До момичетата в Бургас-информация за гинеколог 2

• 125 212
  • 962
  •   1
Отговори
# 600
  • на дъното
Благодаря ви момичета  Hug.Ще пиша когато се приберем а вие на гушкайте силно вашите малки слънчица.

Последна редакция: пт, 09 яну 2009, 14:04 от silviayo

# 601
в лаборатория лина
и един последен въпрос аз си правих тези изследвания по време на овулация дали в тези дни е добре вие преди след по средата на цикъла си правите изследвания кога е най добре

За цитонамазка знам, че е най-добре да се направи първите чисти дни след цикъла  Peace

silviayo   леко раждане и от мен  Hug

# 602
  • България

Последна редакция: пт, 09 яну 2009, 14:18 от Reny27

# 603
  • България
   silviayo   леко раждане и от мен  Hug
И от мен  Simple Smile  Hug

# 604
Силвия леко раждане на едно красиво и здраво бебче, и нека лошите неща да са завинаги зад гърба ти  Praynig

# 605
Въпросът ми не е точно за тук, но ще съм благодарна, ако някой ми даде информация дали микробиология и цитонамазка се заплащат като изследвания или са по здравната каса и ориентировъчно колко струват в Бургас и къде е добре да се направят.

# 606
Въпросът ми не е точно за тук, но ще съм благодарна, ако някой ми даде информация дали микробиология и цитонамазка се заплащат като изследвания или са по здравната каса и ориентировъчно колко струват в Бургас и къде е добре да се направят.

И двете изследвания се поемат от Здравната каса .Заплащаш само потребителска такса.
Цитономазка в лабораторията на Републбиканска, а микробиология в Лина.

# 607
Много ти благодаря, Рени!
За голям срам никога през живота си не съм си правила цитонамазка (въпреки, че родих 2 деца и се каня всеки месец)...та не знам какъв е реда. Още днес ще си взема направление.

# 608
Много ти благодаря, Рени!
За голям срам никога през живота си не съм си правила цитонамазка (въпреки, че родих 2 деца и се каня всеки месец)...та не знам какъв е реда. Още днес ще си взема направление.

Бързо марш на лекар  Peace В Лина правят и цитонамазки.

# 609
не правят в лина цитонамазки

# 610
не правят в лина цитонамазки
не, цитонамазка се прави само на ул.Републиканска 62, в лабораторията на Главашки /ако не бъркам името на лекаря/ , а микробиология може и при Тошкина да се направи, на Лермонтов 32

# 611
    Това от кога? Защото аз си ги правя на 3 месеца от 2 години насам и всеки път в Лина  Wink /става дума за лабораторията отзад в първа където навремето беше спешното/   Rolling Eyes 

И да кажа нещо хубаво, моя приятелка роди днес след няколко дена престой и в патология. До момента е очарована от отношение на персонала  Grinning   

П.С. Извинявам се за недоразумението. Моя е грешката не става въпрос за Лина, не знам как се казва тази лаборатория  Embarassed но съм по-доволна от тях от колкото от Главашки  Peace

Последна редакция: пт, 09 яну 2009, 20:59 от iveto_

# 612
  • Бургас
лабораторията е към център "Литос" и са много точни в изследванията пред Главашки Peace

# 613
лабораторията е към център "Литос" и са много точни в изследванията пред Главашки Peace

Да, точно за нея става дума  Peace

# 614
  • Burgas
На моя позната дъщеричката е на 19г. Къде ли не в Бургас правиха цитонамазка, никакъв проблем, а проблема голям. Направиха при Главашки и резултата веднага на лице, наличие на туморни клетки/незнам дали е правилен термина/. Веднага заминаха за София и потвърдиха, че има тумор. Не правя на никого реклама, но явно доктора си разбира от работата.

Общи условия

Активация на акаунт