До момичетата в Бургас-информация за гинеколог 2

• 125 213
  • 962
  •   1
Отговори
# 555
спешно ми трябва мобилен телефон на лазарова

ВИЖ ТУКА http://www.rlkbs.com/doctor.php?id=24

# 556
спешно ми трябва мобилен телефон на лазарова

ВИЖ ТУКА http://www.rlkbs.com/doctor.php?id=24

# 557
Кажете ми добър лекар в отделението за патологична бременност. За съжаление на приятелката ми и се налага да постъпи там, защото при последния преглед се оказало , че бебето не се развива. Сега тя е в 9 седмица а бебето отговаряло на 4.5 седмица. Лекарката и казала да постъпва веднага в патологията за премахване на бебето? Да попитам и още нещо- Заплаща ли се подобна процедура, колко? Колко време се лежи в отделението?

# 558
  • Бургас
Кажете ми добър лекар в отделението за патологична бременност. За съжаление на приятелката ми и се налага да постъпи там, защото при последния преглед се оказало , че бебето не се развива. Сега тя е в 9 седмица а бебето отговаряло на 4.5 седмица. Лекарката и казала да постъпва веднага в патологията за премахване на бебето? Да попитам и още нещо- Заплаща ли се подобна процедура, колко? Колко време се лежи в отделението?
НО ДАНО ВСИЧКО ТОВА ДА НЕ Е ВЯРНО, ДА НЕ Е ВИДЯЛА, а и има 3, 4 дена наблюдение, преди действието.
Хм , лекарката която е установила че няма развитие на плода не я ли праща и при някой друг за още едно мнение?
При мен Георгиев искаше и още едно мнение на специалист , преди да постъпя за изчистване.За съжаление не зная кой са сега в патологията (преди повече от 3 години ми се случи) но за успокоение и кажи че е с упойка и нищо няма да усети, а за заплащане по мое време НЕ НИЩО, защото е по медицинско направление, държат два дена и пускат ако няма усложнения.

# 559
  • Бургас
непременно второ мнение преди да постъпи за нещо сериозно в патология Peace

и дано да не е истина Praynig

# 560
непременно второ мнение преди да постъпи за нещо сериозно в патология Peace
и дано да не е истина Praynig
Peace
Завеждаща на патологията е Ковачева /да не вярва много на нейното мнение/ Китипов също е там и всичко други лекари които работят в родилното се въртят и в патологията. Но наистина е най-добре преди да постъпи там да потърси поне още едно мнение , дори две

# 561
  • България
Втото, трето и т.н. мнение  На мен в 9-та седмица ми казаха , че няма бебе  Shocked Слава Богу бебето си беше съвсем добре и нормално развито

Последна редакция: нд, 21 дек 2008, 01:06 от Reny27

# 562
Благодаря за съветите !!! Ще се обадя да и кажа.

# 563
Здравейте!
и аз доста се рових и търсих информация за добър лекар в нашия град
то както се вижда-има доста противоречиви мнения Confused

аз ходих при Парушева и при Георгиев,но тъй като проблемът ми не мина,а просто се поуспокои аз реших да потърся друг лекар.Иначе като лекари се отнесоха с внимание към мен,но след като отидох при Душепеев с направените по-рано резултати от другите двама лекари се оказа,че не са направени както трябва
надявам се да ми открие поне той причината и да излекувам проблема си
за първото ми посещение от него като цяло съм доволна,но...рано е да се каже още

# 564
Аз имам един въпрос, къде в Бургас, освен при Калчева може да се направи запис на тоновете, защото в ценоразписа на Света София го има като услуга, но се оказа че там запис не правят

# 565
  • вкъщи
На мен и при двете бременности в 7-8 седмица Лазарова твърдеше,4е бебето е мъртво и искаше да ми прави аборт.Добре,4е се самоизписах и сега съм мама на щерка и син.Задължително да потърси поне 2 мнения приятелката ти.

# 566
  • Бургас
Аз имам един въпрос, къде в Бургас, освен при Калчева може да се направи запис на тоновете, защото в ценоразписа на Света София го има като услуга, но се оказа че там запис не правят

И Дорийска прави. Но незнам заплаща ли се или е по ЗК. newsm78

# 567
За съжаление моята приятелка са я приели в болницата още в събота за изчистване. Тази сутрин се чух с нея и все още лекарите нищо не са предприели- Дали ще я изчистват или ще има някакъв шанс зародиш за оцеляване. И тя милата е доста притеснена. Един доктор и казва едно, друг друго. трябва ли да яде не трябвя ли - всеки е със собствено мнение. Засега последно са и казали че ще я наблюдават още 1- 2 дни  после ще прецинят. А довечера, който лекар дойде на визитация   chefнищо чудно и трето мнение да има.Проблемаът е че докторите и казват че пулс не усещат на бебето в 9 седмица и ако било по- малко не можело още нищо да се види и да се определи.

# 568
  • Бургас
И Иванов прави запис

# 569
Цитат
Но все пак бих искала да знам защо съветваш да не се ражда тук. Живот и здраве имам намерение да раждам пак някой ден

Reny27 раждай кадето си искаш и колкото си искаш, да разбира се че имам причина да пиша така... но нямам намерение да я споделям с вас (може нали)

аз също може би някой ден ще раждам и пак няма да родя тук....това е...  Peace

Общи условия

Активация на акаунт