До момичетата в Бургас-информация за гинеколог 2

• 125 212
  • 962
  •   1
Отговори
# 90
Извинявам се за нахалството,но мисля че ще се скарат за изместването от тема... Confused
Иначе другия петък ще ви кажа отзиви за един гинеколог който почти не се споменава. Wink

# 91
Марморанке, аз след като родих първото дете също имах раничка колкото 50 стотинки . Тогава Скочева ми препоръча лечение с мазане ,не с горене .Каза ми че горенето вече не се предпочита. Излекувах я с мазане .То беше едно малко шишенце и така докато свърши. Мисля че 3 -4 пъти ходих .

# 92
....... след като имам разкъсване от раждането, и тя не ме е зашила добре, а ме е оставила недозашита, от разкъсването ми се е получила раничка, която ще трябва да се гори. .....

Момичета моля ви не пропускайте това изречение на Марморана, то е основно и не е шега работа. Това не е просто раничка /тези които сте имали вие дори не са рани в буквалния смисъл, а са изменение на тъканта/ при нея има и разкъсване, има няколко хубави теми по въпроса във форума, наистина не е тук мястото. Мисля, че правилно си се ориентирала към Градева. 
           Моля да ме извините за спама  Embarassed

# 93
  • България
Запис  Peace

# 94
# 95
момичета искам да си направя едни микробиологични изследвания че имам съмнения за някаква гъбична инфекция можеи и да си въобразявам де но искам да се консултирам и да си пусна изследвания вече съм в чуденка при кой ще ме насочита да отида по зк с направление да ми обърне все пак някакво внимание за един профилактичен преглед

# 96
  • Бургас
здравей,peti_to!
аз ти препоръчвам  д-р вълкадинова или мърмърова -за профилактичен преглед няма да те претупат!
 Hug

Последна редакция: ср, 30 юли 2008, 21:48 от dar4e1

# 97
да и аз сякаш към мърмърова бях се насочила

# 98
При Мърмърова трябва ли да се запази час предварително?
И ако може тел за връзка.Трябва и аз да направя един профилактичен...

# 99
аз съм ходила при нея в център литос някой знае ли още ходи ли там и кога

# 100
  • Бургас
др.мърмърова 0889/809-310

# 101
момичета ще ми препоръчате ли лекар по здравна каса за обикновен гинекологичен преглед и по възможност да работи днес защото имам направление а то май важи до края на месеца ?

# 102
Не се притеснявай направлението важи 1 месец от дата до дата!Аз ходя при Д-р Габровска и съм доволна!Днес е в меден рудник от 11 до 19, а утре в Първа!

# 103
  • Burgas
Днес чух по радио Мая, че кмета на Бургас направил първата копка на новата гинекологична клиника в с. Ветрен. А в Бургаската болница са направили ново ВИП отделение за майки и децата им. Само че лекарите си остават същите, а 80% от бургаските мами не сме доволни от тях, а да не говорим колко двоики има със стерилитет а трябва да се ходи чак в София или Варна.

# 104
Днес чух по радио Мая, че кмета на Бургас направил първата копка на новата гинекологична клиника в с. Ветрен. А в Бургаската болница са направили ново ВИП отделение за майки и децата им. Само че лекарите си остават същите, а 80% от бургаските мами не сме доволни от тях, а да не говорим колко двоики има със стерилитет а трябва да се ходи чак в София или Варна.

А аз си мислех че вече се строи клиниката  Confused

Общи условия

Активация на акаунт