До момичетата в Бургас-информация за гинеколог 2

• 125 220
  • 962
  •   1
Отговори
# 480
Нефертити, явно не е само Лина Tired В "Тошкина" също ми взимаха такса Rolling Eyes В ОРБ на втория етаж не знам каква е лабораторията, но също си плащах 2-та лева.
Голдиnewsm78 следя си бременноста в Ел масри, там работят с лабораторията на Тошкина, досега не съм дала и стотинка за изследвания. В болницата имат договор с Лина, така че където има лаборатория все е към тях

# 481
Ами случайно си направих веднъж изседванията в М.Рудник до кметството, където е джипито ми и аз си изкарах 2та лева, а те ми казаха че за бременни е безплатно!Много се изненадах и аз!

Относно "специалистите" бях в 7месец бременна и точно на рожденият ми ден Калчева ми изкара акъла, че бебето ми нещо не е наред, изоставало с развитието и че сърдечната му дейност била с шум!Полудях от притеснение!А доколкото знам в момента само тя има 3д 4д апарат!В Меден рудник също има, там не съм ходила, но моя приателка беше доволна!Но искам да напомня, че там не са акушер-гинеколози, а диакностици!

# 482
явно е много трудно да си избереш аг в бургас. доволни са момичета, при които всичко е минало ок / дано да са повече такива /. а аз си представям лекар, който след като се запознае с проблемите ти и те прегледа да ти каже: ела отново едикога си.
относно следенето на бременност за себе си отчитам следната грешка: ходих на консултации при лекар, който не работи в болница, т.е.не изражда и при който няма акушерка / което също не приемам за нормално /. също така смятам, че гинеколога е длъжен да те запознае с всички  необходими изследвания, които могат и трябва да бъдат направени, за да се разбере състоянието на плода и бременната жена, независимо дали имаш някакви проблеми или не  и дали тези изследвания се поемат от здр.каса или не, а не да се налага да изпрочитаме всички статий и форуми в интернет, където информацията не винаги е точна и изчерпателна. и нека тогава си каже цената.

# 483
Аз точно от това съм доволна, че лекарката, която ми следи бременността не работи в болницата и каквото и да съм я питала за някой лекар или акушерка ми е отговаряла откровенно!Също така в началото на бременността си бях с близначета и имах проблеми и тя тогава откровенно ми каза, че ако продължи така положението ми най добре да отида до София, а междувременно ме прати при още един лекар да потвърди диакнозата!Казвала ми е за всички изследвания и с и без здравна каса!Само не мога да разбера защо трябва да има непременно акушерка? newsm78 На мен лично не ми е приятно много хора да седят и да те гледат и обсъждат бебето ти!

# 484
  • Бургас
Нефертити, явно не е само Лина Tired В "Тошкина" също ми взимаха такса Rolling Eyes В ОРБ на втория етаж не знам каква е лабораторията, но също си плащах 2-та лева.
Голдиnewsm78 следя си бременноста в Ел масри, там работят с лабораторията на Тошкина, досега не съм дала и стотинка за изследвания. В болницата имат договор с Лина, така че където има лаборатория все е към тях
В такъв случай явно е до съвестта на лаборантите ooooh! Онзи ден правих в "Тошкина" изследвания на малката и умишлено попитах /нали и децата са освободени от потребителска такса/ и пак ми обясниха, че двата лева за манипулацията били отделно от потребителската такса; явно действат на принципа, ако мине номерът Whistling
Жужа, то по принцип е хубаво, че са специалисти по образна диагностика, а не гинеколози /ако Дея се интересува не просто от пола на бебчето, а и от развитието на органите/, но в М.Рудник в такъв филм ме бяха вкарали, че нито ми се иска да си спомням, нито да го повтарям в тази тема #Cussing out

# 485
  • у нас

В такъв случай явно е до съвестта на лаборантите ooooh! Онзи ден правих в "Тошкина" изследвания на малката и умишлено попитах /нали и децата са освободени от потребителска такса/ и пак ми обясниха, че двата лева за манипулацията били отделно от потребителската такса; явно действат на принципа, ако мине номерът Whistling

Не лаборантите решават дали да вземат пари или не. Peace

# 486
Не съм сигурна дали е до лаборантите, в смисъл че не те си прибират парите, защото в Лина винаги са ми издавали касова бележка!

# 487
  • Бургас
Ами, явно аз съм адски тъпа и неориентирана Embarassed, защото ходя в "Тошкина" в Славейков /за бебето конкретно/ и парите ми ги иска лаборантката заедно с направлението, а не на регистратурата ooooh!
Сори за оффа Embarassed
Иначе, докато бях бременна повечето ми изследвания бяха в "Лина" до пицария "Зорница" и самата лаборантка ми вземаше направленията и ми издаваше касова бележка newsm78
И проблемът ми заприличва на коментирания преди "полага ли се направление за цитонамазка" - въпрос на добра воля, явно Close

# 488
Полага се направление за Цитонамазка да. Правила съм 3 до сега, нито един път не съм платила за тях, освен мисля редовните 2лв в лабораторията и пак не съм сигурна за 2-то лева.

# 489
Два пъти годишно си правя цитономазка винаги с напранление. Плащам само 2лв  .Освен цитономазка по каса съм си правила и микробиологични изследвания.

# 490
iskam da spodelq,4e az sam dovolna ot d-r Stoqnov  ot Transportna.

Последна редакция: сб, 01 ное 2008, 08:59 от poppi28

# 491
момичета,можете ли да ми кажете нещо за доктор Дорийска?

# 492
момичета,можете ли да ми кажете нещо за доктор Дорийска?

Нещо конкретно ли те интересува? Аз съм доволна от нея, тя ми следи бременността и при нея родих.

# 493
magdalena_bs Дорийска е една от най- коментираните!Казани са много неща за нея просто прочети!Едва ли някой ще си е променил мнението си за нея!Иначе както за всички доктори има и добри и лоши мнения!То винаги ще е така, ще има много доволни и много недоволни!Аз лично не съм ходила при нея и нямам мнение!

# 494
и мен ме интересува за дорийска дали ако отида с направление ще се ме претупа и няма да ми обърне достатъчно внимание

Общи условия

Активация на акаунт