До момичетата в Бургас-информация за гинеколог 2

• 125 213
  • 962
  •   1
Отговори
# 570
  • България
Цитат
Но все пак бих искала да знам защо съветваш да не се ражда тук. Живот и здраве имам намерение да раждам пак някой ден

да разбира се че имам причина да пиша така... но нямам намерение да я споделям с вас (може нали)

А защо изобщо пишеш в такъв случай  newsm78 Мисля , че сме тук за да со помагаме , а не да се нападаме

# 571
ами може да не искам да си спомням,а  newsm78

# 572
Аз имам един въпрос, къде в Бургас, освен при Калчева може да се направи запис на тоновете, защото в ценоразписа на Света София го има като услуга, но се оказа че там запис не правят
И Дорийска прави. Но незнам заплаща ли се или е по ЗК. newsm78
Hug Hug Hug Много ти благодаря за тази информация, днес бях там.
За другите на които евентуално ще им потрябва, акушерката на Дорийска е тази която идва на лекциите на 9 месеца и води училището за бременни което е на Шейново до Втора поликлиника, много е мила, и отговори на толкова много мои въпроси

# 573
  • На морето!
ФоксМама, съжалявам за това което си преживяла, каквото и да е. НО това не ти дава право да държиш такъв тон или да правиш заключения. Моето дете е здраво, роди се бързо, нямам шевове и постоянно имах човек до себе си, без да му плащам. За съжаление не всички раждания завършват така, но това се случва не само тук, например Елвира е в будна кома, въпреки всички прекрасни неща, които можем да прочетем за болницата във Варна. Грешки стават навсякъде, трагедии, за съжаление, има много. Винаги ми е болно когато науча за такъв случай, но няма гаранция, че това е щяло да се избегне на друго място.

# 574
Цитат
да правиш заключения

заключения си правя на база моя опит и имам това право!

# 575
  • Бургас
FoxMamma темата е информация за гинеколог, тук четат момичета който искат да раждат в Бургас, достатъчно е мнението ти веднъж написано, това че не си доволна от докторите има черен списък, и Менина много ясно ти е написала че лошото може да се случи на всякъде. Погледни първи пост.
Позволявам си да пусна продължение на темата,но с цел да се запази характера и.Моля ако някой не е доволен или доволен от даден лекар да пиши където е мястото в Черните и бели списъци за Бургас.

# 576
Цитат
FoxMamma темата е информация за гинеколог

не думай....!!!!!
айде това е последно

и за да съм в темата...аз не съм доволна от Братова...(така добре ли е щастливка - мързеливка )

# 577
  • Бургас
Извинявам се  ,за спама ,но прекаляваш.

# 578
аз пак се чудя при кой да отида за един профилактичен преглед да си пусна едни микроб.изследвания
искам да не ме претупат
мисля си за гамишев ходила съм при него но преди 2г  newsm78 или дайте някакви предложения

# 579
  • Бургас
аз пак се чудя при кой да отида за един профилактичен преглед да си пусна едни микроб.изследвания
искам да не ме претупат
мисля си за гамишев ходила съм при него но преди 2г  newsm78 или дайте някакви предложения

Точно за това мога да препоръчам Братова ,ходила съм няколко пъти за цитонамазки и изследвания .Много е внимателна ,но ти препоръчвам да отидеш в частния кабинет - там е много по-спокойно ,аз ходих с направление.За изследванията ме е пращала в частната лаборатория на Рупубликанска и в Първа поликлиника.

При когото и да отидеш просто си поискай тези изследвания и питай дали работи с четка за цитонамазката.

# 580
ами имам резерви за нея сестра ми ходи при нея и ми каза че пуши в кабинета което ми направи лошо впечатление

# 581
  • Бургас
За Братова мога да кажа само хубави неща.
Следи ми бременността и ми прави всички изследвания,
които ми се полагат без да мрънка.
След няколко месеца ще ходя и за цитонамазка.

# 582
  • Бургас
Фокс мама , звездички ли гониш или комплекси избиваш newsm78
За цитонамазка си ходих пак при Добрева, останах много доволна, както винаги Peace

# 583
  • Бургас
Никога не съм я сварвала да пуши в частния кабинет ,чувала съм за кабинета в болницата ,че пуши ,но там не ми допада обстановката и затова ти прпоръчах частния кабинет.

# 584
Пуши и още как....всеки път...

Goldie и двете... smile3532

Общи условия

Активация на акаунт