До момичетата в Бургас-информация за гинеколог 2

• 125 214
  • 962
  •   1
Отговори
# 540
И аз така си мислех, че няма специалисти по фетална морфология в Бургас. А някой знае ли кога и на какъв тел. мога да си запиша час във Варна - четох за доц. Балев в клиника "Темелков".

Приятна вечер на всички!

# 541
  • Бургас
И аз така си мислех, че няма специалисти по фетална морфология в Бургас. А някой знае ли кога и на какъв тел. мога да си запиша час във Варна - четох за доц. Балев в клиника "Темелков".

Приятна вечер на всички!
Тук има информация за него, но не зная колко е актуална:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=105428
Иначе моя приятелка ходи във Варна, но беше при някаква жена /не и помня името/ Embarassed и тя я прати в София, понеже там били по-добри специалисти и виждали и по-малките аномалии /пр. даже и 6-то пръстче, да речем/. Софийските мами препоръчват доц. Томова и д-р Марков.

# 542
  • Бургас
За ФМ в Бургас наистина никой не е специалист, а са нещо като самоуки в тази област. Има официален регистър на лекарите притежаващи сертификат и специалност да я правят. За Варна аз лично знем за Балев /мн. трудно записване на часове само петък от 7,30 часа и то за следващата седмица на тел. 052/ 600126, 127, ама трябвало много да си настоятелен и най добре било на място да се отиде към 07,30 часа/ и др. е Давидков /по скъпо работел и по лесно се записвали часове/. В София вече избора е по голем освен веча препоръчаните и доц. Димитрова /Фемина/ също прави това изследване, но специално за ранната ФМ трябва да я питаш дали ще я направи, че имам нещо спомен че отказвала ранна, ама може и да бъркам.

# 543
само да споделя, че ценоразписа на Давидков "леко"
надвишава този на колегите му.
за 3 прегледа  ( 14 г.с., 22 г.с., и в осми месец) взима х 80 лв. за всеки.
за 2 прегледа х 100.
а ако отидеш, като мен например, само в 8 месец,
ми поиска 160 лв.
за ФМ препоръчвам Др. Галина Петрова в Айтос,
страхотен специалист
по мнение на други майки.
мен лично отказа да ме приеме
заради натоварен график.

# 544
Аз ходех паралелно и при нея, Галина Петрова, на прегледи докато бременеех. Ми... доволна съм честно казано, има сигурно и лоши отзиви за нея, както за всеки друг, ама аз съм с добро ........

# 545

страхотен специалист
заради натоварен график.

Моето мнение, че не е никакъв специалист. Писала съм и преди за нея има недопустими гафове довели до стерилитет. Освен това нейното също не е ФМ, колкото Калчева прави ФМ.

# 546
Само да припомня, че май пак забравяте ФМ се прави и на 2Д,  не е задължително да е 3Д!

# 547
знаете ли д-р гамишев как му е работното време кои дни и как е с запазването на часове смисъл една седмица предварително ли се запазва час благодаря предварително
имали мами които го посещават включете се

# 548
Само да припомня, че май пак забравяте ФМ се прави и на 2Д,  не е задължително да е 3Д!

то не е задължително,
но 2Д понякога не могат
да видят и пола на бебето,
да не говорим за диагностика
на плода.

Ивето, съгласна съм.
Не я препоръчвам аз Петрова,
осланям се на мнение на майки,
на които е помогнала при трудно зачеване
и износване на плода.
Предполагам както и ти,
така и те, не си излислят.
Както обикновено мненията са
фифти/фифти.

знаете ли д-р гамишев как му е работното време кои дни и как е с запазването на часове смисъл една седмица предварително ли се запазва час благодаря предварително

пусна ли търсачката, трябва да ти излезе все нещо за него.
толкова много му се споменава името.

# 549
  • Бургас

Аз бях днес на преглед , не се чака много, макс. 15 мин. Ако си с час и има други жени в чакалнята, по-добре ги разпитай коя има час и коя не, защото записаните са с предимство.
Мисле, че преглежда в понеделник и четвъртък, около седмица по-рано записва.

# 550

страхотен специалист
заради натоварен график.

Моето мнение, че не е никакъв специалист. Писала съм и преди за нея има недопустими гафове довели до стерилитет. Освен това нейното също не е ФМ, колкото Калчева прави ФМ.

Подкрепям Ивето , никакъв специалист не е , само пари са и в главата , дори и непряко благодарение на нея загубих бебето си в шестия месец при условие
че знаеше за първата ми загуба и не предприе никакви мерки , дори и не ме насочи към адекватно лечение и изследвания.
За мен не е лекар , а мелачка за пари Confused
А прегледа който прави на 3Д не е никаква ФМ Thinking

# 551
На мене ми правиха ФМ на 2Д не на 3Д в Света София. Изглежда че ако бременноста ти върви добре и лекарите са добри, но ако има проблем тогава е проблема и в лекарите. Не съм платила нищо допълнително освен редовната такса от 25 лв.

# 552
  • Бургас
На мене ми правиха ФМ на 2Д не на 3Д в Света София. Изглежда че ако бременноста ти върви добре и лекарите са добри, но ако има проблем тогава е проблема и в лекарите. Не съм платила нищо допълнително освен редовната такса от 25 лв.
Много интересно, мен Ризова от Св. София ме прати в София на ФМ, като ми каза че в Бургас никой не прави както трябва. Бремеността ми е напълно нормална..
А не мисля че все още има някой който да си мисли че ФМ се прави на нещо различно от 2Д, за екстра примерно пускат 3Д да се види лицето че няма физ. увреждания някакви, но цялата диагностика е на 2Д. Peace

# 553
uote]
Много интересно, мен Ризова от Св. София ме прати в София на ФМ, като ми каза че в Бургас никой не прави както трябва. Бремеността ми е напълно нормална..
А не мисля че все още има някой който да си мисли че ФМ се прави на нещо различно от 2Д, за екстра примерно пускат 3Д да се види лицето че няма физ.
увреждания някакви, но цялата диагностика е на 2Д. Peace

[/quote]

И аз ходя при Ризова но в София не ме е пращала да ходя на ФМ. Само ни спомена че имало две лекарки, които само с това се занимавали и не влизали в родилна зала.

# 554
спешно ми трябва мобилен телефон на лазарова

Общи условия

Активация на акаунт