До момичетата в Бургас-информация за гинеколог 2

• 125 212
  • 962
  •   1
Отговори
# 585
  • Бургас
FoxMamma уважавай другите и тяхното мнение.  Peace

# 586
  • Бургас
Цитат
FoxMamma темата е информация за гинеколог

не думай....!!!!!
айде това е последно

и за да съм в темата...аз не съм доволна от Братова...(така добре ли е щастливка - мързеливка )

Ако не умееш да говориш ,научи се да мълчиш!

# 587
щастливка - мързеливка ще те удостоя с мълчанието си.... штттттттт ignore2

# 588
  • на дъното
Ееее ама вие го обърнахте направо на......Като искате пишете си на налични. Пак ли искате и тази тема да  smile3550 Извинявам се за бруталното изказване но пак 2 страници от темата се запълниха с глупости.Ще повторя понеже явно не се четат първите страници Позволявам си да пусна продължение на темата,но с цел да се запази характера и.Моля ако някой не е доволен или доволен от даден лекар да пиши където е мястото в Черните и бели списъци за Бургас.

# 589
Нова тема ли пускаш?
А линкче към нея може ли да сложиш?

# 590
  • на дъното
Не! Надявам се да се запази характера на тази тема ако не някой друг да ме замести  Wink понеже в събота ще вадим бебчо.

# 591
  • Бургас
Не! Надявам се да се запази характера на тази тема ако не някой друг да ме замести  Wink понеже в събота ще вадим бебчо.

Peace

Успех мила и леко раждане.Да гушнеш най-сладкото бебче. Hug

# 592
  • Бургас
silviayo ще стискаме палци всичко да е наред
 и бързо да ви изпишат да се гушкате в къщи.

# 593
  • Бургас
silviayo всичко ще е наред, пожелавам ти леко раждане и едно здраво бебе .  ylinfant
Обещавам да не спамя повече темата

# 594
вчера бях при гамишев за профилактичен преглед останах доволна пусна ми микробиология и цитонамаска
дадах в лабораториятаза микроб.изследвания в понеделник ще са готови казаха но сега се сещам не ми дадоха картонче дали са забравили аз отидах в последните минути на работнота време и аз бързах и сега не мога по нета да проверя ще ходя на място в понеделник с лична карта ли ще си ги взема  newsm78 като нямам картонче

# 595
вчера бях при гамишев за профилактичен преглед останах доволна пусна ми микробиология и цитонамаска
дадах в лабораториятаза микроб.изследвания в понеделник ще са готови казаха но сега се сещам не ми дадоха картонче дали са забравили аз отидах в последните минути на работнота време и аз бързах и сега не мога по нета да проверя ще ходя на място в понеделник с лична карта ли ще си ги взема  newsm78 като нямам картонче

# 596
bori_to   в коя лаборатория? Ако е в тази на 2-ри етаж в 1-ва поликлиника /то всъщност май само там правят микробиология  Rolling Eyes/ аз съм си взимала резултати само като си кажа имената  Peace

# 597
  • Бургас
Бори,казваш си трите имена и ти дават резултата. Peace

# 598
в лаборатория лина
и един последен въпрос аз си правих тези изследвания по време на овулация дали в тези дни е добре вие преди след по средата на цикъла си правите изследвания кога е най добре

# 599
silviayo , успех и леко раждане мила Hug

Общи условия

Активация на акаунт