Царевица с топено сирене

  • 3 459
  • 17
  •   1
Отговори
# 15
  • Мнения: 444
 Peace публикувах отговора два пъти  newsm78

# 16
  • Мнения: 1 699
Много ти благодаря.Но и аз ще пропусна гъбките че  само това не обичам.  bouquet

# 17
  • Добрич
  • Мнения: 5 453
Аз правя по подобен начин царевицата по рецепта от едно кулинарно предаване. Загрявам мазнината / олио, маргарин /и добавям няколко лъжици бяло брашно, за да се запържат. После наливам прясно мляко с непрекъснато разбъркване. Когато започне да се сгъстява сипвам царевицата и продължавам задушаването на слаб огън.  Става много вкусно, ако непосредствено преди да се изтегли от огъня се посипе с настърган кашкавал.

Общи условия

Активация на акаунт