До момичетата в Бургас-информация за гинеколог 2

• 125 214
  • 962
  •   1
Отговори
# 525
  • Бургас
Здравейте!
За детски гинеколог имам някякъв мътен спомен за д-р Сурджийска.мисля в Св.София преглежда
Навремето тя беше детски гинеколог, мен майка ме е водила при нея, и ми изписа хормонални таблетки, а бях още дете, и започна да ми идва цикъл по два пъти в месеца. После се оказа, че е трябвало да пия само малко витамини.
Ох, незнам дали за тук ми е въпроса, но знаете ли има ли в Бургас детски гинеколог. Дъщеричката ми има слепване на малките срамни устни и педито ни даде направление за гинеколог, но аз незнам къде да я заведа  Rolling Eyes Помогнете...  Praynig
Имаше майки с подобни проблеми, дано се включат.

# 526
Здравейте!
За детски гинеколог имам някякъв мътен спомен за д-р Сурджийска.мисля в Св.София преглежда
да точно Сурджийска е детски гинеколог

# 527
     Преди време една майка с подобен проблем беше споменала за Мърмърова, не е детски, но тя беше останала доволна. Дано се включи, че не се сещам коя беше  newsm78

# 528
  • Бургас
На моята дъщеря слепването го оправи д-р Калчева, но тя не работи със ЗК.
Иначе се справи страхотно - за секунди, дори и аз не разбрах, да не говорим за детето  Wink
А се бях доста притеснила  Simple Smile

# 529
Благодаря ви момичета за отговорите. Мисля, че 200 лв за нормално раждане не е много. Иначе се двоумя за Сливен, но разбрах, че в клиника Ева няма техника за бебетата и  ако стане нещо ги пращат в окръжна болница. То по-добре ако е в Сливен да е направо в окръжна. И все пак ми се иска детето да е родено в Бургас. Термина ми е на 07.01.2009 а на 17.01. ще навърша 35г та се чудя дали няма дя каже Дорийска да бъде секцио.

# 530
  • Бургас

mi6_77а ти искаш ли секцио? имаше преди 5,6 години нещо като неписало правило щом е над 30 години майката и ражда за първи път се презастраховаха и назначаваха секцио (имаха и един лаф във родилно водиха е майка първескиня) та ако се чудиш поговори с лекарката, аз раждах на 31 и ми препоръчаха секцио.

# 531
тази тема защо така затихна

# 532
  • Бургас
Привет! Hug
За д-р Сурджийска нищо добро не мога да кажа. Спомена ми е от груби и дебели пръсти и лошо отношение. Бях 15 годишна, когато ми изписа хормонални инжекции за 3 месеца, защото ми идваше на 40 дни в следствие от прекаран Хепатит А. Сестрата, която трябваше да ми ги бие ме посъветва да потърся и второ мнение, защото препарата бил доста силен и със странични ефекти. Та прегледа ме и д-р Градева, която каза, че няма проблем и ще го израста. Наистина след няколко месеца всичко се нормализира.
Бременността ми следи д-р Мърмърова. Праща ме другата седмица на запис на тонове при д-р Калчева, че съм близко до термин и да се видело скоро дали ще се ражда. Laughing
Та някой може ли да ми каже как седи въпроса със записване на часове, каква е цената?
Благодаря предварително Hug

# 533
  • Бургас
За запис на тонове няма да имаш проблем с час, защото се правят в другата стая, където преглежда Парушева. Евентуално да не е в нейното работно време, което е следобед, май  newsm78
Сестрата, която е отвън и записва часове, ти слага колана и пуска машината.
Само че такива неща трябва да ни ги предлагат безплатно, особено в последния месец, а то в цял Бургас май само при Калчева може да си направиш запис с нон стрес тест, евентуално в болницата. Цената май е 20 лв. , което си е множко, при положение, че по презумпция през 9 ят месец е хубаво всяка седмица да ти следят тоновете.

Късмет и леко раждане   bouquet

# 534
В ценоразписа на Света София има услуга запис на тоновете за 10 лв.
http://www.saintsofia.com/index.php?lang=bg&menuid=5&cabid=13 обаче незнам дали е актуално обади се по телефона и питай

# 535
  • Бургас
Мацки, много ви благодаря! Hug

# 536
Здравейте, за първи път пиша тук, но отдавна чета и благодарение на форума наистина се информирам. В 5 г.с. съм, на 37г6м., втора бременност. В предвид възрастта изчетох тук много неща за изследванията за ранно откриване на аномалии и искам да попитам тези, които са правили ФМ при д-р Ченгелиева в "М. Рудник"  дали тя прави и ранната ФМ през 11-13 седм.

Благодаря Ви!

# 537
  • у нас
Здравейте, за първи път пиша тук, но отдавна чета и благодарение на форума наистина се информирам. В 5 г.с. съм, на 37г6м., втора бременност. В предвид възрастта изчетох тук много неща за изследванията за ранно откриване на аномалии и искам да попитам тези, които са правили ФМ при д-р Ченгелиева в "М. Рудник"  дали тя прави и ранната ФМ през 11-13 седм.

Благодаря Ви!

най-добре е да я попиташ  Peace Но сега се сетих, че май тези дни не е работила.  Само Стоева била на работа  Peace

# 538
знаете ли д-р гамишев как му е работното време кои дни и как е с запазването на часове смисъл една седмица предварително ли се запазва час благодаря предварително

# 539
  • Бургас
Благодаря ви момичета за отговорите. Мисля, че 200 лв за нормално раждане не е много. Иначе се двоумя за Сливен, но разбрах, че в клиника Ева няма техника за бебетата и  ако стане нещо ги пращат в окръжна болница. То по-добре ако е в Сливен да е направо в окръжна. И все пак ми се иска детето да е родено в Бургас. Термина ми е на 07.01.2009 а на 17.01. ще навърша 35г та се чудя дали няма дя каже Дорийска да бъде секцио.

И защо Дорийска да каже ,че трябва да е секцио? newsm78 Даже ме съмнява.

Благодаря Ви!

най-добре е да я попиташ  Peace Но сега се сетих, че май тези дни не е работила.  Само Стоева била на работа  Peace

Съветвам те такова сериозно изследване да си направиш във Варна или София.Нямай вяра на бургаски специалисти.Но това е мое мнение. Peace

Общи условия

Активация на акаунт