До момичетата в Бургас-информация за гинеколог 2

• 125 211
  • 962
  •   1
Отговори
# 690
Да питам в Бургас случайно да правят снимка за проходимост на тръби?

# 691
  • Бургас
Здравейте,
бих искала да ви попитам за мнения за д-р Гемишев?  Blush Извинявайте, може и да бъркам името и да е Гамишев... Чух, че бил добър специалист. Моята лекарка най-вероятно няма да е в града, ако ми се наложи да родя по-рано и търся друг специалист за този вариант...
 Hug Благодаря ви.

П.П. Имаше питане за лечение на кондиломи, за съжаление не мога да препоръчам никого в Бурас, защото съм отскоро тук, а този проблем го имах преди повече от 10 год., дано така и продължи де. Маха ли са ми ги както с лазер, така и с лекарства... но те все си излизаха, бях се ошашкала от всякъде, ходих при много лекари без резултат, докато не ми препоръчаха лечение с хомеопатия. Специалистът в София ми помогна и .... наистина се случи чудо... Ако все пак мога да помогна някак с още информация ми пишете на ЛС.   bouquet

# 692
  • Бургас
Да питам в Бургас случайно да правят снимка за проходимост на тръби?
може и да правят някъде/преди 10год съм правила при д-р Ганчев в ОРБ Бургас - снимката беше пълен "майтап" Sick/ ,но...ако след това се обърнеш към специалист от София,Варна,Плевен и т.н бъди 90%сигурна,че ще повториш изследването  Peace

# 693
ben78,
Говориш за д-р Гамишев. Аз родих дъщеря си при него преди 4 год., той ми следеше и цялата бременност. Мога само да кажа, че прояви страхотен професионализъм, защото ми се появиха усложнения в последния момент. Сега съм бременна в началото на трети месец и нямам никакви съмнения по въпроса към кой лекар ще се обърна Simple Smile Естествено, сигурно ще има и други мнения, но последното решение си вземаш ти. Успех!

# 694
здравейте много се радвам на този форум защото ми дава нужната информация и наистина го чета с интерес.Имам един въпрос и моля ако някой може да ми помогне да ми пише.Имам дъщеря на 8г.,от 3г.с моя мъж искаме да имаме още едно дете но нещо нещата не се получават.Ходих на няколоко гинеколози в Бургас които не искам да ги коментирам и сега ми препоръчаха д-рГамишев.Дали наистина може да ми помогне newsm78

Последна редакция: сб, 31 яну 2009, 21:22 от bina_s1

# 695
  • до Бургас
От Д-р Гамишев имам само добри впечатления, въпреки че не съм общувала с него много много. Един път преди години се обърнах към него с хармонални проблеми и ми предписа компетентно лекуване. И от родилното когато беше на дежурство, страшно мил , усмихнат и позитивен човек.

# 696
  • Бургас
здравейте много се радвам на този форум защото ми дава нужната информация и наистина го чета с интерес.Имам един въпрос и моля ако някой може да ми помогне да ми пише.Имам дъщеря на 8г.,от 3г.с моя мъж искаме да имаме още едно дете но нещо нещата не се получават.Ходих на няколоко гинеколози в Бургас които не искам да ги коментирам и сега ми препоръчаха д-рГамишев.Дали наистина може да ми помогне newsm78
Здравей! Гамишев изроди и двете ми деца и съм страшно доволна от него като специалист в тази област, но за лекуване на стерилитет единствено в Бургас д-р Калчева може би ще ти помогне. Освен това директно ще ти каже, ако случаят е извън нейната компетенция и ще те прати на специалист в София, а няма да те мотае. Желая ти късмет   bouquet

# 697
проблема ти е подобен на моя.Ориентирай се кам АГ Варна.Болницата е специализирана и се занимава със стерилитет.На мен доста бързо ми помогнаха и сега съм в 8месец.Там се насочи кум д-р Козовски(младия)или Александров.Калчева също ме прати там.При Гамишев ходя от 6г. от първата ми бременност,доволна съм от него,но за стерилитета не можа да ми помогне.
Късмет!!! Peace

# 698
  • Бургас
Благодаря ви за мненията, май е най-добре да отида и сама да видя как е... просто ми се щеше да чуя мнения. Благодаря   bouquet

# 699
Някой може ли да ми даде номера на др.Братова в частния и кабинет и дали знаете дали работи със здравната каса и ако е така кога приема?
Мерси предварително!  Heart Eyes

# 700
  • у нас
Някой може ли да ми даде номера на др.Братова в частния и кабинет и дали знаете дали работи със здравната каса и ако е така кога приема?
Мерси предварително!  Heart Eyes

прочети първия пост, там го има  Peace

# 701
има ли някой който си е записал час за д-р Ченгелиева за мес. февруари но не може да отиде. защото всички часове са заети за месеца

# 702
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
Искам да попитам има ли мами ходили на 4D ехографа в Света София ,за да споделят заслужава ли си да се отиде?
Двоумя се от няколко дена  newsm78 и все не се решавам да се обадя да си запазя час.
С него работи Ризова и още една лекарка  ,мисля Ченгелиева,та и не знам за кого да искам час ако все пак се обадя.

# 703
  • Бургас
Аз мисля че не си заслужава, ходих бях при Ризова- ами не се изкефих така като очаквах  Rolling Eyes. Нещо не могат добре да си служат с машинката

# 704
И аз исках да отида ей така за кефа да си го видя(доколкото може физиономийката да се види де),но като разбрах че Ризова гледа на него  и нееееееееееееееееща вече.Трябва човек с завършена фетална морфология,какво разбира обикновена гинеколожка (при това със спорен професионализъм)да работи с такъв уред !!!Смисъм няма !!!

Общи условия

Активация на акаунт