Кандидат- студенти 2008год.

• 20 792
  • 240
  •   2
Отговори
# 60
  • София
Няма страшно, важното е да си жива и здрава. Има и други класирания, други университети, следващи години. Няма смисъл от ядове и съжаление.Все пак тазгодишните абитурентки имате вече 1 успех - взехте си матурите, държавните изпити. Това не е малко. Може да стане на второ класиране или на друго място. Не страшно и ако е чак догодина. Нищо не губиш, почивай сега - 12 год. малко ли са.

# 61
не ме приеха във Варна 1во класиране Cry
и мене  Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry
Ти къде във Варна искаше?-аз в ТУ... А в Търново имам 2  Shocked не мога да го осъзная още  Cry Cry Cry ако бях от Търново щях да искам да си видя работата, защото съм сигурна коко грешки имам. Не мога да повярвам просто. Толкова много учих, а накрая. Или са ми подминали работата или са писали к`вото им падне. Това е просто ужасно- 43% двойки и една от тях - АЗ ужасссссссссс

# 62
  • София
Спокойно момичета, нищо лошо не е станало.
Пак повтарям важното е да сте живи и здрави, починете си добре.
Матурите малък изпит ли бяха? Всичко ще се нареди, има още  класирания и университети, като не - догодина с нови сили и ще стане.
Моето дете вече има 1 месец трудов стаж и всяка вечер рови в сайтове с декорации на нокти. Не я насилвам да кандидатства. Ако и когато пожелае, тогава.
Няма ли да има море за абитурентки?

# 63
Спокойно момичета, нищо лошо не е станало.
Пак повтарям важното е да сте живи и здрави, починете си добре.
Матурите малък изпит ли бяха? Всичко ще се нареди, има още  класирания и университети, като не - догодина с нови сили и ще стане.
Моето дете вече има 1 месец трудов стаж и всяка вечер рови в сайтове с декорации на нокти. Не я насилвам да кандидатства. Ако и когато пожелае, тогава.
Няма ли да има море за абитурентки?
Това ли работи? Много е интересно.....но за мен СВЕТА СЕ СРИНА  Cry не ме интересува вече нищо  Sad

# 64
  • София
Не може света да се срине от една оценка. Колкото и банално да звуча, още много пъти ще се срива и ще виждате, че винаги трябва и може да се продължи напред. Има много-по страшни неща, нали сте живи и здрави. До октомври пък може да се отвори някаква възможностза записване. После никой не пита на кое класиране си приет.
 Много деца кандидатстват и тук и за чужбина, после освобождават места. Сега университетите  правят няколко приема.
Осъзнай оценката и разбери, че живота продължава.
Какво мисли родителското тяло по въпроса?

# 65
Какво мисли родителското тяло по въпроса?

Ами какво да мисли...Пращат ме в свободнея във Варна, а аз там не искам  Cry Cry Cry

# 66
  • София
Варна е хубав град, ще си изкараш хубаво следването. Ще си имаш студентски живот, догодина пак може да пробваш където те влече.
Има време ще го решите. Важното е отчаяни и тъжни да няма.
Пак  повтарям - щом сте живи и здрави няма страшно.

# 67
Оценките от изпитите са ми 5.50 и 5.93 и не съм приета във Варна Икономическия на първо класиране..Просто тези хора 7 ли искат да изкарам...Нямам думи, адски съм разочарована, не от себе си, а от тях. Знам, че се справих повече от добре, а сега да не ме приемат..но ще чакам второ класиране. Каквото стане...

# 68
  • ВАРНА
pav4eto,стига бе! не си приета на първо класиране с тези оценки Shocked как се прави балообразуването?
стискам палци на второ класиране да си приета!!!

# 69
  • Варна
Момичета, да не сте се объркали???
В понеделник на 4ти ще излязат резултатите за първото класиране. Верно, че в лични данни сега надписа е стряскащ и объркващ ама...Кандидат-студентът не е класиран. Това излиза на всички според мен... или е така или де що познавам кандидат студенти не са приети. Пък нали има обявени срокове.
Хайде ще постискаме още малко палци до понеделник. Praynig Grinning

# 70
  • София
Ако така излиза на всички - тези са за съд. Толкова разочаровани деца и родители, толкова изхабени нерви. Наистина - нека да се види черно на бяло и тогава ще го мислите.

# 71
Момичета, да не сте се объркали???
В понеделник на 4ти ще излязат резултатите за първото класиране. Верно, че в лични данни сега надписа е стряскащ и объркващ ама...Кандидат-студентът не е класиран. Това излиза на всички според мен... или е така или де що познавам кандидат студенти не са приети. Пък нали има обявени срокове.
Хайде ще постискаме още малко палци до понеделник. Praynig Grinning

Flash, резултатите от първо класиране във Винса вече са излезли.  Даже има и статистика за минималните и максимални балове.
Ще стискам палци на всички ви Praynig !

# 72
  • Варна
 Shocked Shocked Shocked

Аз съм изумена и объркана. И се извинявам за предния си пост. Тези хора правят каквото си знаят... срокове за какво са сложили като не си ги спазват, не знам.
ОК... значи наистина не са приети децата на първо класиране. ooooh!

Още веднъж успех по-нататък! Simple Smile

# 73
pav4eto и аз съм разочарована и то много балът ми е 21,3  моите приятелки са приети като балът им е 22,60  и нещо си ,ще чакаме второ класиране,няма как
хахах гледам статистиките ако бях мъж щяха да ме приемат

Последна редакция: вт, 29 юли 2008, 22:57 от ICE_89

# 74
Аз просто останах без думи. Второто класиране ми е шанса на мен.. надявам се да стане..ако не стане трябва да скоча от някъде, не защото не съм изкарала добри оценки, а точно обратното..Стискаме палци. Имам приети приятели там, дано и ние станем едни от тях Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт