох не издържах да ви пусна тази простотия, но се смея от половин час и трябваше да споделя с някой:

1. Хомосексуалист, който се изхожда по голяма нужда - СЕРГЕЙ
2. Човек, който ходи по голяма нужда по два пъти - БИСЕР или ДИКЕНЗ
3. Човек, който седи до кръста във вода - ДУПЕДАВЕЦ
4. Човек, който лиже задници - АНАЛИЗАТОР
5. Дете, което не е родено в Гърция - НЕГЪРЧЕ
6. Човек, който се разхожда из гората и задава въпроси на дърветата - ПИТАГОР
7. Полов акт с кол - КОЛЕБАНИЕ
8. Човек, който спира коне и каруци - КОНСПИРАТОР
9. Човек, който събира коне - КОНСУМАТОР
10. Човек, който търси жаби - ДИРИЖАБЪЛ
11. Дете, което не ходи по голяма нужда - НЕСЕСЕРЧЕ
12. Човек, който расте с една педя - ПЕДЕРАСТ
13. Човек със 100кв. метра задник - ГЪЗАР
14. Жена, която бие мъжа си - КУРАБИЙКА
15. Мъже в редица - КУРНИЗ.
16. Човек, който мрази старите хора- ДЯДО МРАЗ.
17. Човек, който се завира в дините - ДИНОЗАВЪР.
18. Човек, който пипа парите на леля си - ПАРАЛЕЛЕПИПЕД
19. Човек, който си маже космите с нафта - КОСМОНАВТ

# 264
Здарвейте!Минавам да ви понагледам.
Верджи, и аз се посмях........... Joy
Магеста, ние също поспряхме за няколко месеца сина ни от градина и после, като тръгна, значително по-малко боледуваше.През това време му давах неща за имунната система и се справихме що годе добре.Дано и при вас след паузата се получи по-успешно тръгване на ясла... Peace

# 265
Бързам да кажа ПРИВЕТ,мили мами!
Много ни липсвахте Hugвече сме си в София и ще се опитам да ви устоя с внимание.
Изкарахме си страхотна почивка сред чист въздух и зелена морава.Жалко,че свърши преждевременно,но нали и за вас трябва да има време.
Целувки за всички пораснали дечица от нас с Лори.

# 266
Привет и от нас от Бургаско (пиво Wink).
Много хубава почивка си изкарваме тук, а и имам на разположение баба и дядо - детегледачи, та да походим малко по плажове, кафенца и аквапарк. Party Макар, че съм придобила постоянен навик да наглеждам дете и като съм без него едно страннооо... чак се улових, че за чуждите деца внимавам да не стане нещо.  Crazy
Видяхме се с Ники и Пеш  Heart Eyes, но се надявам скоро с Нора и мунлейди да се видим.  Peace Бети и Венетка ги изпуснахме, че часът и мястото на срещата ни свариха неподготвени.  Confused
Страхотни снимки и клипчета на дечицата, всички страшно пораснали!  Hug
Вики както имаше свръх страх от водата, сега като се престраши и вече няма изваждане от там.  Mr. Green Мислех, че няма да доживея тоз момент като се има предвид, че в началото спазваше твърдо дистанция от водата, че и на нас не даваше да влизаме.  Laughing
Добре завърнали се на Инкини и целувки на всички дечица!   bouquet

# 267
  • Русе
Здравейте,почиващи,непочиващи и завърнали се Hug
Гледах много хубави снимки на пораснали декемврийчета! Peace
Ние сме добре,при нас е доста дъждовно,тия дни само пътуваме и следователно Бойко се побърква вече.Освен тов ни растът всички кучешки зъбки наведнъж!
Съжалявам ,че не мога да гледам клипчета с тоя бавен нет!

# 268
  • Düsseldorf
Хайде добро утро и от нас!  Hug
Миналата седмица ви бях написала дълъг пост, и малко преди да го пусна, Свиленка рестартира компютъра... Аз и без това все не стигам да пиша, ама това ме разби. Еми домързя ме да пиша пак тогава, сега ще публикувам на части за по-сигурно.. Wink
Преди всичко да пожелая на болните да оздравяват, на празнувалите наскоро да са живи и здрави, и на всички хубави летни емоции!  bouquet
Ние сме добре, Свиленка расте и беснее, само дето минаха почивките - и морето през юни, и планината през юли, и сега докато другите ходят по почивки ние ще се пържим в София. Е, и на вилата през уикендите де...
Ще пусна малко снимки от Пирин - изкарахем си страхотно там, макар и само с тати. Невероятна красота, прекрасно време без капка дъжд и откъсване от всички грижи! Беше супер!
http://svilena.shutterfly.com/

И последно - поздрав за всички, които вече се хранят сами:

Последна редакция: пн, 11 авг 2008, 09:29 от alex_shu

# 269
Ето малко снимчици и от нас:
http://prikachi.com/files/284686R.jpg
http://prikachi.com/files/284688l.jpg
http://prikachi.com/files/284691N.jpg
http://prikachi.com/files/284696i.jpg

има още много,но много ме мързи.Не съм си настроила нито мозъка,нито пък имам желание.Беше ни супер в планината,а тук е страшен задух и жега.Детото там спеше до късно,и играеше на воля в поляната.Тук само сред бетон и боклуци обикаляме.От утре ще ходим в парка,но Понтесче ни липсва.
Много целувки от нас Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт