До момичетата в Бургас-информация за гинеколог 2

• 125 214
  • 962
  •   1
Отговори
# 495
и мен ме интересува за дорийска дали ако отида с направление ще се ме претупа и няма да ми обърне достатъчно внимание

Не мисля, че ще те претупа, защото си с направление. Но и не е от лекарите, които преглеждат обстойно в интерес на истината /става дума за профилактичен преглед, не за бременност/ Но поне шапка и свалям, че предлага да направи цитонамазка, попаднах на доста други нейни колеги, които не го правят и даже са ме питали, "че за какво ти е"  ooooh!

# 496
двуумя се между нея  и гамишев

# 497
И аз да взема отношение по темата за АГ специалистите в Бургас, че доста неща изчетох. От години посещавам само един лекар и той е д-р Веселин Шик. Много съм доволна, много разбираемо обяснява нещата, не ти говори с неразбираеми термини и е внимателен.

# 498
Той - Шик - е и моят лекар.Воде двете бремености на сестра ми, и моята също и когато се наложи спешно секцио реагира супер адекватно и навреме.
Сигурно ще се намерят кофти мнения и за него, както за всеки друг лекар и това е разбираемо.
Не може да се отрече факта, че е доста груб на моменти  в приказките си, но пък никой не отива на лекар да му говорят мило, мое мнение.

# 499
Мерси,на мен мие още рано-юни 2009 ще раждам.Сега просто събирам мнения. Wink

# 500
момичета,можете ли да ми кажете нещо за доктор Дорийска?

Нещо конкретно ли те интересува? Аз съм доволна от нея, тя ми следи бременността и при нея родих.

Здравейте и от мен. Нова съм и съм в 7 мес.,  доктор Дорийска ми води консултациите и ме интересува каква сума взима за уговорка за раждане /нормално или секцио/. Благодаря предварително

# 501
Момичета моля ви да споделите, кой от гинеколозите в Бургас е добър за Фетална морфология. Аз съм в 4-тия месец и искам да си направя това изследване. Д-р Братова следи бремеността ми и ми каза, че всеки лекар правел това изследване, което не е вярно, защото е много важно специалистът, който прави изследването да е добър. Ще съм ви много благодарна!!!

# 502
  • Бургас
Момичета, знаете ли дали в Бургас се прави БХС и по ЗК ли е, понеже една приятелка си е правила някъде началото на годината и каза, че и струвало 40 лв, понеже тук и вземат кръв, но я изпращали в "Майчин дом" София за изследване и не се поема от касата все още, а друга - миналата седмица са и взели кръв, тук в "Лина", платила е само 2 лв и резултата е излязъл на следващия ден newsm78. Тя не е сигурна дали е точно БХС, но резултатите са трите хормона на бременността, значи явно е това. Благодаря ви!!!  bouquet

# 503
Момичета, знаете ли дали в Бургас се прави БХС и по ЗК ли е, понеже една приятелка си е правила някъде началото на годината и каза, че и струвало 40 лв, понеже тук и вземат кръв, но я изпращали в "Майчин дом" София за изследване и не се поема от касата все още, а друга - миналата седмица са и взели кръв, тук в "Лина", платила е само 2 лв и резултата е излязъл на следващия ден newsm78. Тя не е сигурна дали е точно БХС, но резултатите са трите хормона на бременността, значи явно е това. Благодаря ви!!!  bouquet
БХС се прави единствено и само в генетичната лаборатория на майчин дом - София. Изследването все още не се поема от ЗК. Може от тук в Лината да ти вземат кръв и да я изпратят там, а резултата се получава при лекаря който ти е назначил изследването, в Лина се плащат 16 лв за куриерската услуга и 2 лв. за манипулацията, а на генетичната лаборатория по банкова сметка им се превеждат 15 лв. /доскоро са били 22 лв/ и екземпляр от платежното се изпраща заедно с кръвта и другите документи попълнени от доктора
Явно приятелката ти си е правила друго изследване

# 504
Момичета моля ви да споделите, кой от гинеколозите в Бургас е добър за Фетална морфология. Аз съм в 4-тия месец и искам да си направя това изследване. Д-р Братова следи бремеността ми и ми каза, че всеки лекар правел това изследване, което не е вярно, защото е много важно специалистът, който прави изследването да е добър. Ще съм ви много благодарна!!!
Не се заблуждавай ,че някой лекар в Бургас прави ФМ .От опит ти казвам, че такива нямаааааааааааааааа.

# 505
  • Бургас
Благодаря ви, момичета!!!  bouquet И аз така предположих, но исках да съм сигурна. Интересно, какво ли са и изследвали на приятелката ми тогава newsm78, понеже каза, че имала резултати за хормон на бременността и АТФ /даже повишен/.

# 506
АТФ /даже повишен/.[/i]
Сигурно става въпрос за АФТ, той се изследва при БХС, но доколкото знам там е малко по - различно, а може и да се изследва отделно без да е част от тройния или четворен тест БХС. Нека приятелката ти да си види в коя седмица го е правила и какви са референтните граници на Лината за тази седмица и ако наистина е завишен да потърси консултация със специалист  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover дано всичко с нея и с бебето и да е наред

# 507
  • Бургас
О-о-о, слава Богу, е /са/ #Crazy добре. Оказало се, че завишените стойности се дължат на факта, че бебетата са две Peace и разбира се това не е открито до 18-та седмица на бременността ooooh!. Още едно доказателство за "способността и компетентността" на бургаските АГ специалисти. #2gunfire

# 508
О-о-о, слава Богу, е /са/ #Crazy добре. Оказало се, че завишените стойности се дължат на факта, че бебетата са две Peace и разбира се това не е открито до 18-та седмица на бременността ooooh!. Още едно доказателство за "способността и компетентността" на бургаските АГ специалисти. #2gunfire
Много се радвам , че и приятелката ти и бебетата и са добре  Hug. При двуплодна бременност изобщо не се препоръчва правене на БХС защото дава фалшиви резултати

# 509
Здравейте и от мен. Нова съм и съм в 7 мес.,  доктор Дорийска ми води консултациите и ме интересува каква сума взима за уговорка за раждане /нормално или секцио/. Благодаря предварително

Най-добре я питай. Мисля че скоро ми бяха споменали 500лв за секцио, но не съм сигурна. Аз като раждах преди 4 години нямаше тарифа, т.е. не ми е искала пари, дадох й колкото аз си реших  Peace

Общи условия

Активация на акаунт