Кандидат- студенти 2008год.

• 20 797
  • 240
  •   1
Отговори
# 90
Някоя от вас май кандидатства в Търново. Класирането излезе. Хайде, похвалете се!
Да бе...Аз и DKNY` . Само, че аз имам 2-ка  Confused Дано да са я приели  Peace

# 91
мнеее и аз не съм приета на първо класиране в Търново и много ме е яд.
Никоя от познатите ми,които са кандидатствали там не са приети на първо.................луда държава  #Cussing out

# 92
Мноооого недоволни има тая година. Мнооого  Sad

# 93
Така си е.. Много е зле тази година кандидатстването... Всеки се оплаква...

# 94
Момичета не се притеснявайте. Причината за високите балове тази година във всички Вузове са матурите. На второ класиране баловете ще паднат доста.

# 95
Момичета не се притеснявайте. Причината за високите балове тази година във всички Вузове са матурите. На второ класиране баловете ще паднат доста.
Ей затва не одобрявах матурата за прием....Трябваше всички да се явят на изпит или всички да кандидатстват с матурата. Пф....То по- добре да бях се пробвала с матурата. Тогава щях да вляза още на първо класиране по тая логика  Tired

# 96
Не е гаранция колко щеше да влезеш с матурата Simple Smile Нали виждаш мен, че с матурата не успях да вляза...

# 97
Ами да,така е.
Аз в Стара Загора на предварителния имам 5 и реших,че ще се класирам там по-лесно с матурата,въпреки че не мисля,че 5 е ниска оценка,но като имам 5,70 ще си го ползвам.И хоп ей ме на с матура-второ класиране и аз все още не съм приета.Но вече не тая надежда за там-само 15 места са.
За Търново все още чакам и се моля,но....
Видях баловете за първо класиране-мноого малко не ми е стигнало,за да влезна с българска филология.А все още не показват баловете за второ класиране. ooooh!

А все пак да запитам-знаете ли университети,които приемат по дипломата.Аз чух за един Киевски,ама слаба информация и не ми се рискува.Вие чували ли сте за някакви?

# 98
  • Далечният изток

Видях баловете за първо класиране-мноого малко не ми е стигнало,за да влезна с българска филология.А все още не показват баловете за второ класиране. ooooh!

Не  могат да покажат баловете. Те не са ЗА второ класиране, а ОТ второ класиране. Нали не мислиш, че някой си ги измисля тези балове?! Например ако в една специалност местата за прием са 20, то мин. е балът на последния 20 човек, който е приет. Така излиза първо класиране. И приемаме, че следващите с по-ниски балове остават резерви. Ако от тези 20 човека някой се откаже, на негово място влиза човекът, следващ по бал. Това вече на второ класиране. Дано да си разбрала...
Не се отчайвай, щом толкова малко не ти е достигнало! Peace
А тези Киевски, Московски и т.н.- за тях четох в някакви сайтове, че не са легитимни в България. И в "Господари на ефира" бяха давали преди време, че са фалшиви.

# 99
  • Ямбол
Здравейте на всички! Чета ви от доста време, догодина имам кандидат-студентка.
Позволявам си да се включа по темата с Киевския университет. Имам приятелка, която учи там... От няколко месеца всички договорни отношения са прекратени и сега едва ли ще получат дипломи завършващите. Не рискувайте! Фалшиви са подобни университети!

Ще използвам случая, че се включих, за да ви попитам дали някой от вас е кандидатствал в Нов български университет? Дали имате някаква информация за минимални балове и класирания?

Успех на всички кандидат-студенти!

Последна редакция: вт, 05 авг 2008, 11:37 от maria.4

# 100
maria.4, сестра ми я приеха в НБУ, първо класиране, първо желание. Психология
Резултатите за първо класиране излязоха в началото на седмицата, но нямам представа какви са баловете.

# 101
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
И аз съм приета на първо класиране  Grinning

# 102
И аз съм приета на първо класиране  Grinning

Къде? Какво?

# 103
Ти тука ли си? Аз гледам на скайпа пише, че си в Ловеч  Hug

# 104
  • Ямбол
Честито на всички, които вече са приети!
Стискам палци за тези, които чакат второ класиране!

Мирама, благодаря! Ще следя форума в НБУ.

Общи условия

Активация на акаунт